2014 Hayırlı Cumalar Söz ve Mesajları

*MeleK*

♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥
2014 Hayırlı Cumalar Söz ve Mesajları
hayırlı cumalar 2014, 2014 cuma sözleri, 2014 hayırlı cumalar sözleri

Günlerin en hayırlısı olan Cuma günü için en hayırlı ve anlamlı Cuma sözleri arayanlar için Cuma söz ve mesajlarını paylaşışor herkese hayırlı cumalar diliyoruz.

cuma sozleri.jpg

Allahım, Sen, benim Rabbimsin Senden başka ilah yoktur. Beni Sen yarattın; ben, Senin kulunum ve gücüm yettiğince Sana olan ahdime ve vaadime bağlıyım. İşlediklerimin kötülüklerin şerrinden Sana sığınırım. Üzerimdeki nimetlerini itiraf eder; günahlarımı da ikrar ederim. Beni bağışla. Zira günahları bağışlayan ancak sensin. Cuma’mız Mübarek olsun Hayırlı nurlu cumalar diyerek sizleri En Güzel Cuma Günü Mesajlarımızla başbaşa bırakıyoruz.

Cumanız İslamın güneşi kadar aydın,bir Mümin'in tebessümü kadar tatlı,Muhammedül Emini (S.A.V) hatırlatan Gül kadar güzel olsun

Kalbimiz imana, gönlümüz islama, dilimiz Kur’ana, kulağımız ezana, gözümüz nura, evimiz huzurlu ve neşeli olsun. Amin. HayırLı CumaLar.

Ey rabbim! İstemeden verdiklerine bakınca istediklerimizi vereceğine inanarak; duasını beklediğimizi hayırlara ulaştırmamanı diliyorum. Hayırlı cumalar!

Öyle bir dua et ki; günahın tövbenin büyüklüğünden ağlasın.Şeytandan yaradana sığınki sefsin seni değil; sen nefsini yakasın Hayırlı Cumalar

Allah'u teala kullarını ihmal etmez,imtihan eder...imtihandan başarıyla çıkmanız ümit ve dileğimle hayırlı cumalar.ali bektaş erzurum

Allah'tan bir dua gibiPeygamber'den bir amağan gibi sevabınız bol olsun! Hayırlı Cumalar...


Selamun Aleykum Eğer Din, Ölümden önce bir işe yaramazsa, Ölümden sonra hiçbir işe yaramayacaktır.Hayırlı Cumalar!

Ömrüne ömür katılsın, Gönlüne meltem saçılsın. Bu mübarek günde melekler dört yanını sarsın...Derdine derman, gönlüne iman dolsun..Hayırlı Cumalar.

Ey Allahım! Yaptığımız işlerde muvaffakiyetler ihsan et bizlere. Kötü yollara geçenleri gittikleri yoldan geri çevir. Evlerimize mutluluk ihsan eyle. Taşımakta zorlanacağımız yüklerle bizleri sınavdan geçirme. Darda ve muhtaç koyma. Amin.

Allahım herkezin dualarını kabul eylesin ya rabbim hayırlı cumalar.
 
Geri
Üst