2013 oğlak burcunun yorumun da öğrenebilirmiyim acaba

  • Konbuyu başlatan Kayıtsız Üye
  • Başlangıç tarihi
K

Kayıtsız Üye

Forum Okuru
2013 oğlak burcunun yorumun da öğrenebilirmiyim acaba
Ben yayım da :D sevgilim de oğlak burcu eliniz değmişken onun 2013 yılı burç yorumunu da öğrenebilirmiyim :D
 
Sayın misafirimiz,
Oğlak burcuna sahip kadın ve erkekler için 2013 yılı çok kararlı olacakları ve maddi bakımdan iyi geçinebilecekleri bir yıl olacaktır. Aynı zamanda işçi sıfatları daha da yoğunlaşacak ve tam bir iş kolik halini alacaklardır. Kendinize disiplin uygulamaya çalışacak ve güçlü disiplininiz ile birlikte parasal güvencenizi çok rahat bir şekilde elde etmeye çalışacaksınız. Bu çalışma hırsı sizi sosyal yönden ve cinsel yönden olumlu yönde etkileyecek olan olgular arasında yer alacaktır. Bu durumlarda ruhsal büyüme arayışı yoğun bir hal alacak ve başka insanlarla isteyebileceğiniz bütünleşme arzusu da sizin için daha çok gerekli hale gelecektir. Hem bu sebeplerden hem de oğlak burcunun size getirmiş olduğu bazı özelliklerden dolayı bu dönemde gerçektende muazzam bir aşık adayı olabilirsiniz. Sevdiğiniz kişiyi yüceltmede ve yükseklere çıkarma konusunda bu dönem içersinde neredeyse uzman konumuna gelebilirsiniz.

Aslında düşündükte bazen tedbirli hareket etmeyi prensip edindiğinizden ve her şeyi çok irdelediğinizden aşkı bulmakta zorlanıyorsunuz, 2013 yılında kendinizi biraz serbest bırakın, göreceksiniz ileriki yıllarda işinizde olur paranızda, hatta evinizde olur arabanızda, siz gençliğinizin kıymetini bilin yeter. Lütfen tabularınızı yıkın ve hayalinizdeki aşkı bulmaya çalışın, karşınıza çıkanlara da uzaktan bakmayı bırakın.

İşlerinizde dürüst ve güvenilir olmanız 2013 yılında mükafatınıda birlikte getirecek, Geleceğin ne getireceği belli olmadığından, para biriktirip duruyorsunuz, çok sıkmanında alemi yok, birazda hayatınızı yaşayın, iyi bir tatil, bünyeniz için ve işyerindeki aktifliğinizin devamı için ilaç gibi gelecektir.

2013 Oğlak Burcu Sağlık Bel bölgenizle ilgili sürpriz rahatsızlıklar canınızı sıkabilir. Egzersiz yaparak, kemik sistemini güçlendirmenizde fayda var. Beklenmedik olaylara veya kazalara karşı dikkatli olmanızı tavsiye ederiz. Mart ayı gibi özellikle bir yakınınızın rahatsızlığı canınızı sıkabilir.

2013 Oğlak Burcu İş Hayatı Birikimlerinizi sağlam alanlarda ve istikrarlı yatırımlarda değerlendireceğiniz bir yıl sizi bekliyor. Gereksiz harcamalarınızı kısmanız da başarıyı arttırıyor. Uzun zamandır ödediğiniz bir borç varsa bu yıl bundan kurtuluyorsunuz. Hedeflerinizi kararlı bir şekilde belirlerseniz; istediğiniz kazançlar için, daha baştan avantajlı duruma geçersiniz.
 
Geri
Üst