2014 Yılı Boğa Burcu Nisan Ayı Yorumu

TİTAN

*Melekler Mekanı*
2014 Yılı Boğa Burcu Nisan Ayı Yorumu
2014 aylık burç yorumları, boğa burcu nisan ayı burç yorumu, nisan ayı boğa burcu yorumu


Sevgili Boğa'lar, Nisan ayı sizlere neler getirecek, sizden neler götürecek, Hande Kazanova'nın öngörüleriyle 2014 nisan ayı boğa burcu yorumları sizlerle...



boğa.jpg



Sevgili Boğalar yaşam bazen özellikle de pek çok yöne itildiğinizde bunaltıcı olabilir. Nisan öyle zamanlardan biri. Sakinliğin yerini telaşlı aktiviteler ve ani gelişmeler alacak. Bunların büyük bölümü sizin kontrolünüz dışında gerçekleşecek, o yüzden gidişata ayak uydurmak ve bir kerede tek bir şeyle ilgilenmek için gayret gösterin, Olumlu yanı ise, on ikinci evinizdeki koruyucu Jüpiter’in sizin yanınızda olacak olmasıdır. 23′ ünde Merkür on ikinci eviniz Koç burcuna yönelirken kaybettiğiniz nesneler sihirli bir şekilde ortaya çıkmaya başlayacaklar.

Bu süreçte sokakta veya kendi evinizde sizi mutlu edecek başka bir şey bulabilirsiniz. Bunu, dolapları temizlemek için bir teşvik olarak kullanın ve cepleri kontrol ettiğinizden emin olun. Uzun zamandır dokunmadığınız bir kutudan değerli bir eşya çıkabilir. İlişkiler bu ay arkadaşlıktan sevgi dolu bir safhaya, oradan sıkıntıya ve çatışmalara doğru farklı şekillere bürünecek. Bir akrabanızla yaşayacağınız fikir ayrılığı sabrınızı test edebilir ve bir iş arkadaşınız gayretlerinizi hafife almaya çalışabilir. 18 Nisan’da Dolunayın günlük işler ve genel iyiliği temsil eden altıncı eviniz Terazi burcuna yönelmesiyle iş yükünüz artıyor. Stres de artacak, o yüzden kendinize karşı sabırlı olun ve her günün sonunda gribe yakalanmamak için rahatlayın.
 
Geri
Üst