2012 yılbaşı makyajı

M

Misafir

Forum Okuru
2012 yılbaşı makyajı
2012 yılbaşı makyajı 2012 yeniyıl makyajı teknikleri nasıl yapılır hepsi burada arkadaşlar. 2011 yılının son aylarını yaşadığımız şu günlerde 2011 modasından 2012 modasına hızla geçiş yaptık bile Melek'lerim. Giyim kuşam modası, makyaj modası, 2012 saç modası vs vs... derken, 2011 veda edipte 2012 yılına "Merhaba!" dediğimiz gecede, kusursuz güzel görünmek için, 2012 yılbaşı makyajı tekniklerini, bu makalemizde sizlerle paylaşıma sunmak istiyoruz. Yılbaşı gecesi eğlencesi için dışarıda ya da evde sevdikleriyle geçirmek isteyen, yer mekan fark etmeksizin, son derece güzel ve kusursuz görünmek ister. Meleklermekani.com olarak, biz de o gece sizlerin yılbaşı gecesine yakışır bir şekilde mükemmel görünmenizi sağlayacak, yeniyıla güzel girmenizi kılacak, yılbaşı makyajı kozmetik önerilerini, hemen aşağıda adım adım sunuyoruz arkadaşlarım.

makyaj-3dd.jpg


Jo Malone Yılbaşı Özel Koleksiyonu
Pomegranate Noir Gümüş kaplamalı mum (Yılbaşı) – 250TL
Pomegranate Noir Silver Bowl (Yılbaşı) – 215TL
Pomegranate Noir Silver Hurricane Pillar (Yılbaşı) – 250TL

Jo Malone mağazalarının adresleri:
Nişantaşı Jo Malone
Abdi İpekçi Cad. No: 39
Telefon: 0212 231 44 16

Kanyon Jo Malone
Harvey Nichols
Telefon: 0212 319 11 72

Aisha İstanbul’da Yeni Yıl Mucizeleri
Ülkemizin ilk doğal kozmetik ve aromaterapi markası Aisha İstanbul, aromaterapi ürünlerini yepyeni bir yıla mutlu başlamanız için size birbirinden özel ve doğal alternatifler öneriyor.

Kadınlara özel “Sweet Dreams For Her” paketinde yer alan lavantalı body butter, zentinyağı ilaveli yüz sabunu, aromatik mum, yastık spreyi ve göz yastığı, dokuları besleyerek cildin sakinleşme ve rahatlama çağrısına cevap veriyor.

Sephora, yeryüzündeki güzellik cennetinin kapılarını açıyor!
Bir varmış bir yokmuş… Bütün düşlerin gerçekleştiği, kadınların çiçek açtığı, dokundukları her şeyin onları güzelleştirdiği ve neşe kattığı bir cennet varmış…

Bu kayıp cenneti keşfedip 2011 Yılbaşı kutlaması için yeniden yaratan Sephora, baştan aşağıya kırmızıya büründürdüğü mağazalarında, müşterilerini yılbaşının mucizelerini keşfetmeye davet ediyor.

Sephora’nın yılbaşına özel koleksiyonunda yer alan, göz alıcı kırmızı ve gümüş renkli çantalar, kırmızı rujlar, ışıltılı far ve allıklar, pırıl pırıl bir yılbaşı gecesinin sinyallerini veriyor. Güzelliği her zaman “kazanılan bir oyun” olarak tanımlayan Sephora, 183 renk alternatifi sunan devasa makyaj paletleri ve çılgın renkleriyle büyülüyor.

Sephora mağaza bilgileri:

-Sephora İstinyePark AVM,
Pınar mah. İstinye Bayırı Cad. 34460
İstinye – İstanbul
Tel: 0212 345 60 35

-Sephora Bakırköy Capacity AVM,
Zeytinlik Mah. Fişekhane Cad. No:7 34710
Bakırköy – İstanbul
Tel: 0212 559 12 58

-Sephora Panora AVM,
Türkiye Ticaret Merkezi 14. Blok. No:1 06450
Oran – Ankara
Tel: 0312 491 16 35

-Sephora Astoria AVM,
Büyükdere Cad. NO:127
Esentepe – İstanbul
Tel: 0212 215 23 64-5

-Sephora Agora AVM,
Mithatpaşa Cad. No:1446 35330
Balçova – İzmir
Tel: 0232 277 61 69

-Sephora Palladium AVM,
Barbaros Mah. Halk Cad. No:6 34746
Yenisahra, Kadıköy – İstanbul
Tel : 0216 663 11 30


Essie 2010 Yılbaşı Setleri
Dünyanın en beğenilen oje markası Essie, yılbaşı için muhteşem renklerin yer aldığı dörtlü setler hazırladı. İster hediye edin, ister kendiniz kullanın.

