2013 yılı için aslan burcu yorumu var mı ?

  • Konbuyu başlatan Kayıtsız Üye
  • Başlangıç tarihi
K

Kayıtsız Üye

Forum Okuru
2013 yılı için aslan burcu yorumu var mı ?
Selamlar melekler, önümüzde ki yıl için aslan burcu hakkında ne gibi yorumlar var ? 2013 yılında aslan burçlar nasıl bir yıl geçirecekler ?
 
2013 Aslan Burcu Yorumu

Aslan burcu 2013 yılın ilk ayları Ocak-Şubat gibi ailenizle ilgili konulara yoğunlaşmak durumunda kalabilirsiniz.sosyal hayat ve arkadaşlarla birliktelik gibi konularda güzel gelişmeler sizi bekliyor olabilir. Sevgili aslan burçları 2013 geleceğe dair kurduğunuz umutlarda güzel değişimler, gelişimler yaşanabilir.

İş yaşamınızda meydana gelen gelişmeler, ev hayatınızı da düzene koyabilir. Yeni bir yere taşınmak, ailenizle ilgili konularda da yeni kararlar almak durumunda kalabilirsiniz. İş yükünüz özellikle bu yılın ortalarından itibaren artabilir ve yeni koşullar, tekliflerle karşılaşabilirsiniz. Çocuk sahibi olanlar için bu yıl çocuklarının okul hayatlarındaki başarılarından dolayı mutlu oldukları bir yıl olacak

2013 Mart gibi siz aslan burçlarını yeni kararlar almaya zorlayan gelişmeler olabilir. İyimserliğinizi korumalı, duygusal açıdan zorlayan ilişkileri ılımlı yanlarınızla aşmalısınız. Anlaşmaların aniden yön değiştireceği şartlar içine girebilirsiniz. Ancak pek çok konuda sizi cesaretlendiren konular da olacak. Özellikle eğitsel alanda şanslı etkilerle moral kazanacaksınız ilişkiler ve ortaklıklar ile ilgili yeni gelişmeler yaşanabilir.

Nisan da şartlar zorlayıcı ve yorucu olabilir. Aniden ortaya çıkan gelişmeler karşısında şaşırabilirsiniz. Ruhsal açıdan yenilenmek, kabullenme içinde olmak size çok şey kazandıracak. Beklediğiniz parasal desteklerin hızlanması ile kararlarınız değişebilir.Bu dönemde geçmiş hesaplaşmalar içinde olabilirsiniz.

Mayıs ayında genel olarak mutlu bir atmosfer içindesiniz ve meydana gelen gelişmeler size de bazı konularda cesaret kazandırabilir. Bugüne kadar düşünmediğiniz bazı işler hakkında planlar yapmaya başlamanız olası.

Haziran yeniliklerin ve ani gelişmelerin getirdiği zorluklarla mücadele edebilir. Kariyerde veya ofis ortamında yaşanan değişim sizi daha girişken olmaya zorlayabilir. Tamamlanması gerekli sorumluluklar ve evle ilgili sorunlar arasında sıkışabilirsiniz. Fazla kötümser olmaya eğilimli olduğunuz bir dönem. Her şey size sıkıntı verebilir, olumsuz gözükebilir.Size verilen sözlerin tutulmaması yüzünden canınız sıkılabilir.Yalnız kalabilirsiniz veya siz yalnız kalmayı tercih edebilirsiniz. Bazı uğraşlarınız boşa gidebilir.

Ailenizden bir kişinin içinde bulunduğu maddi problemler nedeniyle yaşanan bazı analaşmazlıklar ve huzursuzluklar size de yansıyabilir. Bu durum partnerinizle aranızda bir soğukluk olmasına neden olabilir

Sevgili aslan burcu 2013 yılı Temmuz ayında görünürde sizin için pek önemli olamayan bir kişinin desteğini almanız sıkıntılarınızın hafiflemesini sağlayabilir.

Ağustos-eylül gibi yaşça sizden büyük olan kişiler ile olan ilişkilerinizde gerek maddi gerekse manevi açıdan destek alabilirsiniz. Ailenizde bazı konularda alınacak ortak kararlarla yeni birtakım değişikliklere gidilebilir. Ancak riskli sayılabilecek işlerden uzak durmalısınız.

Ekim, Kasım, Aralık dönemi aslan burçları için gerek iş gerekse ev hayatınız daha rahat ve huzurlu olacak. Sevgili aslan bu dönemde hayatınıza yeni kişiler girebilir,aileye yeni bireyler katılabilir,küçük kutlamaların yapıldığı sevindirici olaylar yaşanabilir.
 
Geri
Üst