2012 Survivorda Çalan Yabancı Şarkılar Hangileri ?

Sayın Titan yalnızca Survivor'da çalan parçaları mı buluyorsunuz? Başka biyerden parça sorma imkanı var mıdır?

Merhaba Wellborn, bu konu başlığında sadece survivior parçalarını paylaşıyoruz. Ancak soru cevap kısmından TİTAN'a Soruyorum başlığıyla istediğiniz parçayı sorabilirsiniz. Eğer bilgimiz varsa sizinle paylaşırız...
 
29.04.2012 dokunulmazlık oyununa ara verildiğinde çalan şarkıyı bulabilir misiniz lütfen çok acil !!!!!!!!
 
gönüllüler ödül oyununu yani makarna ödülünü kazandıktan sonra haka dansı yaparken çalan müzik.

Lütfen link verin..

TİTAN öncelikle gerçekten mükemmel bir çalışma yaptığını belirtmek isterim. Survivor şarkılarını ne zaman arasam yolum buraya düşüyor. Zaten arama motorunda ilk sıradasınız. Sizden tek bir ricam var BURADA 01:04te çalan bir şarkı var. Günlerdir bulmaya çalışıyorum bir türlü ulaşamadım. Bu konuda yardımınıza ihtiyacım var.


Güzel sözleriniz için teşekkürler. Verdiğiniz linkte 01:04te ve devamında uzun bir süre müzik yok. Lütfen parçanın başladığı anı tekrar kntrol edip bize yollayın ki size yardımcı olabilelim.. :)
 
LÜTFEN BİLEN VARSA SÖYLESİN 28 NİSAN DA GÖNÜLLÜLER ADASINDA ÇALAN BİR ŞARKIYDI BEGÜM TAKLA FELAN ATIYODU SERHAT ACI YOKK DİYE BAĞIRIYODU FELAN Survivor Ünlüler Gönüllüler 28 Nisan 2012 720p HD Tek Parça Full HD izle 28.04.2012 -
1. KISIM 14:52 DE BAŞLIYO LÜTFEN BİLEN VARSA SÖYLESİN....

BİLEN VARSA SÖYLERMİ...
 
Güzel sözleriniz için teşekkürler. Verdiğiniz linkte 01:04te ve devamında uzun bir süre müzik yok. Lütfen parçanın başladığı anı tekrar kntrol edip bize yollayın ki size yardımcı olabilelim.. :)

Titan vidoyu aldığım site sayfayı değiştirdiğinden daha önce verdiğim link faklı yere kaymış. Yeni link Burada ve şarkı da 71:07 süresinde başlamakta. Sürekli duyuyorum bu şarkıyı ve gerçekten mükemmel bir parça. Saygılar.
 
biliyosan söylermisin

merhaba 28 NİSAN SURVİVORDA GÖNÜLLÜLER ADASINDA ÇALAN BİR ŞARKI VARDI BEGÜM FELAN TAKLA ATIYODU SERHAT ACI YOKK DİYE BAĞIRIYODU O ŞARKININ ADI NEDİR????


Survivor Ünlüler Gönüllüler 28 Nisan 2012 720p HD Tek Parça Full HD izle 28.04.2012 -
1. KISIM 14:52 DE BAŞLIYO LÜTFEN biliyorsan söylermisin
 
Geri
Üst