2014 İstikbal Alvina Genç Odası Takımları

Ayşegül AYRANCI

Daimi Üye
2014 İstikbal Alvina Genç Odası Takımları
En Modern Genç Odası Takımları 2014
2013- 2014 İstikbal Genç Odası Takımları
Alvina Genç Odası Modelleri 2013- 2014

Genç odası konseptleri arasından seçimde bulunurken 2014 yılı içerisinde adını duyurmuş olan Alvina genç odası takımına göz atmaya ne dersiniz? En yeni moda trendi olarak bilinen İstikbal Mobilya markası kaliteli işçiliği ile bilinmekle beraber farklı renk ve modern çizgileri ile odalarınızda tam bir şıklık abidesi oluşturacaktır. Arkadaşlarınızı davet ettiğiniz zaman onlarında bakmaya doyamayacağı bu tasarım harikası genç odası takımları önemli detaylarla sizlerin karşınıza çıkmaktadır.

Özel oda dekorasyonlarınızda gençlerin titizlikle yaklaştığı dekoratiflik kazandırma çabalarına tam bir cevap oluşturacak olan Alvina genç odası takımları her ayrıntısı ile sizlerin istediğinizi vermekten mutluluk duymaktadır. Her sene kaliteli tasarımları ile dikkat çekici bir görünüme kavuşan genç odası takımları sizler için unutulmayacak heyecanlar yaratarak odalarınıza her girdiğinizde bu takıma sahip olmanın mutluluğunu tatmanıza yardımcı olacaktır.

istikbal-alvin-genc-odasi-takimi-15052013-1.jpg
istikbal-alvin-genc-odasi-takimi-15052013-4.jpg
Gençlerin zevk ve ihtiyaçların göz önüne alınarak bir önceki seneye göre daha modern tasarımlarla üretilen genç odası takımları her sene satış rekorları kırmaktadır. Bu satışların fazlalığında ekonomik fiyatların hakimliği yadsınamayacak bir gerçektir.
 
Geri
Üst