2012 Yazı Makyaj Trendleri Siz Meleklerimiz İçin....

LaViNYaM

>>>ιкιz αηηєѕι<<<
2012 Yazı Makyaj Trendleri Siz Meleklerimiz İçin....
2012 Makyaj Trendi
2012 Yazı Makyaj Trendleri





Bu Yazın Makyaj Trendleri Neler?


İşte 2012 yazının makyaj trendleri... Bu yaz bu renkler öne çıkıyor...

Yaz cıvıl cıvıl geldi. Kıyafetten aksesuara her şey pırıl pırıl ve rengarenk!
Güzelliğiniz en önemli tamamlayıcısı olan makyajınızın kusursuz olması için 2012 yaz sezonu makyaj trendleri arasından öne çıkan renkleri derledik! İşte öne çıkanlar...



kizil sac-2d5.jpg



Öpülesi dudaklar

Bu yazın en gözde renklerinden olan kırmızı ve turuncu dudaklarınızı da hakimiyeti altına alacak! Nars'ın Larger Then Life serisinde yer alan bu kırmızı ruj ve Dolce & Gabbana'nın The Lip Gloss in Secret'ın turuncu tonundaki ruju yaza biraz hareket katmak için iyi bir tercih olabilir.

Gizemli bakışlar

Bu sezonun göz makyajı trendleri arasında bir renk var ki oldukça canlı, gizemli ve büyüleyici. Evet, bu yaz gizemli bakışlar yaratmak isteyen kadınlar mor farları tercih edecek. Bunun için tercihinizi MAC'ın Power Boosted göz farını ve ya Inglot'un AMC göz farı serisinden yana kullanabilirsiniz.

Güneş etkisi

Bu yaz güneş sarısı farlar da oldukça ön planda. Eğer sıra dışı bir kişiliğiniz varsa, yenilikler sizi ürkütmüyorsa sarı göz farları tam size göre. Ancak kullanacağınız farın pırıltılı olmamasına özen göstermelisiniz. Bunun için L'oreal'in HIP Studio Secrets Professional Matte Shadow serisini veya Yves Saint Laurent'in Ombres Duolumiers serisini tercih edebilirsiniz.

Mavi etkisi

Bu sezon ister göz farı ister eyeliner olsun, maviler oldukça rağbet görüyor. Ancak özellikle mavinin canlı tonlarının kullandığını unutmayın. Bunun için Avon'un True Colour 4'lü göz farı setini ve Sephora'nın Stila eyeliner'ını tercih edebilirsiniz.

Mercan tonları yanaklarda

Şeftaliler, pembeler derken bu sezonun allık modası mercan tonlarını ön plana çıkartıyor. Teninize uygun bir allık rengi seçerek bu yazın en trendy renkleri arasında yer alan mercan tonlarını kullanabilirsiniz. Bizin size önerimiz Estee Lauder Blush Sheer Stick Coral ya da Bobbi Brown Shimmer Blush Coral.

Pırıltılı gözler

Bu yazın öne çıkan renkleri adeta doğadan ilham almış. Yazın güneşte pırıldayan kumların rengini andıran toprak tonlarındaki ışıltılı farlar da bu yaz oldukça moda. Eğer siz de yaz gecelerinde yıldızlar gibi parıldamak istiyorsanız, Flormar'ın Terra Cota 3'lü göz farını ya da Clinique'in Colour Surge Eye Shadow Duo'sunu tercih edebilirsiniz.

Dudaklarda ve yanaklarda Terra Cota etkisi

Bu yaz sadece gözleriniz değil dudaklarınızı ve yanaklarınızı da Terra Cota etkisi sarıyor. Güneşten bronzlaşmış teninize prıltılar saçmak istiyorsanız Burberry Beauty'den Sheer Summer Glow'u dudaklarınız içinse Tom Ford'un Ultra Shine Lip Lacquer Gold Dust'ını tercih edebilirsiniz.
 
Geri
Üst