2012 Ruj Renk Trendleri

M

Misafir

Forum Okuru
2012 Ruj Renk Trendleri
2012 ruj renkleri modası
2012 yaz ruj renkleri



Modayı yakından takip eden ve kendini seven bakımlı tüm Melek'lerimize ve bizi ziyaret eden siz sevgili misafirlerimize, bu yazımızda 2012 ruj trendlerinden bahsetmek istiyoruz ve bu yıl rujlar ne renkte olacakmış diye merak edenleri bu sayfamıza davet ediyoruz. Çünkü birazdan 2012 ruj renkleri trendlerini öğreniyoruz :)


dolce_ruj_mkle-5b.jpg




Rujlar günümüzde olduğu gibi geçmişte de çok popülerdi. Kleopatra güzel görünebilmek için dudaklarına ruj sürerdi. Kraliçe Elizabeth de büyüleyici ve stil sahibi görünebilmek için dudaklarını renklendirirdi. Zaman geçtikçe ruj trendleri de değişim gösterdi.

Mat ve parlak olmak üzere iki temel ruj çeşidi bulunuyor. Parlak rujlar ekstra ışıltı içerirken, mat rujlar bu ışıltıdan tamamen yoksun kalıyor.

İşte, 2012’nin ruj trendleri!


Seksi kırmızı
Kadınlar için en seksi ve en popüler ruj rengi elbette ki kırmızı! Bu trend çok eski zamanlardan beri değişim göstermedi. Geçmişte olduğu gibi bugün de kadınların gözdesi olarak 2012’nin en popüler ruj trendini oluşturuyor. Kırmızı ruj cazibe ve güzelliği içinde barındırıyor. O tam bir klasik!

Fuşya
Ruj ve parlatıcılarda fuşya, oldukça çekici ve moda renkler arasında. Pembenin pek çok tonu bulunuyor fakat en moda olanı fuşya! Bu trend 2012 trendleri arasında oldukça geniş yer edinecek. Unutmayın ki, pembe tonlarda bir ruj sizi muhteşem, aynı zamanda da eğlenceli gösterir.


Turuncu
Turuncu 2012’nin en trend ve en şık renklerinden biri. Hiç olmadığı kadar popüler hale gelecek olan bu renkle, dudaklarınızın cazibesini artırabilirsiniz.


Vişne çürüğü
Kahverengi ve kırmızının tonlarını içinde barındıran vişne çürüğü, bu sene son derece trend. Kadınlar bu renkle 2012’de oldukça yakın bir bağ kuracağa benziyor. Öyleyse keyfini çıkarın!


Mürdüm/bordo
Dudaklara uygulandığında cazibe ve görkemi bir arada sunan mürdüm rengi, 2012 ruj trendleri arasında kendine sıkı bir yer ediniyor. Bu trendin diğer trendler arasından sıyrılarak çok daha öne çıkması bekleniyor.


Bakır rengi
Ruj renkleri arasında bakırın yeri benzersiz ve saygın. Podyumlardaki popüleritesine de bakılacak olursa bu renk 2012’de oldukça moda olacağa benziyor.


Altın kahve
Altın tonlarıyla kahvenin mükemmel bir kombini olan bu renk dudaklarda şık bir görünüm oluşturuyor. Dudak makyajının güzelliği bu rengin uygulanışıyla etkileyici bir şekilde artabilir.


Bronz
Kahverengi rujlar 2012 ruj trendleri arasında oldukça önemli bir yer teşkil ediyor. Işıltılı rujlar arasından bronz rengin bu sene öne çıkacağını söyleyebiliriz.


Transparan pembe
Transparan pembe rujlar ya da dudak parlatıcıları, dudaklarda çok doğal bir gölge oluşturuyor. Günlük makyajda bu ton popüler hale gelecek.


Pembemsi şeftali
Dudaklarda büyüleyici bir cazibe sunan bu renk, 2012’nin en trend ruj renkleri arasında yer alacak.
 
Geri
Üst