2014 Eylül Ayı Aslan Burcu Yorumu

TİTAN

*Melekler Mekanı*
2014 Eylül Ayı Aslan Burcu Yorumu
2014 aslan burcu eylül ayı, aslan burcu eylül ayı yorumu, aylık burç yorumları


Sevgili aslan burcu meleklerimiz ve sayın misafirlerimiz için 2014 Eylül Ayı Aslan Burcu Yorumunu, astrologlarından öngörülerinden yararlanarak bu sayfamızdan paylaşıyoruz...


aslan.jpg



Eylül 2014 Aslan Burcu Aşk ve İlişkiler

1-7 Eylül haftası: Merkür 3 Eylül tarihinde Terazi burcunda seyrine başlayacak. Bu çevremizle olan iletişimi hoş ve paylaşımcı hale getiriyor. Hem yakınlarımızla sıkça görüşeceğiz hem de kardeşlik, sevgi, uyum ve güzellikten yana olacağız. Değerlerimizin önemini bilerek, kiminle nasıl konuşmak ve nasıl anlaşmak gerektiğinin farkında olacağız.

8-14 Eylül haftası: 10 Eylül tarihi yakın çevrenizde bulunan kişilerle iletişimde, sözcükleri iyi seçmek gerektiğini gösteriyor. Akıllı ve politik iletişim, dengeli paylaşım, uyumluluk size güç kazandırır. İş görüşmeleri ve özel ilişkilerde etkiniz altına alamayacağınız kimse yoktur. 14 Eylül tarihindeki Mars-Yay geçişi, aşkta özgür hareket etmenizi ve maceralar yaşamanızı sağlayan güçlü bir zaman dilimidir. Hayatınıza birçok kişi girebilir.

15-21 Eylül haftası: Bu hafta, ilişki konularında da etkilidir. Sen ve ben diyerek söze başlamayınız. Aşırı endişeli veya gereğinden çok özveri sorun yaratır. Beni doğru biri bulmaz zaten veyahut bu ilişki de sona erecek içime doğuyor gibi olumsuz cümleler kurmayınız. 17 Eylül tarihinde önemli bir görünüm oluşacak. Çevre değişimi, eğitim hayatınızla ilgili bir yenilik, iş girişimi, ortaklık, yakınlarınızla alakalı konularda ilerisi adına çok önemli konuşmalar yapabilirsiniz.

22-28 Eylül haftası: 22 Eylül tarihinde aşkta şanslı ve kısmetlisiniz. 23 Eylül tarihinde Terazi burcunda ilerleyecek Ay, uyum ve denge çerçevesinde, nezaket ölçülerinde, huzurlu paylaşımlarda bulunmanın zamanıdır. Yakın çevrenizdeki kişilerle ilişkiniz önem kazanır. Bir problem olduğunda, can bildiğimiz kişilerin bize destek olmasını bekleriz.

iremSU – Astroloji Danışmanı



Eylül Ayı Aslan Burcu İş ve Kariyeri

1-7 Eylül haftası: Merkür-Terazi burcu geçişi, yetenekli olduğumuz konularda iletişimde bulunarak, insanlarla bir araya gelerek fikirlerimizi ifade etmemizde faydalıdır. Sanatsal becerilerimizi belli kişilerle paylaşacağımız faaliyetlerde bulunabiliriz. Güzellik eğitmenliği, ilişki danışmanlığı gibi. 5 Eylül tarihinde Venüs-Başak burcunda ilerleyecek. Bu geçiş, ortaklaşa işlerde birlikte çalışmanın, bir ekip, grup içinde görev almanın da göstergesidir.

8-14 Eylül haftası: 13 Eylül tarihinde, akrabalarınız, iş hayatınızla ilgili girişimleriniz, eğitim hayatınız, yerleşim yerinizle ilgili konularda önemli kararlar verebilirsiniz.

15-21 Eylül haftası: 17 Eylül tarihindeki görünüm, kazanç sağlayıcı bir iş görüşmesinin işaretçisidir. Ayrıca eğitim, halkla ilişkiler, sanat, söze dayalı meslekler, güzelleştirme alanlarında yeni bir çevreye dahil olmasını destekleyicidir.

22-28 Eylül haftası: 22 Eylül tarihi sizin için özgürce kararlarınızı vermeniz ve kendinize yepyeni bir dünya kurmanızı sağlar. Güven duygunuz fazlasıyla yüksektir. İnançla, kendinizden emin, cesaretle ileri atılırsınız. Her türlü engelin üstesinden gelebilirsiniz. Zaman sizin lehinize işler. Eğitim, ticaret başta olmak üzere her alanda sizi görmek mümkündür.

iremSU – Astroloji Danışmanı



2014 Eylül Aslan Burcu Para Durumu

1-7 Eylül haftası: Bu hafta mali konularda da etkili olacak Venüs-Başak burcu geçişinde, ortaklaşa işlerden para kazanabiliriz. Maddi konularda gelir getirici ufak tefek işler yapabiliriz. Yetenekli olduğumuz konularda başkalarına faydalı olarak özverili çalışabiliriz. Bunun karşılığı da görebiliriz. Güzellik, estetik, sağlıkla alakalı konulara para harcayabiliriz veya bu yolla kazanç elde edebiliriz.

8-14 Eylül haftası: Balık burcunda 3 Eylül tarihinde oluşacak Dolunay, miras, gelirler, hayatınızı garanti altına almanızı sağlayacak destekler konusunda mutlaka akıllıca düşünülmesi gerektiği yolunda yardımcıdır. Kanuni işlerinizin, sigortayla alakalı konuların, merak ettiğiniz bir takım durumların sonuçlanmasında destekleyicidir. Metafizik, spritüel konular üzerinde çalışma arzunuzu yükselticidir. Nafaka, kredi ve ortak kazançlarınızı değerlendirmeniz yolunda ışıklandırıcıdır. 10 Eylül tarihinde, finansal tüm konularda lütfen ani kararlar vermeyin. Mali konularda bütçenize uygun hareket edin. Risk faktörünü gözetin. . 11 Eylül tarihinde, parasal konular başta olmak üzere ailevi meselelerde bilinçli şekilde düşünebilirsiniz.

15-21 Eylül haftası: Bu hafta finansal konularda endişeli düşünebilirsiniz. Ne yönde bir karar alacağınızı tam olarak bilemeyebilirsiniz. Öyle bir gün ki, hem ilişki, iş ortaklıkları ve hem de mali konularda önem taşıyor. 21 Eylül tarihindeki görünüm, maddi konularda bilinçli ve titiz bir şekilde düşüneceğimizi işaret ediyor. Hesabımızı bilerek hareket edeceğiz.

22-28 Eylül haftası: 28 Eylül tarihinde Akrep burcunda ilerleyecek Merkür aileniz veya aileye ait bir mülkün satışından elde edilecek paranın veya bir mülk satın almanın işaretçisidir.

iremSU – Astroloji Danışmanı
 
Geri
Üst