2014 İstikbal Mobilya Vesta Yatak Odası Ürün Tanıtımı

*MeleK*

♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥
2014 İstikbal Mobilya Vesta Yatak Odası Ürün Tanıtımı
2014 istikbal yatak odası modelleri, 2014 istikbal yatak odaları, 2014 istikbal yatak odası takımları
İstikbal mobilyanın 2014 yatak odası koleksiyonuna kattığı yepyeni ürünlerden biri olan Vesta yatak odası evlenecek ve evini yenileyecek çiftlerin gözdesi olmaya devam ediyor. Sade ve şık tarz mobilyalardan hoşlanan kişilerin beğeneceğini umduğum Vesta yatak odası ile yatak odalarında konforu ve şıklığı bir arada yaşıyacaksınız. Rengi ve modeli size uzun yıllarca bıkmadan kullanabileceğiniz bir seçim olan Vesta yatak odasının ürün tanıtımı ve görselleri sizlerle;

Genel Bilgiler

Vesta Yatak Odası Takımı son derece şık ve modern hatlara sahip olup, hem renk uygulamaları hem de kullanılan malzemeleriyle modern bir tasarıma sahiptir. 2 renk kombinasyonu ile tasarlanmış olup, gövde üzerinde ceviz rengi, kapaklarda krem renk kullanılmıştır. Takımın genelinde yatak ve dikey çizgi şeklinde klapa ve fitil uygulanmış olup görsel açıdan zenginleştirilmiştir. Gardırop üst taç kısmında LED aydınlatmalar kullanılarak görsellik ve fonksiyonellik arttırılmıştır.

Vesta Sürgü Kapaklı Gardırop: Sürgü kapaklı Gardırop 2 renk kombinasyonunda tasarlanmış olup; gövdede ceviz, kapaklarda krem renk kullanılmıştır. Kapaklarda kullanılan klapa üzerine krom fitil uygulanarak görsel zenginlik arttırılmıştır. Gardırop iç dizaynında elbise askılıkları ve raf uygulaması kullanılmıştır. Bunun yanı sıra gardırop ünitesinin üst taçın alt kısmında şerit led aydınlatma kullanılarak görsellik ve fonksiyon arttırılmıştır.

Vesta 5 Kapaklı Gardırop: 5 kapaklı gardırop 2 renk kombinasyonunda tasarlanmış olup; gövdede ceviz, kapaklarda krem renk kullanılmıştır. Kapaklarda kullanılan klapa üzerine krom fitil uygulanarak görsel zenginlik arttırılmıştır.

İç Dizayn : Gardırop iç dizaynında elbise askılıkları ve raf uygulaması kullanılmıştır. bunun yanı sıra gardırop ünitesinin üst taçın alt kısmında şerit led aydınlatma kullanılarak görsellik ve fonksiyon arttırılmıştır. Üründe kullanım kolaylığı sağlanması ve ürünün kullanım ömrünün arttırılması açısından gardırop kapaklarında yavaşlatıcı menteşeler kullanılmıştır.

Vesta 4 Kapak Gardırop: 4 kapaklı gardırop 2 renk kombinasyonunda tasarlanmış olup; gövdede ceviz, kapaklarda krem renk kullanılmıştır. Kapaklarda kullanılan klapa üzerine krom fitil uygulanarak görsel zenginlik arttırılmıştır.

İç Dizayn : Gardırop iç dizaynında elbise askılıkları ve raf uygulaması kullanılmıştır. bunun yanı sıra gardırop ünitesinin üst taçın alt kısmında şerit led aydınlatma kullanılarak görsellik ve fonksiyon arttırılmıştır. Üründe kullanım kolaylığı sağlanması ve ürünün kullanım ömrünün arttırılması açısından gardırop kapaklarında yavaşlatıcılı menteşeler kullanılmıştır.

Vesta Tuvalet Masası: ünite, çekmece, kapak ve puf ünitesinin konumlandırılabileceği boşluklu bölümden oluşmaktadır. Gövde ve çekmecede ceviz, kapakta ise krem renk kullanılmıştır. Kapakta kullanılan klapa üzerine krom fitil uygulanarak görsel zenginlik arttırılmıştır. Üründe kullanım kolaylığı sağlanması ve ürünün kullanım ömrünün arttırılması açısından kapakta yavaşlatıcılı menteşeler kullanılmıştır.

Vesta Tuvalet Aynası: Elips bir formda tasarlanmış olan ayna panosunda ceviz renk kullanılmıştır. Ayna kenarında kahve renginde boya baskısı kullanılarak görsellik arttırılmıştır.

Vesta Başlık: 150 lik, 160 lık, 180 lik ve 200 lik iyb olarak üretilecektir. Başucunda krem, klapa ve başucu kenar profillerinde ise ceviz renk kullanılmıştır. Başucunda kullanılan klapa üzerine krom fitil uygulanarak görsel zenginlik arttırılmıştır.

KARYOLA: 150 lik, 160 lık, 180 lik ve 200 lik karyola olarak üretilecektir. başucunda krem, ayakucu ve traverslerde ise ceviz renk kullanılmıştır. Başucunda kullanılan klapa üzerine krom fitil uygulanarak görsel zenginlik arttırılmıştır.

Vesta Şifonyer: şifonyer ünitesi 1 kapak ve 1 çekmeceden oluşmakta olup; gövdede ceviz, kapakta ve çekmecede ise krem renk kullanılmıştır. kapakta ve çekmecede kullanılan klapa üzerine krom fitil uygulanarak görsel zenginlik arttırılmıştır. üründe kullanım kolaylığı sağlanması ve ürünün kullanım ömrünün arttırılması açısından kapakta yavaşlatıcı menteşeler kullanılmıştır.

Vesta Komodin: Komodin bir çekmeceden oluşmakta olup; gövdede ceviz, çekmecede ise krem renk kullanılmıştır. Çekmece üzerine krom fitil uygulanarak görsel zenginlik arttırılmıştır.

Vesta Puf: Takımın Konseptine Uygun Olarak Düz Krem Deri Döşenmiştir. Pufun Alt Kısmında Ayak Kullanılmıştır.
2014 yatak odasi takimlari.jpg
istikbal 2014 yatak odalari.jpg
istikbal mobilya yatak odasi dekorasyonu.jpg
istikbal mobilya yatak odasi serisi.jpg
istikbal mobilya yatak odasi takimi.jpg
istikbal mobilya yatak odasi takimlari.jpg
istikbal mobilya yatak odasi.jpg
istikbal modern yatak odalari.jpg
istikbal modüler yatak odasi.jpg
istikbal vesta yatak odasi dekorasyonu.jpg
istikbal vesta yatak odasi görselleri.jpg
istikbal vesta yatak odasi grubu.jpg
istikbal vesta yatak odasi.jpg
istikbal yatak odalari 2014.jpg
istikbal yatak odalari 2015.jpg
istikbal yatak odasi 2014.jpg
istikbal yatak odasi modeli.jpg
istikbal yatak odasi modelleri.jpg
istikbal yatak odasi serisi.jpg
istikbal yatak odasi.jpg
istikbal yeni yatak odasi takimlari.jpg
istikbal yeni yatak odasi.jpg
istikbal yepyeni yatak odasi modeli.jpg
lüks yatak odasi modelleri.jpg
modern ve lüks yatak odalari.jpg
modern yatak odasi modelleri.jpg
yatak odasi modelleri.jpg
yatak odasi takimlari.jpg
 
Geri
Üst