2014 İstikbal Mobilya Caprice Yatak Odası

*MeleK*

♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥
2014 İstikbal Mobilya Caprice Yatak Odası
2014 istikbal yatak odaları, 2014 istikbal yatak odası modelleri, 2014 istikbal yeni yatak odası

İstikbal mobilyanın yepyeni yatak odası modellerinde yerini alan caprice yatak odası takımı ile konfor ve şıklık ayağınıza geliyor. Evlenecek ve evini yenileyecek çiftlere modern tarzlar sunan istikbal, mobilya modelleri kadar aksesuar, halı ve tekstil ürünleri ilede çiftlerin en çok tercih ettiği markalar arasında baş sırayı alıyor.
İstikbal caprice yatak odası ürün bilgileri ve görsellerini sizler için paylaşarak, mağazaya gitmeden önce fikir edinmenize yardımcı olmak istedik. Ürün bilgileri ve görselleri inceleyerek caprice yatak odası takımı hakkında fikir edinebilirsiniz.


Caprice Yatak Odası şık ve modern tasarımı, Gardırop kenarlarında ve Tuvalet masası aynasında kullanılan farklı LED aydınlatmaları,Ünite üzerinde yer alan metal görünümlü dekoratif şeritleri, Şifonyer, Komodin ve Tuvalet Masası ünitelerinin üst tabla üzerinde yer alan renkli cam uygulaması ve dekoratif Tuvalet aynası ile görsel açıdan fark yaratacak bir ürün.
Genel Bilgiler

Sürgü kapaklı gardrop : Caprice Sürgü Kapılı Gardrop : Ünite kayar kapaklı mekanizma sistemine sahip olup, gövde, kapak ve profiller farklı renk kombinasyonlarında tasarlanmıştır. Üst tabla ve yan tabla kenarlarında kalın hatlı profil kullanılmıştır. Kapak üzerindeki aynaların arasında kanallı profil ve bu kanallar içerisinde dekoratif fitil kullanılarak ünite görsel olarak desteklenmiştir. kapak kenarlarında ise aydınlatma bulunmaktadır.
Gardırop iç dizaynı; sağ kapakta, 1 adet uzun raf, 2 adet kısa raf, 2 adet boy askılık alanı ve iç çekmeceli iç kutu uygulaması bulunmaktadır. Sol kapak iç kısmında ise 4 adet kısa raf, 2 adet uzun raf, 1 adet askılık alan ve 1 adet pantolonluk mevcuttur.

Caprice 6 Kapılı Gardrop: Ünite 6 kapaklı olup, gövde, kapak ve profiller farklı renk kombinasyonlarında tasarlanmıştır. Üst tabla ve yan tabla kenarlarında kalın hatlı profil kullanılmıştır. Orta kapak üzerindeki aynaların arasında kanallı profil ve bu kanallar içerisinde dekoratif fitil kullanılarak ünite görsel olarak desteklenmiştir. Kapak kenarlarında ise aydınlatma bulunmaktadır.
Gardırop iç dizaynı; sağ 2 kapak iç kısmında 4 adet raf ve 1 adet boy askılık alanı, sol 2 kapak iç kısmında 6 adet raf, 2 adet askılık alanı ve pantolonluk bulunmaktadır. orta kapak iç kısmında ise 1 adet uzun raf ve çekmeceli iç kutu uygulaması mevcuttur.

5 kapaklı gardrop: Ünite 5 kapaklı olup, gövde, kapak ve profiller farklı renk kombinasyonlarında tasarlanmıştır. üst tabla ve yan tabla kenarlarında kalın hatlı profil kullanılmıştır. orta kapak üzerindeki aynaların arasında kanallı profil ve bu kanallar içerisinde dekoratif fitil kullanılarak ünite görsel olarak desteklenmiştir. kapak kenarlarında ise aydınlatma bulunmaktadır.
Gardırop iç dizaynı; sağ 2 kapak iç kısmında 4 adet raf ve 1 adet boy askılık alanı, sol 2 kapak iç kısmında 6 adet raf, 2 adet askılık alanı ve pantolonluk bulunmaktadır. orta kapak iç kısmında ise 2 adet kısa raf mevcuttur.

