2014 Ağustos Ayı Yay Burcu Yorumu

TİTAN

*Melekler Mekanı*
2014 Ağustos Ayı Yay Burcu Yorumu
2014 ağustos yay burcu, yay burcu ağustos ayı yorumu, ağustos yay burcu


Sevgili meleklerimiz ve sayın misafirlerimiz için 2014 Ağustos Ayı Yay Burcu Yorumunu bu sayfamızdan sizlerle paylaşıyoruz...


yayburcu.jpg



Yay Burcu Ağustos Ayı Aşk Yorumu
Bu ay üst seviyelerde bir aşka hazır mısınız? Önünüzde çok güzel ve ilginç fırsat çıkacak. Siz özenli, duygusal ilişkilerden hoşlanıyor ve dostluklarınızı da bu yönde seçiyorsunuz. Bazıları, gireceğiniz topluluklarda duygusal ve romantik ilişkiler yaşayacaklar. 13 Ağustos'tan sonra iş yaptığınız kişilerin size olan ilgileri hoşunuza gidecek ve bazılarınız ciddi boyutlarda bir aşkın temelini atacaklar. Pratik zekanızı akılla birleştirecek ve kişisel ilişkileriniz güçlü bir şekilde etkileyeceksiniz. 16 Ağustos'tan sonra maddi konularda size gelir sağlayacak bazı kişilerin dikkatini çekecek ve gizli aşklar yaşayacaksınız. Cazibe sınırlarınızın oldukça yüksek olması sosyal ve kariyer gelişimleri de beraberinde getirecek. Akıcı konuşmalarınızla karşınızdakilere savunma olanağı vermeden etki altına alıyorsunuz. Bu ay cinsel içgüdüleriniz yoğun seyrediyor. Siz aşka ve cinselliğe her zaman çok önem veren bir kişi olarak bu ay her zamankinden çok daha fazla aşk duygularınızın yoğun olacağını size hatırlatmak isterim. Bunaldığınız anlarda yalnız kalma ihtiyacı içinde olacaksınız. Çünkü siz özgürlüğünüzü seviyor ve duygusal konularda yalnız kaldığınız zaman daha istikrarlı kararlar veriyorsunuz.

Yay Burcu Ağustos Ayı İş Yorumu
Tek başına ve bağımsız hareket etmekten korkmayacaksınız. Bazı kişileri çevrenizden eleyebilirsiniz. Fikirlerinizi benimsemeyen ve size destek vermeyen kişileri yaşantınızdan uzaklaştırabilirsiniz. Onay almak sizin için önemli olmayacak. Maddi açıdan parlak bir dönemde olacaksınız. Paraya karşı ilginiz artacak. Para kazanma konusunda iddialı bir tutum izlemeniz sizi şanslı kılacaktır. Bir bakıma kendi şansınızı kendiniz yaratacaksınız. Para gezegeniniz Satürn sizi kariyer başarınızı güçlü bir şekilde paraya dönüştürecek. Kişisel isteklerinizle ilgili konularda öz veride bulunmanız gerekebilir. Size bir katkı getirecek her türlü koşulu defalarca gözden geçirmek zorundasınız Uzun yol mesafeleri olan fırsatlar ayağınız gelecek. Bazılarınız bir çok aşk ve iş durumlarını birlikte yaşayacaklar. Karşınıza çıktığında, geleceğinizle ilgili sizin lehinize gelişmelere neden olabilecek kişilerle tanışacaksınız. İlişkilerinizi gözden geçirmek için tam sırası.

Yay Burcu Ağustos Ayı Sağlık Yorumu
Bu ay yolculuklarda dikkatli olmalı ve beslenme konusunda gelişigüzel davranmanızdan zehirlenmelerle karşılaşabilirsiniz. Sindirim bozuklukları sizi yorabilir. Öfkelerinizi denetim altına almalı, tartışmalı ortamlardan uzak durmalısınız. Kazalara karşı tedbirli olmalısınız. Tipinizi tamamen değiştirebilirsiniz. 13 Ağustos'tan sonra gezegenler sizi hassas yapacaktır. Bileklerinize ve kadar ayaklarınıza dikkat etmelisiniz. Uykusuz kalmamalı ve sizi depresif yapacak olaylara karşı temkinli olmalısınız. Kısa yürüyüşler, meditasyon, yoga ve dansla ilgilenmelisiniz. Spor yaparken dikkatli olmalısınız. İskelet sistemini zorlayacak hareketlerden kaçınmalısınız. Alerji yapacak yiyeceklerden uzak kalmalı ve yağlı besinlerden kaçınmalısınız.
 
Geri
Üst