2014 Vitra Karo Koleksiyonu

Ayşegül AYRANCI

Daimi Üye
2014 Vitra Karo Koleksiyonu
Vitra Karo Koleksiyonu
2014 Vitra Karo Koleksiyonu
En Modern Vitra Karo Koleksiyonu 2014

Işıltılı desenler ve pastel renklerle duvarlarınızda pırıltılar yakalamaya ne dersiniz? 2014 Karo koleksiyonu 3 Çağ 3 Kadın temasına hitap ederek hazırlanmış olup her kullanıcının hayalindeki tasarımları içinde barındırmaya çalışmaktadır. Masumiyet çağı olarak bilinen bu koleksiyon tamamen doğallığı simgeleyen malzemelerden yararlanılarak oluşturulmuştur.

Doğayla bütünleşen karo koleksiyonunda geçmiş ve gelecek arasında bir köprü kurularak zarafet ve ince detaylara fazlasıyla yer verilmektedir. Duvar karolarında her karoda farklı yorumlara ortam hazırlayan desenler Sıradışı ve cesur tasarımlar şeklinde karşımıza çıkmaktadır. Göz kamaştırıcı estetik ortamları size hediye eden bu karo modelleri modernliği yaşayabilmeniz için adeta önderlik etmektedir.

Orkidenin gölgesi, lale desenleri, geometrik desenler gibi uygulamalar asaletle güzelliği bütünleyici bir şekilde yansıtmaktadır. Hayali mekan ve hikayelerin yorumlayıcısı olan bu karo modelleri evlerinizde modernliği yansıtabilmenize yardımcı olacak dekorasyon malzemelerindendir.

3878_10.jpg
images.jpg
indir.jpg
Doğal dokudan gelen saflıkla beraber huzur dolu bir anlayışla hareket etmenize yardımcı olacak olan Vitra en şık desenleri ile sizleri bu sene karşılamanın mutluluğunu yaşarken seçim yapmanız için sabırsızlıkla desenlerini sizlere sunmaktadır.
 
Geri
Üst