2014 Hibe Kredi-Geri Ödemesiz Kredi Nasıl Alınır?

TİTAN

*Melekler Mekanı*
2014 Hibe Kredi-Geri Ödemesiz Kredi Nasıl Alınır?
2014 hibe kredi, 2014 geri ödemesiz kredi, hibe kredi 2014 koşulları


Sevgili melekler, devlet tarafından geri ödemesiz olarak verilen krediye Hibe Kredi denir. İnsanların iş kurmaları için, ticarete atılmaları için yardım olarak sunulan Hibe Kredi'den var olan bir işi büyütmek isteyenler de sorunsuz bir şekilde faydalanabilirler.
Bu sayfamızda 2014 Hibe Kredi alma koşulları hakkında bilgiler sunmak istiyoruz sizlere....


hibe-kredi.jpg



Devletin bu desteklerinden en büyüğü de “5 yıl sonra geri ödeme” kolaylığıyla beraber “sıfır faiz” olmasıdır. İnsanların hibe kredisi 2014 yılında da alabilmeleri için devlet en büyük desteği en iyi şekilde sağlayacak. Bu kredi desteği alan kişiler, 5 yıl sonrasında geri ödemeye başladıklarında herhangi bir faiz v.s. ödemeden sorunsuz şekilde geri ödemelerini yapmaları doğrultusunda iş kurmuş olabilir ya da işlerini büyütmüş olabilirler.

Hibe Miktarları Ne Kadardır?

Girişimcilere: 10 Bin TL’den 70 Bin TL’ye kadar geri dönüşümsüz verilir.
Kobilere: 150 Bin TL’den Milyonlarca TL’ye kadar geri dönüşümsüz verilir.

Hangi Sektörlere Hibe Kredisi Veriliyor?

Hiç fark etmeksizin dilediğiniz her sektör ya da alanda bulunabilir, yapılabilir, hayata geçirilebilir projeleriniz varsa hayata geçirmek adına nakit ihtiyaçlarınızı Hibe kredisi ile gerçekleştirebilirsiniz. Girişimci biriyseniz, Devletten alacağınız Hibe kredisi sayesinde ortalama 5 yıllık bir süreç ile bu alınan parayı kullanabilir, faizsiz olarak da bu parayı devlete 5 yıl sonrasında geri ödemeye başlayabilirsiniz.
 
Geri
Üst