2013 Yazı İçin Makyaj Önerileri ve Resimleri

TİTAN

*Melekler Mekanı*
2013 Yazı İçin Makyaj Önerileri ve Resimleri
2013 yaz makyajı
yaz makyajı 2013
yaz makyajı nasıl yapılır 2013




Sevgili melekler, her yıl tıpkı modada olduğu gibi makyaj trendleri de değişir. Kimi sezon kalın kaşlar modayken, kimi sezon da mat dudaklar öne çıkar. Bu yazımızda da 2013 yaz makyajından bahsedeceğiz sizlere. Tabi şimdi paylaşacağımız bilgiler bir bilenden gelecek. Kozmetik markası Sephora'nın ödüllü makyaj uzmanı Özlem Gürdağlı bu yazın makyajı hakkında bilgiler veriyor...


2013_yaz_makyaji-3a5.jpg




* 2013 yazında ten doğal ve sağlıklı bir görünüme sahip olacak. Uygulaması çok kolay, aynı anda birden fazla cilt ihtiyacını karşılayan BB ve CC kremlerin kullanımı, pratikliği sebebiyle daha da artacak. Doğal bronzlukla beraber, yanaklarla en çok krem allıklar buluşacak. Allık renklerinde doğal pembeler ve şeftaliler çoğunlukla karşımıza çıkacak. Stick allıkla, bu görüntüyü kolaylıkla elde etmek mümkün. Uygulama sonrasında hem doğal, hem de nemli bir görünüm sağlanıyor.

* GÖZLER ÖN PLANDA
Bu senenin en trendy göz makyajında ise; metalik ya da mat yapıda neon tonlar, mavi, yeşil, turuncu ve en çok da sarılar göz alacak. Far, göz kalemi ya da eyeliner ile yoğun makyajlar ya da gözde renkli düz çizgili hatlar oluşturarak; sezonun moda makyajını kolaylıkla yakalamak mümkün.


* Makyajın olmazsa olmazı dudaklar ise renkli nemlendirici yapıya sahip transparan rujlar ve ince yapılı lip gloss'larla doğal ama bir o kadar da göz alıcı olacak. Göz makyajında cesur davranamayanlar; sezonun modası fuşya, mercan ve şeftali tonlarını dudaklarına taşıyarak çarpıcı bir görünüm elde edebilir. Burada en önemli nokta; çarpıcı bir göz makyajı yapıldığında dudakları daha doğal bırakmak, dudak makyajındaki renkler çarpıcı olduğunda ise göz makyajını daha sade yapmak. Bronz teni ön plana çıkartarak bütünüyle büyüleyici bir makyaj uygulaması yapılabilir.
 
Geri
Üst