2014 Yataklı Salon Takımı Modelleri

Ayşegül AYRANCI

Daimi Üye
2014 Yataklı Salon Takımı Modelleri
Modern Yataklı Salon Takımı Modelleri 2014
2014 Yataklı Salon Takımı Modelleri
En Modern Yataklı Salon Takımı Modelleri

Yatılı misafirlerinizin evinize konuk olma durumu her zaman karşılaşabileceğiniz bir durum olarak bilinmektedir.

Yatılı misafirlerinizin evlerinizde konaklaması için bu senenin en modern yataklı salon takımı modellerine göz atmaya ne dersiniz? Kimi zaman ikili kimi zamansa üçlü koltuk seçenekleri ile yatılı misafirlerinizi en iyi şekilde ağırlayabileceğiniz salon takımı modelleri salonlarınızda aynı zamanda son derece şık dekorasyonlar oluşturmanıza yardımcı olmaktadır.

Sizler için tasarlanan 2014 yataklı salon takımı model incelemelerini internetten araştırma yaparak görebileceğiniz gibi sizlere koymuş olduğum örnek resimlerde sizler için ayrı bir seçim hakkı oluşturacaktır. Küçük bir salonunuz varsa köşe takımı salon takımları ile salonunuz büyük ise ikili ya da üçlü koltukların yer aldığı salon takımı modelleri ile salonlarınızı tamamlayabilirsiniz.

Berke-Mobilya-2014-Apollo-Yataklı-Salon-takımı-Modern-Koltuk-Takımı-3590-TL.jpg
hilton_ht_koltuk_takimi_12b.jpg


Kimi zaman çocuklu gelen misafirleriniz olabilmektedir. Çocuklar için 2’li koltukları yatağa dönüştürürken; büyükler içinse 3’lü koltukları yatağa dönüştürebilirsiniz.

seray_yatakli_kanepe_modelleri_2012_7.jpg
yatakli_oturma_gruplari_1.jpg


Bu koltuk modellerinin sandıklarına koyacağınız yatılı misafir nevresimleri ve yastıkları ile de misafirleriniz için ayrıca bir yerden yatak çıkarmanıza gerek kalmayacaktır. Haydi hep beraber yataklı salon takımı modelleri incelemelerinde bulunmaya başlayalım.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri
Üst