2014 İlkbahar Modasının Trendleri!

TİTAN

*Melekler Mekanı*
2014 İlkbahar Modasının Trendleri!
2014 ilkbahar modası, 2014 ilkbahar trendleri, 2014 ilkbahar yaz modası



Sevgili melekler, artık yavaş yavaş gardroplarınızı bahar aylarına hazırlamanın zamanı geliyor. Bunun için de 2014 ilkbahar modasının yeni trendleri hakkında bilgi sahibi olmanız lazım. Podyumlarda boy gösteren 2014 ilkbahar yaz modasına göre bu baharın trendleri de ortaya çıkmaya başladı. Buna göre podyumlarda en çok göze çarpan parçalar, yeni trendler nelermiş, şöyle bir göz atalım...


2014-ilkbahar-modası.jpg




1. Hoş Pasteller

Yeni koleksiyonlarda gökkuşağının yumuşak pastel tonları hüküm sürüyor. Sizi en canlı gösteren renkle kombinlenip heyecan verici bir görüntü yaratması, pastelin en güzel yanlarından biri. Nane yeşili ve kısa şortlu bir takımdan, lila rengi seksi bir işkadını giysisine veya bebek mavisi spor bir giyime… Sizi memnun edecek pasteller, gökyüzü ile sınırlı ancak.

2. Köşeli, Kısa Kesim Ceketler

Belki gardrobunuzda bulunan “motorcu ceketi” tipindeki kısa ceketler işe yarayacaktır ama farklı kısa ceketleri de denemenizi öneriyoruz. Bu köşeli kesime sahip, bol desenli ceketleri, bir kumaş pantolon, işyerine giydiğiniz bir etek, hatta bir kot ile kolayca kombinleyebilirsiniz.

3. Kontrast Yaka ve Düğmeler

Bu canlı, ilham verici kumaş gömlekler, contrast renk veya desenli yakaları ve manşetleriyle oldukça hoş. Bunu soğuk ve hafif bir makyajla da bütünleyebilirsiniz. Bu gömlekler, günlük ofis kıyafetinizin dışına dikkat çekmeden çıkmanızı da sağlayacak. Tabii, düğmeleri iliklemeyi unutmamanız şartıyla…

4. Bol Kesim Pantolonlar

Rahat giyimi ve ultra şıklığı ile bu dalgalı pantolonlar, ilkbahar podyumlarında büyük sükse yapıyor. Size, sadece uzun boylu mankenlere uygun gibi mi görünüyor? Değil… Sade gözalıcılığı ve yüksek beli ile yapınızı da uzun gösterecek.

5. Klas Bomber Ceketler

Cesur renkli desenleri, kaliteli kumaşları, klas sportif detayları ile bu ceketler, ilkbahara girerken yerlerini alıyor. Motorcu ceketlerini çağrıştıran çok yönlü tasarımlarıyla farklı ruhlara seslenirken, bir elbise veya atletik bir şıklığa da uyum gösteriyor.
 
Geri
Üst