2014 Facebook En Kapak Sözler

*MeleK*

♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥
2014 Facebook En Kapak Sözler
kapak sözler, facebook kapak sözler, laf sokan kapak sözler

Sosyal paylaşım ağları için de en popüler olan Facebook ta paylaşmak için en kapak ve laf sokan sözler arayanlar için farklı ve en yeni kapak sözleri sizler için paylaşıyoruz.

kapak sozler.jpg


Kendini anlatamıyorsan çıkma karşıma, sen yalancısın sokk bunu kafana, birdaha anma adımı, sildim seni yorma umutlarımı!

işine bak bundan sonra, boş işlerinle mutlu ol hayatında, kimseye ses etmem bilirsin bu konuda, haydi şimdi herkez yoluna..

Kısa cümler bile fazla gelir sana, basmıyor kafan hala sayıklıyorsun aynı lafları, son sözüm sana, çıkma artık karşıma..

Sen hayatım sanmıştım her nefesimde, sen yalanmışsın anladım bunu heveslerimde, bir umut olursun sandım karanlık hayatıma, ama sen hepten yalanmışsın geç olsada anladım..

Ben yalanı sevmem gerçek olacak bana, ya delikanlı gibi sözünde duracak yada benim karşımda dansöz gibi yalanlarıyla kıvırtmayacak!

Al başını iki elinin arasına düşün bakalım ben nerdeyim ne oluyor de bana? Belki anlarsın geç olsada yalanlarınla hep düşünürsün gerçekleri bunu unutma..

Dün ağzına sevgi laflarını sakız yapanlar bugün kendini mecnun sanıyor..

Gözümde bittin sen artık, bitirdin sana olan değerimi sonunda artık! şimdi gidebilirsin benden uzaklara, çıkma ne olur karşıma mutlu ol yalanlarınla!!!

Kimsesiz değildir kalbim sahibi benim! Kendini dev aynasında görme üzülen sen olursun birgünde, şimdi bu son sözüm sana iyi dinle, yol veriyorum sana haydi güle güle..

Gülün dikeni batmaz sevmeyi bilene, sevmeyene batar dikenler tutmak istesede, sen yanlış gül'ü seçmişsin tutamazsın beni bak işine güzelim..

Yalancıyla yalancı olmak başkasını kandırmak değildir sadece kendini kandırır, senin gibi yalancı olanın sonu hep hüsrandır..

Şimdi anlıyorum hayatı, ne dost varmış nede tutunacak bir el, bir gün biticek bu ömür elbet ozaman anlayacaksın gerçekleri sende elbet..

Her zaman söyledim sana, mutlu olmak için doğru ol gittiğin yolda, yalanlarınla kandırma insanları daha fazla, birgün tepetaklak gelirsin olursun alabora..

isterdim gözlerimde ki yaşlar mutluluktan aksın, isterdim herzaman gerçeklerle yaşansın, beni yalanlarından uzak tutmalıydın, gözyaşlarım sinirden sanmaki senden koptum diye..

Kendini Leyla ile Mecnun sanan sahte sevgiler, sadece birbirine attıkları sevgi yalanları ile mutlu olabilirler!

Bugün sensizliğimin ilk günü, bugün gözlerimin güneşe bakıp odamın karanlıktan aydınlığa geçişinin ilk günü, bugün sensizliğimin ve yalanların bitişinin ilk günü..

Sen hep yalan oldun gözümde, belki gerçeklere dönersin sandım benimle, doğru yola gir isterdim yalnları bırak geride, şimdi yine teksin mutlu olucakmısın kendinle?

Gidiyorum sensizliğe doğru, tutuyorum yarınlarımı sımsıkı ve yaşıyorum hayatı senden sonra daha güzel gerçeklerle..

Adın belki gelir aklıma bir şarkıda, belki bir komedi esnasında anımsarım verdiğin sözleri bana, sadece gülüp geçeceğim sen geldikçe aklıma elveda sana..

Yokluğun içinde kördüğüm olmuşum seninle, hep yalanlarınla vurdun beni yerin dibine, şimdi gidiyorum kalmadı huzur bende, elveda diyorum sana ve çıkıyorum hayatından sessizce..

Sen bugün olsaydın yanımda yarınlarıma katardım seni yaşamak umuduyla ama sen yalancı çıktın sahte davranışlarınla, bir umut ol isterdim yanımda, sahte sevgiler sana yakışır elveda sana..

