2012 Seat İbiza Modelleri ve Fiyatları

T

TİTAN

Forum Okuru
2012 Seat İbiza Modelleri ve Fiyatları
seat ibiza 2012
2012 seat ibiza, modelleri, fiyatları, özellikleri, resimleri, ile ilgili bilgiler burada melekler



Seat İbizanın 2012 modelleri ve özelliklerini araştırdık melekler,sizlere de incelemeniz ve fikir almanız için sunuyoruz..Kimbilir,belki bir seat ta siz alırsınız..:tik:


s3-304.jpg

s1-3d2.jpg

s2-324.jpg



SEAT IBIZA SPORTOURER’nin geniş iç hacme ve ferah bir kabin tasarımına sahip olduğunu söyleyebilirsiniz. Ancak bundan çok daha fazlası söz konusu. Muhteşem detayların ve zekice yapılmış bir mühendisliğin buluştuğu bir tasarım.
SEAT IBIZA SPORTOURER’ deki her şey sizin etrafınızda döner, size daha sportif bir yaşam stilinin içinde kalitenin zevkini yaşatır. IBIZA SPORTOURER tasarımı ortaya çıktığında, siyah ya da krom tavan raylarını, krom çiftli ön farları ve ekstra genişlikte 430 litrelik bagaj hacmini ekledik. Bu işlevsel estetiğin göstergesidir. Tıpkı opsiyonel olarak sununan 16″ çelik jantlar ve elektrikli fren lambası ile arka reflektörler ve ısıtılmış katlanır aynalarda olduğu gibi.

Bu çok yönlülük aynı zamanda iç tasarımda da görülebilir. Daha fazla alan, daha fazla eşyaya yer açmak için tasarlanmış katlanabilir arka koltuklar ve nesnelere ulaşmayı daha kolay ve zarif bir hale getirecek çoklu saklama seçenekleri.

Üretim Ülke: İspanya
En Yeniler YTL Fiyatı: $ 0 USD
0-62 mph: 13.9 saniye
Top Hız: 103.8 mph
Max. Güç: 73.8 bhp
Max. Tork: 244 ft-lbA
ğırlık: 2,502.2 pound
Güç / Ağırlık Oranı: 33.9 hp / lb
 
Geri
Üst