2014 Anneler Günü Hotpoint "Annelerin Ohh Günü" Özel Yarışması

TİTAN

*Melekler Mekanı*
2014 Anneler Günü Hotpoint "Annelerin Ohh Günü" Özel Yarışması
hotpoint anneler günü yarışması, anneler günü yarışması hotpoint, annelerin ohh günü


Sevgili melekler, bu yıl anneler gününe özel olarak Hotpoint firması bir yarışma düzenliyor. "Annelerin Ohh Günü" adındaki bu yarışmayla Hotpoint, annelerin bu yorucu tempodan kurtulup bir gün olsun “ohh!” demelerini istiyor. Bunun için Hotpoint, Anneler Günü’ne özel hazırlanan “Annelerin Ohh Günü” isimli yarışmayla annelere rüya gibi bir gün hediye ediyor.


annelerin-ohh-günü.jpg




“Eğer bir günümü tamamen kendime ayırsam, sabah istediğim zaman uyanır, yürüyüşe çıkar, günün tadını çıkarırdım” veya “Eğer annem, bir gününü tamamen kendine ayırsa, uzun zamandan beri izlemek istediği filmi izler, ardından deniz kenarında çay içmeye giderdi” örneğindeki gibi cümleler tamamlandığında, ünlü yemek blogger’ı Nilay Tulum bu cümleleri değerlendiriyor ve onun seçtiği şanslı anne, boş zamanı bol ve keyif dolu bir hafta geçirme fırsatını elde ediyor. Anneler Günü haftasından itibaren 5 hafta boyunca devam edecek olan uygulamada her hafta bir anne ödüllendiriliyor.

Yarışma sonunda, yemek blogger’ı Nilay Tulum Hotpoint Yardım Timi ile birlikte kazanan annelerin evini ziyaret edecek. Nilay Tulum, asistanıyla birlikte birbirinden lezzetli yemekler hazırlayacak. Üstelik, bu lezzetli yemekleri hazırladığı Hotpoint küçük ev aletlerini de annelere hediye edecek. Yardım Timi ise tüm evin baştan aşağıya tozunu alacak, süpürecek, temizleyecek. Ayrıca jüri tarafından belirlenecek o haftanın kazananı olan anneye boş zamanını dilediği gibi değerlendirebilmesi için 500 TL değerinde hediye çeki verilecek.

Hotpoint’in ‘‘Annelerin Ohh Günü’’ isimli yarışmasına http://annelerinohhgunu.com adresinden ulaşılabiliyor.
 
Geri
Üst