Bilmiyorum ku canim idrarimda bolca enfeksiyon cikti bugun iyiyim sukurYok canim bnde olmadi hayirlisi usutmemissin belki bebistendir
Bilmiyorum ku canim idrarimda bolca enfeksiyon cikti bugun iyiyim sukurYok canim bnde olmadi hayirlisi usutmemissin belki bebistendir
İns bebislerimiz bizimledirBilmiyorum ku canim idrarimda bolca enfeksiyon cikti bugun iyiyim sukur
Bgn asilmanin kacinci gunu peki bnm10.gunuİns bebislerimiz bizimledir
bende polikistik over vardı şükür hamiel kaldım kendliğinden ama 2,5 yıl sonra tabi inşallah sneind eolurpolikistiklerim var yumurtalarım yeterince gelişmiyor kendi haline bırakınca
Yaaa beraber olmusuz progestron testi yptin mi bn yptim 24.7 cikti senin
inş cnm bugün yaptırdım hersey cok iyiydi bundan sonra hersey allaha kaldı.14 gün sonra hersey belli olacakbende polikistik over vardı şükür hamiel kaldım kendliğinden ama 2,5 yıl sonra tabi inşallah sneind eolur
Bnm asil adetim ayin 18 de yaa ama yprsm erkn cikmamasndan korkuyrm sence ne ypmyaliyim yapayim yoksa doktoru ariyacamyaptırmadım, bu benim 3. aşılamam bundan öncekinde yaptırmıştım 29 çıkmıştı ama aşılamam tutmamıştı 🙁 o nedenle bhcg testinden başkasına güvenmiyorum, çarşamba kan testi yaptırmayı düşünüyorum sen ne zaman yapacaksın?
O kadar bkliycm pazar gunune kadar offff allahim offff cift cizgiyi gorurum insbence bekle bebeğim zaten seninleyse 5-6 gün sonra da çğrenebilirsin şimdi negatif cıkarsa üzülürsün birazdaha bekle bence çok zor olduğunu biliyorum ama sabır..
Hbr vermeyi unutmayaptırmadım, bu benim 3. aşılamam bundan öncekinde yaptırmıştım 29 çıkmıştı ama aşılamam tutmamıştı 🙁 o nedenle bhcg testinden başkasına güvenmiyorum, çarşamba kan testi yaptırmayı düşünüyorum sen ne zaman yapacaksın?