2014 Lazzoni Nuev Yataklı Koltuk

Ayşegül AYRANCI

Daimi Üye
2014 Lazzoni Nuev Yataklı Koltuk
2014 Koltuk Modelleri
Lazzoni Yataklı Koltuk Modelleri 2014
2014 Nuev Yataklı Koltuk

Oda dekorasyonlarında önceleri kullanılan çekyat modelleri şimdilerde yerini yatağa dönüşebilen koltuk modellerine bırakmıştır. Kimileri TV bulunan oda dekorasyonlarında tembellik yapmak amacı ile yararlanabilecekleri yatağa dönüşen bir koltuk modelini mutlaka bulundurmaktadırlar. Köşe takımları yatağa dönüşme özelliği sayesinde sizlerin bu ihtiyacınıza cevap verse de 2014 yılı içerisinde İtalyan Mobilya markaları arasında yer alan Lazzoni ’nin Nuev yataklı karyolası çok beğenilen bir tasarım harikası olarak odalarınızdaki yerlerini almaktadır.
yatak olan koltuk lazzoni walker_3.jpg
yatak olan koltuk lazzoni walker_4.jpg

Bu karyola modeli açıldığı zaman 2 kişilik yatağa dönüşebilmektedir. Son derece konforlu ve geniş bir yatak olabilme özelliğine sahip olan bu koltuk modelini almak istiyorsanız farklı renk seçeneklerine göz atarak istediğiniz renk seçiminde bulunarak odalarınızda değişiklik yaratabilirsiniz. Nuev yataklı karyola bu senenin en yeni tasarımı olmasına rağmen oldukça indirimli bir fiyata satılmaktadır.
yatak-olan-koltuk-lazzoni-walker_2-600x319.jpg
yatak-olan-koltuk-lazzoni-walker-600x319.jpg

Normalde 1.589.00 TL’ye satılan bu koltuk modeli kampanya fiyatı ile 989.00 TL’ye satılmaktadır. Genç odalarında da değişiklik yaratacak olan bu karyola modeli sizler için dekorasyon değişikliklerinde harika bir değişim yaratmanıza yardımcı olacaktır.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri
Üst