2013 İlkbahar Yaz Trendleri Moda Renkleri

T

TİTAN

Forum Okuru
2013 İlkbahar Yaz Trendleri Moda Renkleri
2013 yaz modası
2013 yaz renkleri
ilkbahar modası 2013


2012 yılına yeni girdik ancak meleklermekani.com olarak tasarımcıların izinde sizlere en doğru bilgileri en hızlı şekilde vermek amacıyla takiplerini sürüyoruz melekler :) Bu konuda edindiğimiz bilgileri de en kısa sürede sizlerle paylaşmaya çalışıyoruz. Bu makalemizde de tasarımcıların 2013İlkbahar-Yaz Moda Seminerinde verdikleri bilgileri sizlerle paylaşmak istiyoruz.. :)



moda-2a9.jpg


İstanbul Moda Akademi ve ‘Nelly Rodi Trendlab’ trend belirleme ajansı ortaklığı ile gerçekleştirilen 2013 İlkbahar-Yaz Moda Seminerinde 4 ana temada 2013 modasını konuştuk. İlk tema Beyaz Göçebe.

Göçebe yaşamdan ilham alınan ilk temada kum, tuz renkleri ve kuru toprak renkleri kullanılıyor. Mika görünümünün yer aldığı giysilere pırılltılar feminen bir hava katacak. Antik görünümlü kıyafetlere modern hale getirecek dokunuşlar yapılacak. Kumaşlar ise ipek, sentetik ve koton olacak.

* Drape ceketler, yıkanmış görünümde kumaşlar, yıkanmış yumuşak deriler, uzun blazer ceketler, asimetrik yakalar ve şile bezinin plili halleri görülecek.

* Günlük giyimde keten kumaşlar, XXL üstler, ve patchwork kullanılırken kumaşlarda da Osmanlı etkileri görülecek. Kışın kullandığımız tüvit ceketler yazında bizimle olacak.

* XXL üstlerin yer alacağı yılda dar jeanler ve mini motifler kullanılacak. Gömleklere ise antik görünümlü yakalar eşlik edecek.

* Aksesuarlarda ince zincir karışımları, el işçiliği takılar, nakışlar ve antik takılar yer bulacak. Gladyatör sandaletler ise yine gün yüzüne çıkacak.
ensonhaber
 
Geri
Üst