2014 Ağustos Ayı Oğlak Burcu Yorumu

TİTAN

*Melekler Mekanı*
2014 Ağustos Ayı Oğlak Burcu Yorumu
2014 ağustos oğlak burcu, oğlak burcu ağustos, oğlak burcu ağustos yorumu


Sevgili meleklerimiz ve sayın misafirlerimiz için 2014 Ağustos Ayı Oğlak Burcu Yorumu aşağıda yer almaktadır.



oğlak.jpg




Oğlak Burcu Ağustos Ayı Aşk Yorumu
26 Ağustos'ta Yeni Ay doğuyor ve duygusal ilişkilerinizde gizemli davranmaktan çok, gücü tercih edeceksiniz. Farklı yönlerinizi ortaya çıkaracak aşkları tercih edeceksiniz. Fakat dikkatli olmanız gereken bir durum ortaya çıkacaktır. Bu dönem karşı cinsle aranızda önlenemeyen bir çekim oluşacak. Büyük bir aşkla bağlandığınız kişiyle olan beraberliğinizin temelinde cinsellik yattığını görecek veya bu dönemde başlayacağınız bir ilişki daha sonra cinsel dürtülerin bitmesiyle cazibesini yitirecektir. .16Ağustos'tan sonra aşk konusunda eleştirici yönleriniz ortaya çıkıyor. Üstelik yaşantınızda süregelen bir ilişkiniz varsa, hiç olmadığınız kadar sevdiğiniz kişiye eleştirici tavırlarla yaklaşacaksınız. Aşkta mükemmel olmayı istemek güzel bir şey ama, sonuçlar her zaman aleyhinize olmayabilir. Bu ay, hiç kimse sizin aşk partnerinizin yerinde olmak istemez.. Çünkü her şey sizin için sorun hale gelecektir. Düşünmeli hata yapmamaya çalışmalısınız. Evlilik ve nişan gibi bir durum varsa, son sözü siz söyleyecek, sözlerinize hakim ve otoriter bir tavırla yaklaşacaksınız. Siz ne kadar iyi niyetli olursanız olun; ilişiklerinizde istemediğiniz durumlar ortaya çıkacaktır.

Oğlak Burcu Ağustos Ayı İş Yorumu
Bu ay kariyer gezegeniniz Venüs size gizli anlaşmaların söz konusu olduğu ortamları yaratacak. Çevrenizdeki şartları değiştirerek, kendi bildiğiniz yolda ilerliyorsunuz. Hedeflerinizi gerçekleştirmek için doğru bir zaman dilimi içinde olduğunuz biliyorsunuz. Kişisel girişiminiz ön planda olacak. 16 Ağustos'tan sonra iş gezileriniz tatil amaçlarınızla birleştireceksiniz. Kariyerinizde önemli yükselişler söz konusu olacak. Yaptığınız işten eminseniz, size daha fazla deneyim kazandıracak koşullar yaratacaktır. Seyahat sizin için her zaman çok önemli. Fakat, bu ay çok daha fazla önemli olacak. Çevresel faktörler sayesinde güçleneceğiniz işler peşinde koştururken, sosyal kişiliğinizde sağlam temeller üzerine boy verecek. Yönetici ruhu taşıyan insanlar size daha fazla güven verecek. Onlarla bir çok iş fırsatı yakalayacaksınız. Bu ay, ikna kabiliyetiniz artıyor. Gündemde olan konularla ilgili birleştirici konuşmalar yapacağınız yerlerde bulunurken, güçleneceğiniz işler peşinde koşturacak ve sosyal kişiliğiniz sağlam temeller üzerine boy verecek.

Oğlak Burcu Ağustos Ayı Sağlık Yorumu
Ağustos ayı içinde; sağlığınız konusunda kemiklerinize dikkat etmeli ve acele davranışlarla bileklerinizi zorlamamalısınız. Dişlerinizle ilgili bir doktor kontrolünden geçmeli, cildinize özen göstermelisiniz. Böbrekleriniz için bol suyu ihmal etmeyin. Uykunuza da gereken önemi verin. Gizli aşk ilişkileriniz kontrolü elden bırakmamalısınız. Cinsel rahatsızlıklar söz konusu olacak. Zihinsel yorgunluk söz konusu. Doktor kontrolün de gerekli vitaminlerinizi almalısınız. Daha az yemek yemeli ve spor yapmalısınız. Duygusal çelişkiler yaşadığınız zaman sinir sisteminiz zarar görüyor. Dengeli beslenerek, kısa yürüyüşler yaparak ve hobilerinize zaman ayırarak bu ayı sağlıklı bir şekilde geçirebilirsiniz.
 
Geri
Üst