Caprice Şifonyer: Ünite 5 çekmeceli olarak tasarlanmış olup, 3 farklı renk kombinasyonundan oluşmaktadır. Üst tabla üzerinde renkli cam uygulaması olup üstten 2. çekmecenin alt hizasında kanallı profil ve kanal içerisinde dekoratif fitil kullanılarak ünite görsel olarak desteklenmiştir..

Caprice Tuvalet Masası: Ünite çekmeceli olarak tasarlanmış olup, 3 farklı renk kombinasyonundan oluşmaktadır. Ünitenin üst kısmındaki dar çekmece içinde mücevher ve aksesuar gibi özel eşyaların muhafaza edilebileceği bir alan oluşturulmuştur. üst çekmecenin yan kısmı boş bırakılmıştır. Üst tabla üzerinde renkli cam uygulaması olup, üstten 2. çekmecenin alt hizasında kanallı profil ve kanal içerisinde dekoratif fitil kullanılarak ünite görsel olarak desteklenmiştir.

Caprice Tuvalet Aynası: Ünite tuvalet masası ile bütünlük oluşturacak biçimde tasarlanmıştır. Yuvarlak bir formda tasarlanmış olan ünitede, ayna kenarlarında boya uygulaması ve aydınlatma kullanılarak ünite görsel olarak desteklenmiştir.

Caprice Başlık: 150 lik, 160 lık, 180 lik ve 200 lük iyb olarak üretilecektir. Başucu döşemeli olarak dikdörtgensel bir formda tasarlanmıştır. 2 farklı renk kombinasyonundan oluşmaktadır. Döşeme kenarları kalın formda profil kullanılarak çerçeve içine alınmış olup; döşeme orta hizasında ise kanallı profil ve kanal içerisinde dekoratif fitil kullanılarak ünite görsel olarak desteklenmiştir.

Caprice Karyola: 150 lik, 160 lık, 180 lik ve 200 lük karyola olarak üretilecektir. karyola başucu döşemeli olarak dikdörtgensel bir formda tasarlanmıştır. 2 farklı renk kombinasyonundan oluşmaktadır. Ünitede travers ve ayakucu alt kısımda baza uygulaması bulunmaktadır. Döşeme kenarları kalın formda profil kullanılarak çerçeve içine alınmış olup; döşeme orta hizasında ise kanallı profil ve kanal içerisinde dekoratif şerit kullanılarak ünite görsel olarak desteklenmiştir.

Caprice Komodin: Ünite 2 çekmeceli olarak tasarlanmış olup, 3 farklı renk kombinasyonundan oluşmaktadır. üst tabla üzerinde renkli cam uygulaması ve üst çekmecenin alt hizasında kanallı profil ve kanal içerisinde dekoratif fitil kullanılarak ünite görsel olarak desteklenmiştir.

Caprice Sandalye: Sırt ve font kısmı tamamen döşemelidir. Sandalye arka ayakları üçgenimsi prizma şeklindedir.

2014 yatak odası modelleri.jpg
2014 yatak odası takımı.jpg
2014 yatak odası takımları.jpg
2015 yatak odası modelleri.jpg
caprice yatak odası.jpg
istikbal 2014 mobilya modelleri.jpg
istikbal 2015 yatak odaları.jpg
istikbal caprice yatak odası fiyatı.jpg
istikbal caprice yatak odası modeli.jpg
istikbal mobilya 2014 yatak odaları.jpg
istikbal mobilya 2014.jpg
istikbal mobilya caprice yatak odası.jpg
istikbal mobilya modern yatak odaları.jpg
istikbal mobilya yatak odaları.jpg
istikbal mobilya yeni yatak odaları 2014.jpg
istikbal yatak odaları.jpg
istikbal yatak odası 2014.jpg
istikbal yatak odası caprice.jpg
istikbal yatak odası fiyatları.jpg
istikbal yatak odası takımları.jpg
istikbal yatak odası.jpg
istikbal yeni yatak odaları.jpg
istikbal yeni yatak odası.jpg
lüks yatak odası modelleri.jpg
modern yatak odası 2014.jpg
modern yatak odası modelleri.jpg
modern yatak odası.jpg
yatak odası modelleri.jpg
yatak odası takımları.jpg
 
Geri
Üst