2013 Yılı İçin Yay Burcu Yorumu

TİTAN

*Melekler Mekanı*
2013 Yılı İçin Yay Burcu Yorumu
Bu konu; 2013 Yılı İçin Yay Burcu Yorumu hakkında bilgiler vermektedir.



Sevgili melekler, her ne kadar geleneklere karşı çıkan, özgürlüklerine düşükün ve patavatsızlık dereceseinde pratik te olsalar, çok yönlü, becerikli ve iyimser yaşam görüşleriyle öne çıkan yay burcunun 2013 yorumunu sizlerle bu sayfadan paylaşıyoruz..


yay_burcu-2f9.jpg




Bu yıl üç burcu ziyaret eden Jüpiter 2013 in ilk üç haftasını, ev ve aileyi temsil eden dördüncü eviniz Balık burcunda geçiriyor.Ayrıca evinizi şekle sokmak için bir veya iki gün ayırın; dolapları temizleyin, artık ihtiyaç duymadığınız eşyaları verin veya satın.

16 Ocak 2013 öncesinde hayatınıza yeni biri girebilir veya ilişkiniz varsa iki kişilik özel akşamlar ve hafta sonlan planlayabilirsiniz, Çocuğunuz varsa, özellikle çocuklarınızın aktiviteieriyle meşgul olacağınızı bilin; çocuk sahibi olmayı umuyorsanız, Jüpiter size iyi haberler getirebilir.

Bu geçişin sıkıntılı yanı, hepsini yapmak isteyecek olmanızdır, Heyecanınızı dizginleyin ve seçme şansınız varsa, hangi projeleri kabul edeceğiniz konusunda seçici olun, İyimserliğiniz, baş edebileceğinizden fazla yükün altına girmenize neden olabilir, o yüzden proje teslimleri konusunda vaatlerde bulunurken dikkatli olun. Yeni bir iş arıyorsanız, Haziran, Temmuz veya Ekim aylarında başvurular yapın.

Satürn, arkadaşlıkları temsil eden on birinci eviniz Terazi burcundaki bir buçuk yıllık geçişini sürdürüyor. Yaşamınıza yeni insanlar girecek. Onlar size bilgileriyle veya örnek olarak bir şey öğretme amacında olacaklar. Geçmişte kalan insanlar tekrar karşınıza çıkacak ve başkalarıyla da yakın bağlar kuracaksınız.

Bu alan aynı zamanda grup aktivitelerini, kulüpleri, organizasyonları ve ekip çalışmasını temsil eder, Siz de burada başkalarından bir şeyler öğrenip onların tecrübelerinden faydalanabilirsiniz. Ancak bir grupta lider olmanız istenirse dikkatli olun.

Bu yıl bir çok konu mümkün görünmese de imkânsız olmaycak.Uranüs söz konusu olduğunda aileyle ilgili değişimlerin yaşanması muhtemeldir, Ve bu dönemde aileyle ilgili yapılacak tartışmalar, bir yetişkinin, akrabanın ya da ev arkadaşının eve taşınmasına veya evden ayrılmasına neden olabilir.

Jüpiter gibi Koç burcundaki Uranüs de sosyal yaşamınıza katkıda bulunuyor. Ancak Uranüs’ün katkısı, uzun vadeli bir etki olacak. Gelecek sekiz yıl boyunca sosyal yaşamınız hayat dolu olacak, romantizm, eğlence ve hobiler için bîr sürü fırsatla karşılaşacaksınız. Dahası mutlu olduğunuzda kalkıp gitmeye hazır olacaksınız.

Neptün’ün dördüncü eviniz Balık burcundaki kısa ziyareti, 2025 yılına kadar bu burçta kalacağı uzun dönem içinde neler bekleyebileceğinize dair bir fikir sunuyor. Ailevi konularda karmaşalar olabilir ayrıca eviniz tesisat sorunlarına ve sel olasılığına daha açık görünüyor.

Plüton kişisel kaynakları temsil eden ikinci eviniz Oğlak burcundaki yavaş ilerleyişini sürdürüyor. Burada geçireceği yıllarda (20245e kadar) gelirinizde iniş ve çıkışlar olacak.

1 ve 20 Aralık tarihleri arasında doğduysanız Satürn arkadaşlar ve grupları temsil eden on birinci eviniz Terazi burcundan Güneşiniz ile bağlantı kuracak.

Burada Satürn sizi, ekip çalışması sanatında uzmanlaşma hedefiyle grup aktviitelerine yoğunlaşmaya teşvik ediyor. Bununla birlikte siz kendinizi kısıtlanmış hissetseniz de Satürn’ün dersleri size kariyerinizde ve genel anlamda yaşamınızda fayda sağlayacak.

Bazı arkadaşlıklar, hatta uzun süreli dostluklarınız bile bu geçiş altında sona erebilir. Bunun öncelikli sebebi, bu ilişkilerin artık size veya şu anki yaşam tarzınıza uygun olmamasıdır. Bu yıl dikkat etmeniz gereken şey, arkadaşlarınızla maddi konulara girmemektir.
 
Geri
Üst