M.A.C 2011 Yılbaşı Koleksiyonu
M.A.C yılbası icin yine cok özel bir koleksiyon hazırladı!
4 farklı bolümü olan koleksiyonun ana teması bu sene tekrar parlayan TARTAN.
1. koleksiyon daha çok kendimizi şımartmak için tasarlanmış. Harika renkleri ve desenleri ile bu sene yılbaşı partilerinde göz kamaştırmanıza yardımcı olacak.
2. ve 3. koleksiyonlarsa tüm sevdiğimiz kadınları mutlu etmek için hazırlanan hediye setleri.
4. koleksiyonu ise ister kendinize ister çevrenize hediye edin. Özel Tartan çantasındaki Viva Glam ruj setinin ve Tartan desenli ayıların tüm geliri bu yılbaşında M.A.C Aids Fonu aracılıgı ile ülkemizdeki AIDS/HIV pozitif yaşayan insanları desteklemek için kullanılacak.

La Senza kozmetik ürünleri
Bir dünya markası La Senza’nın tüm duyulara hitap eden kozmetik serisi artık Türkiye’de!

Sabırsızlıkla beklenen kozmetik ürünleri canlı renkleri, çarpıcı tasarımları ve etkileyici kokularıyla La Senza kızının kendine özgü tarzını yansıtıyor.


Tom Ford ruj
Ateş kırmızısından koyu kahverengiye kadar 12 farklı tonu bulunan Tom Ford Private Blend Ruj Koleksiyonu, içeriğindeki Murumuru ezmesi ve soya tohumu gibi doğal nemlendiriciler sayesinde dudaklarda ideal nem oranını sağlarken, aynı zamanda bakım yapıyor.

“Bir kadın için mükemmel görünen dudaklardan daha iyi bir aksesuar düşünemiyorum” diyen ünlü modacının imzasını taşıyan ve Türkiye’de sadece Harvey Nichols’da satışa sunulacak olan rujların fiyatları; 110 TL.


Harvey Nichols İstanbul
Kanyon AVM

Harvey Nichols Ankara
Kentpark AVM

Burberry makyaj koleksiyonu
Dahi tasarımcı Christopher Bailey, son 10 yılda Burberry markasını kurumsal stilin tekelinden kurtarıp gençleştirdi, ‘hip'leştirdi. İngiltere'nin puslu, grimsi havasına karşı kendini Burberry trençkotuyla koruyan kadının artık tek bir eksiği vardı: Burberry stili bir makyaj.

Yabani gül aromasıyla doğal bir görünüm veren Burberry Light Glow Allık, jel kıvamlı Burberry Effortless Mascara ve dudaktaki ince çizgileri kapatıp parlatan Burberry Lip Glow, koleksiyonun öne çıkan parçaları.

Makyaj çantanızda da ekoseli şıklığı görmek istiyorsanız istikamet Boyner İstinyePark. Başka yerde boşuna aramayın, Burberry Beauty'nin Türkiye'deki tek satış noktası burası.

Boyner İstinyePark
(0212) 345 50 70

Nars'tan vintage oje koleksiyonu
Nars’ın sonbahar makyaj koleksiyonunda tırnaklarda vintage oje rüzgarı esiyor. Demi Moore, Keri Russel, Joan Allen, Daphne Guinnes, Eva Mendes gibi ünlülerin en son Emmy ödül törenlerinde kullandığı ve makyaj çantasından çıkaramadığı Nars “Vintage” oje koleksiyonu canlandırılmış 5 gölge içeriyor.

Sezona ve modaya ayak uyduran ojeler klasik filmlerin temasından ilham alırken isimlerini de sinema dünyasına damgasını vuran filmlerden alıyorlar.

İşte karşınızda, Nars vintage ojeler ve ilham aldıkları filmler: Nars'tan vintage oje koleksiyonu

Benefit'ten yeni makyaj malzemeleri
Sadece Sephora’larda satışa sunulan Benefit’in, genç kızların gözdesi olan farklı ve eğlenceli yeni ürünleri, yine kozmetik severlerin gönüllerini fethetmeye hazırlanıyor.
 
Geri
Üst