Ben seversem ölümüne severim, sözlerde bırakmam sevgili bebeğim, baktım ki adam olmuyor sevdiğim, onada yol veririm tıpkı şuan olduğu gibi güle güle bebeğim..

Canımı sıkar yalanlar, yalandan gülüp ağlayanlar! Gerçeklik arıyorum hayatımda, ve tek gerçek benim anlıyorum bunu aynaya baktıkça..

Sizler zamanı boşuna harcarsınız aldığınız her nefeste, yalanlarınızla oynarsınız ancak birbirinizle! Bitti bendeki sahte gülüşlerde sayenizde, hepinize rest çekiyorum alayınıza güle güle..

Ben giderim hesabımı kapadım seninle, borçların birikmiş yok artık bende veresiye, gerçek sözler verirsen belki açılır bu defter yeniden, şuan için kapalıyız iyi günler dilerim..

Kapak yemek hoşuna gidiyorsa buda benden sana, yol verdim yalancılara o yolda bile gidemediler, sen ve senin gibiler alışmışsınız sahte romanlara, gidin okuyun başkalarına vardır inanacak saflar bu hayatta..


Suskunluğum asaletimdendir! Her lafa verilecek bir cevabım vardır aslında... Ama bir lafa bakarım laf mı diye bir de söyleyene bakarım adam mı diye!

Bir köşede çarpışacağımızı bilsem, dünyanın yuvarlak olmadığını bir günde ispatlarım

Dünya delikanlı olsa, senin gibi yuvarlak olmazdı.

Cesareti olmayan insanlar, hayatı coğrafya dersi kıyamında yaşar.

Bazıları yoldan çıksa bile araziye uyum sağlar.

ßu qözyaşlarımla gidecekse Cennete birileri... ßen Hıçkırıklarımı Helal Ettim Bile!!

Yalanlarla dolu bu kocaman dünyada Beni yalansız sevdiğin için teşekkürler Baba♥

bir sen degıl be guzelım alem hasta...!!!

B ε n i m s i n Dεmεk KoLaY ~ Bir Ömür Boyu Sahip Çıkmak oLay

10 Numara Bi Kız Yoktur ' , Her Zaman Benimdir ' 10 Numara ' Yanımdaki Kız ise ' 9 Olur Anca :)

Bil ki, 'mutlu son' diye birşey yoktur. Çünkü, Bir şeyde 'son' varsa orada mutluluk yoktur....!

Rakı Diş Ağrısını Geçirir , Bira Miğdeye İyi Gelir Diyen Zihniyet ; Sıkıyosa Bulun Kalp Ağrısını Geçircek Bi İçecek

Unutma; "Onu artık unuttum" demek, Bir kez daha hatırlamaktır aslında.....!

Gerek Varmı Tom'a Jerry'e Benzetmeye Aşk'ı ? Seviyorsan ; Seviyorum Dersin Budur Olayın Kısası

adiligin moda oldugunu bılırdım de senin modayı bu kadar yakından takıp ettıgını yenı fark ettım...

Bir Erkeğin Ne Olucagını Kadın Belirler . Mecnunda Olabilir , Çoşkunda

takmıyoruz kafamıza bakıyoruz yolumuza...takan varsa kafasına hadi baksın dalgasına...

bin kere sorulsada aynı soru aynı cvpı vercek curettın olmasıdır en zoru....!!!

Şekil yapıp kafa tutmak Senin için Tarzsa , Seni ŞekiLden Şekile sokup Ayar vermekte Benim için Farzdır ;]

Öyle birini sev ki Çünküsüz olsun.. Elini uzattıgında tutacagın kadar yakın degil, yüreginde hissedecegin kadar yakın olsun.. Öyle hisset ki onu gözlerinde deniz dalgalansın.. Öyle düsün ki onu yanlızlık pılınıpırtını toplasın.. Ona sevgini öyle anlatki ne yıldız gökyüzünde kalsın ne dalgalar sahile carpsın.Öyle anlat ki SEVDANI kalbi sadece SANA atsın..

Yalan Olsaydı Sözlerim , Ağlamazdı Gözlerin , Bunu Her Zaman Söylerim Seni Unutmak İçin Sevmedim.

farkımı fark edenler senden farklı farkımı fark etmedın ya farketsende farktmez....!

2 qün mutLuysan . 3. qün deiLsndiR . '' Unutma '' bu hayatın TemeL FelsefesidiR.

Ben huzur aradım sen kusur, Şimdi bensiz Kuduur!
 
Geri
Üst