2013 Ankara'da Nerelerde İftar Çadırları Kurulacak?

TİTAN

*Melekler Mekanı*
2013 Ankara'da Nerelerde İftar Çadırları Kurulacak?
ankarada iftar çadırı nerede
ankara iftar çadırları 2013



Sevgili melekler, bu akşam ilk teravih namazı kılınacak ve ardından gece kalkılacak sahurla ilk orucumuza niyet edeceğiz. Eş-dost-akraba beraberce açılacak iftarlar için büyük sofralarda inşaallah bir araya geleceğiz. Ancak iftar saatinde yolda olanlar ya da o gün değişiklik yapıp, tanımadıkları pek çok müslümanla birlikte beraber oruç açmak isteyenler, iftar çadırlarını dolduracak. İşte biz de konumuzda 2013 Ankara'da kurulacak olan iftar çadırlarının yerleri hakkında sizlere bilgiler vereceğiz...


ankara-iftar-cadiri-2ff.jpg




Ankara'da 9 ayrı noktada kurulacak iftar çadırlarında vatandaşlar iftarlarını yapacak. İftar çadırlarında her gün en az 4 çeşit iftar yemeği verilecek. Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in de katılacağı iftar sofralarında oruçların açılmasının ardından ise Büyükşehir Belediyesi, konuklarına tasavvuf müziği dinletisi sunacak.

Ankara'da iftar çadırı kurulacak yerler şunlar: Hacı Bayram Camii önü, Gençlik Parkı içi, Güven Park, Keçiören Gazino Otobüs Hareket Noktası, Sincan Pazar Yeri, OSTİM Metro İstasyonu yanı, Siteler Girişi Üst Geçit Ayağı, Abidinpaşa Makro Market Yanı, AŞTİ.
 
Geri
Üst