2014 Ağustos Ayı Yengeç Burcu Yorumu

TİTAN

*Melekler Mekanı*
2014 Ağustos Ayı Yengeç Burcu Yorumu
2014 ağustos yengeç burcu, yengeç burcu ağustos ayı yorumu, yengeç burcu aylık burç yorumu



Sevgili meleklerimiz ve sayın misafirlerimiz için 2014 Ağustos Ayı Yengeç Burcu Yorumunu bu sayfamızdan sizlerle paylaşıyoruz...


yengeç.jpeg




Yengeç Burcu Ağustos Ayı Aşk Yorumu
26 Ağustos'ta Yeni Ay'la birlikte coşkularınız tavan yapacak, hızlı bir gelişim gösterecek. Yeni başlayan bir ilişkiniz varsa, acele etmemeli ve aşkınızın gelişip, serpilmesini beklemelisiniz. Duygusal anlamda taleplerinizin yüksek olduğu bir ay içindesiniz. İlişkilerinizde kalıcı duygular beklerken, yaşam standardı olarak yüksek olanaklara sahip ilişki fırsatları kolluyorsunuz.. Her şeyin parasal değerler çerçevesinde değişmediğini görecek, yaşantınızdan keyif almasını öğreneceksiniz. Karşı cins üzerinde etkinizin fazla olduğu günlerdesiniz. Kendinizden emin tavırlarınızla onları etkiliyorsunuz. İçinizden geçirdiğiniz dileklerinizin kabul görmesinden mutlu olacaksınız. Yaşamınız renklendirecek çalışmalara yöneleceksiniz. Duygularınız yenilenecek. Sosyal açıdan parlak bir döneme gireceksiniz. Evlilik olmasa da, bekarlar ciddi ilişkilerin ilk adımlarını atacaklar. Karşılaştıkları kişiden etkilenecekler. Bu ay varlıklı kişiler ilginizi çekecek. Bazılarınız patron ve üst düzeyde kişilerle aşk yaşama şansına sahip olacaksınız. İleri vadeli ilişkileriniz için planlı ve programlı davranmak zorundasınız. 13 Ağustos'a kadar kişisel gücünüz ve cazibeniz yükseliyor.

Yengeç Burcu Ağustos Ayı İş Yorumu
Bu ay iş hayatınızda canlanma ve isteklerinizde artış olacak. Para kanmayı hedefliyorsunuz. İş ortamlarında güçlü ve kariyerli kişilerle birlikte olmak istiyorsunuz. 13 Ağustostan sonra sizde bu değişimlerden etkili bir şekilde yararlanacaksınız. Maddi konular sizin için her zaman çok önemli sizde biliyorsunuz. Kariyerinizle ilgili başarı size parayı da getirecektir. Yaptığınız işi severek yapacak, enerjik ruh halinizi istediğiniz yönde kullanabileceksiniz. Sosyal çevre maddi kazançlarınızı arttırma konusunda size yardımcı olacak. Tanışacağınız kişilerin çevreleri sizin için önemli olmalı, unutmayın. Sosyal statünüzü geliştirecek arkadaşlarla bir arada olurken, sezgisel yeteneklerinizi onlarla birleştireceksiniz. Hedeflerinizde mantığı ön plana alarak, kontrolünüzü kaybetmeyin. Bugünlerde sağduyuyu ve sakinliği elden bırakmamalısınız. Bu şekilde davrandığınızda ortaya çıkacak zor pozisyonlardan başarı ile çıkacaksınız. Hedefleriniz ile ilgili isteklerinizde değişimleri yapabilirsiniz. Yaşantınızla ilgili sağlam kararlar alacaksınız. Kendinizi denetleme gereği duyacak ve ciddi aşamalar içinde olacaksınız. Yine bu dönem yüklü enerjiler içindesiniz. Olayları içinizde biriktirmek yerine dışa yansıtmanızı sağlayacak olaylar peşinde koşmalısınız.

Yengeç Burcu Ağustos Ayı Sağlık Yorumu
Sağlık konusunda bu ay oldukça hassassınız. Fakat 23 Ağustos'tan sonra her şey istediğiniz gibi olacak. . Kollarınızı, ayaklarınızı, uyluk kemiklerinizi ve dizlerinizi korumalısınız. Zihinsel enerjinizi dağıtmak yerine gerekli odaklaşmayı sağlamalısınız. Akciğerlerinizin sorun yaratabileceğini düşünerek, kapalı ortamlardan ve havasız yerlerden uzaklaşmalı açık hava sporlarına özen göstermelisiniz. Katılacağınız toplantılarda yeme, içme konusunda aşırıya kaçmayın ve geceleri uykusuz kalmayın. Kemiklerinizi ve iskelet sisteminizi korumalısınız. Ayrıca, rejim gibi disiplin isteyen işlerle aranız iyi değilse; bu günler içinde gönül rahatlığıyla başlayabilirsiniz. Eğer kendinizi yormaz ve sağlık koşullarına uygun yaşarsanız güçlü bedeniniz hiçbir sorun yaratmayacaktır.
 
Geri
Üst