2014 Asma Tavan Modelleri

Ayşegül AYRANCI

Daimi Üye
2014 Asma Tavan Modelleri
En Güzel Asma Tavan Modelleri
Evim Şahane Asma Tavan Modelleri
Asma Tavan Modelleri 2014

Bu senenin tasarımları içerisinde yer alan asma tavan modelleri 2014 senesinin en yeni trendleri olarak bilinmektedir. Ev ve işyerlerinde zengin görünüm zenginlikleri oluşturan asma tavan modelleri son yıllarda oldukça yoğun bir şekilde uygulanmaktadır.

Modern görünüm yakalamak isteyenlerin tercihleri arasında vazgeçilmez seçenekler arasında yer alan bu asma tavan modelleri model çeşitliliğine göre fiyatlandırılmaktadır. Salon, yatak odası ya da mutfak dekorasyonlarında sık tercih edilen bu tavan modelleri aynı zamanda renkli LED ışıklandırmaları ile son derece dikkat çekici ortamların oluşumuna ortam hazırlamaktadır. Dekoratif asma tavan modelleri arasından seçim yapan kişiler kimi zaman Osmanlıyı andıran tasarımlar arasından tercihlerde bulunarak evlerde istediğiniz harika görünüm zenginliklerini yakalamanıza yardımcı olmaktadırlar.
forumdasnetasmatavan1-1.jpg
Screenshot_4.png
ttr.jpg

Aydınlatma ve estetik görünüm bakımından odalara farklı bir şıklık katan asma tavan modelleri özel tasarımlı suya, neme ve fazla yüke karşı dayanıklı bir şekilde üretilmiş tasarım harikaları olarak karşımıza çıkmaktadır. Bu tavan modelleri arasında ayrıca ses yalıtım özelliği bulunan modellerde bulunmaktadır. Fiyat seçeneği uygun ise ses yalıtımlı model tercihlerinde bulunarak evinizin daha sessiz bir ortama dönüşmesine katkı sağlayabilirsiniz.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri
Üst