2013 Yılında Altın Fiyatları Nasıl Olacak Merak Ediyorsanız Buyrun !

T

TİTAN

Forum Okuru
2013 Yılında Altın Fiyatları Nasıl Olacak Merak Ediyorsanız Buyrun !
Altın Fiyatları Nasıl Olacak 2013 Yılı

2013 Yılı Altın Fiyatları Ne Olur




Sevgili melekler, 2012 yılının sonuna doğru yavaş yavaş yaklaşırken bazı ünlü finans kurumları ve finans grupları 2013 yılı altın fiyatları konusunda tahminler ileri sürmeye başladılar. 2013 Yılı Altın Fiyatları Ne Olur diye merak edenlerdenseniz makalemizi mutlaka incelemenizi tavsiye ederiz.....



altin_2013-3a2.jpg





Yıl sonu yaklaşırken ünlü finans kurumları ve finans grupları ileri tarihli altın tahminlerini açıklamaya başladılar. Citigroup ileri tarihli altın fiyatlarını hazırlamış olduğu bir rapor ile kamuoyu ile paylaştı.

Citigroup hazırlamış olduğu altın raporunda kısa vadeli altın fiyatı tahmini için test noktasının bin 550 dolar seviyesi olduğunu belirtirken bu seviyenin çok kolay kırılmayacağına dair güçlü bir inanca sahip olduklarını belirtirken bu seviyenin kırılması halinde de kısa süreli bir düşüşün ardından alımların geleceğini ve bu sayede altın fiyatlarında yükselişe geçeceğini tahmin ettiklerine yer verdi. Citigroup 2012 yılının ikinci yarısı için altının ons fiyatı tahminini 2.300 – 2.400 dolar seviyesinde belirtirken daha uzun vadeler için 2014 yılı işaret edildi ve 2014 yılının birinci yarısında altının ons fiyatının 3.400 dolar seviyesi tahmininde bulundu. Altın fiyatlarında açıklanan bu seviye tahminlerinin ne kadar yakın tahminler olduğunu ilerleyen günler gösterecek.
 
Geri
Üst