2012 Yılında Yengec Burcunu Bekleyenler - Susan Miller

sedaaa

Yeni Üye
Üye
2012 Yılında Yengec Burcunu Bekleyenler - Susan Miller
Sevgili Yengeç Burçları 2012 yılında bazı sorunlarınız var ama çözümler için gücünüz ve şansınız da var. Hayata karşı sağlam durduğunuzu görüyorum yıldızlara bakınca. Balık Burcunda 9.evde yolculuğuna devam eden Değişim Yıldızı Uranüs size çok güzel enerji gönderiyor. İnançlarınızı, hayata bakışınızı yaşadığınız olaylara uygun çıkışlar bulmak için hızla değiştirmenize, yeni oluşan ve oluşacak koşullara çabuk adapte olmanıza yardım ediyor. Sezginizi de inanılmaz derecede güçlendiriyor.


Bu pırıl pırıl, orijinal sezgi ve yüksek hayal gücü, bir bilim alanında çalışan Yengeçlere inanılmaz güzel çalışmalar, eserler çıkarmasında çok güzel destek oluyor. Yüksek eğitim kurumunda çalışan veya bir bilim ve sanat vs alanında çalışan kişilerin alanlarında ileri ve ses getirecek çalışmalara imza atması için çok iyi bir dönem. Ve ilerleyen yıl/yıllarda adını duyurması çok mümkün. Mesela, yazıyla uğraşan bir Yengeç bu dönemde inanılmaz güzel bir eser çıkarabilir ve birden adını duyurabilir, yankı yapabilir çalışmasıyla. Kimi Yengeçlere mesleki eğitim için yurt dışı veya içi seyahat görülüyor. Hatta geçen sene başlamış olabilir. Eğitim zorlu geçecek ama gerek kişiliği güçlendirmek gerekse alanında çok değerli bilgi edinmek için çok özel zamanlar. Yıldızların bu pozisyonu ile, bazı Yengeçler ise, kendinde var olan ama daha önce fark etmediği veya tam ortaya çıkarmadığı çok özel bir yeteneğini keşfedecek veya keşfetti geçen sene içinde. Şimdi bu konuda daha derinlikli, anlamlı çalışmalar yapmaya yönelebilir. Bu yaşananların hepsi bir dönemeç. Yakında hayatınızı kökten değiştirecek, elde edeceğiniz ani gelişecek kariyer, veya isim yapmanız size bambaşka hayatın, toplum yaşantısının kapılarını açacak. Gelelim diğer Yengeçlere.. Her halükarda bütün Yengeçlerde yaşadıklarıyla gelişen ciddi bir uyanış hakim. Önemli bir bilinç sıçraması yaşamaktasınız. Eskiden düşünmediğiniz, hiç aklınıza bile gelmeyen veya hayatta yapmam dediğiniz şeyleri yapar konuma gelebileceksiniz. Çok değişeceksiniz. Bu arada, bazı Yengeçler kardeşler, yakınlardan uzak yere gidebilir veya bir kardeş, yakın arkadaş iş,
evlilik vesilesiyle evden, yaşadığınız yerden uzağa gidebilir. Kısacası hem kısa hem uzun yollarda yoğun deneyimler yaşamaktasınız. Bu sene ortak para, mal ile de ilgileneceksiniz. Maddi yatırımda bir artış olabilir. Yıldızlar yatırım, miras evinde negatif değil, şayet sizin doğum haritanızda da negatif açılar yoksa, yatırım alanı sizi memnun edecek bu sene. Ancak bazı zamanlar önemli ödemeler de söz konusu olabilir. Büyük paralar çıkabilir. Size şimdiden önlemini alın, birikim yapın demeyeceğim. Para konusunda akıllısınızdır. Öte yandan gerçekten bereketli eliniz vardır. Elinize aldığınız şey çabuk ürer, çoğalır. Yengeç Burcunun başında doğanlar bu sene sonbaharla birlikte, önemli bir döneme girecekler. Bu belki aileden birinin evlenip uzağa gitmesi olabilir veya çocuğunuzun eğitim için evden ayrılması olabilir. Evde bir yalnızlık duygusu ağır basacak. İkili ilişkilerde de dönüşüm başlamış durumda. Bu dönüşüm uzun sürer ama şimdiden kendini usuldan usuldan belli eder. evlilik ve aşk cephesi ne durumda? Kalbi boş olanlar heyecan verici ama pamuk ipliğine bağlı aşklar yaşayabilir. Mart olumlu bir ay gibi daha pozitif bir ilişki yaşamak için. Hem arkadaşlığı hem aşkı bulabileceğiniz, heyecanlı, romantik ve düşünce olarak da anlaşabileceğiniz bir ilişki olur. Öte yandan devam eden bir ilişkisi olan Yengeç için Ocak gergin ama Şubatta gerilimin anlayışa dönüşeceğini söyleyebilirim. Martta güzel bir karara gidebilirsiniz. evlilik için Marttan itibaren yaz veya sonbahar ayı uygun olabilir. Bazı sorunlar yaşansa da kısa sürede çözülebilir.
 
Geri
Üst