2014 Yılı Mart Ayı Akrep Burcu Yorumu

TİTAN

*Melekler Mekanı*
2014 Yılı Mart Ayı Akrep Burcu Yorumu
2014 akrep burcu mart ayı yorumu, aylık burç yorumları, akrep burcu mart ayı



Sevgili meleklerimiz ve sayın misafirlerimiz için 2014 yılı mart ayı akrep burcu yorumlarını Astrolog NUray Sayarı'nın öngörülerinden alıyoruz...


akrep-burcu.jpg



Mart 2014 Akrep Burcu Aşk ve İlişkiler

1-2 Mart arası: Mars bu ay gerileme hareketine başlayacak. Bu durum iş hayatınızdan ilişkilerinize kadar tüm kararların geri planda mutlaka düşünülmesini gerektirecek. Yavaşlayabilirsiniz. Uygulamakta zorlanmalar, kendinizi hedefsiz veya engellenmiş hissetme tarzında durumlar yaşanabilir. Gizli saklı hareket etmekten kaçınınız. Aynı şekilde siz de bu yönde hareket eden kişilere dikkat ediniz. Özellikle sağlığınıza özen gösteriniz. Siz bu geri hareket boyunca kiminle ilişki kurduğunuza ve ilişki konularında gözden geçirmede bulunmalısınız. Balık burcunda oluşacak Yeniay, tabii ki rahatlatıcı, hoşluklar yaratıcı ve insanı aşkla buluşturucudur. Bütün naif duygularımız, sevgi, merhamet hislerimiz yoğunlaşır. Ancak hafta sonunda söylenenlere, söylediklerimize dikkat etmeyi unutmayalım.

3-9 Mart haftası: Haftaya olumlu bir enerjiyle adım atacağız. Aşkta hem bir hayli dikkatlisiniz hem de sevgilinizi mutlu etmekten yanasınız. O da aynı şekilde size yönelecektir. Aşkı bir ritüel gibi görmektesiniz. Sevgilinize yönelişiniz, birçok kişiden farklı ve siz duygularınızla çok özelsiniz. Bu hafta Venüs-Kova burcunda seyrine başlıyor. Ailevi ilişkiler açısından sizlerin de biraz daha paylaşıma önem vermenizi gerektiriyor. Ailenizi önemsiyorsunuz ancak onların da sizin farklılıklarınıza saygı göstermesini isteyeceksiniz. Ev içinde bir hareketlenme söz konusu olabilir.

10-16 Mart haftası: Akrepler için bu hafta ailevi konular başta olmak üzere aşk hayatlarıyla ilgili meselelerde enerjiler bir hayli etkili. Öncelikle bazı meseleler ev içinde konuşularak, fikirler yapıcı bir şekilde tartışılarak ortak bir karar verilebilir. Aşkta hem ılımlı ve hem de duyarlı bir şekilde, aklımız başımızda hareket edebiliriz. Güzel duygularla çevrelenmiş duygularımızı hissettirebiliriz. Sezgilerimiz oldukça kuvvetli. Başak burcunda oluşacak Dolunay hem arkadaşlıklarımızda titiz hem de aşkta özverili yönlerimizi işaret ediyor. Bunların bize fayda ve zorlayıcı yanlarını tespit edeceğiz.

17-23 Mart haftası: Merkür bu hafta Balık burcunda seyrine başlıyor. Aşkta hem olumlu hem de dikkatli olmayı gerektiren hususlar var. Çünkü Merkür-Balık burcunda hayali düşünme ve sonucunda gerçeklerin göz ardı edilmesi anlamı taşır ki, bir hayli zorludur. Olumlu açıdan baktığımızda aşkta şairane paylaşımlar, ılımlı ve şefkatlilik, mistizme ilgi duyma, aşka aşık olma şeklinde bir zaman dilimidir. Onun içindir ki, karşımızdaki kişi veya tanışacağımız kişinin sözlerine, fikirlerine dikkat etmeyi de bilelim.

24-30 Mart haftası: Aşkta bizi mutlu ve keyifli kılacak iki güzel görünüm altındayız. Ilımlılık, vericilik, aşkın kıymetini bilme, derinliklerindeki maviliği keşfetme, güzelliklerini bölüşme ve aşka sahip çıkma gibi bütün bu güzel duyguları hissedeceğiz. Ne zamana kadar değil, ne kadar mutlu olduğumuzu düşüneceğiz. Bizim için bu önemli olacak. Evet, belki ilişkimizde, hayatımızda hala halledilmemiş sorunlar var. Bunları da düşüneceğiz. Fakat bu iki enerji bizi destekleyicidir.



Mart Ayı Akrep Burcu İş ve Kariyeri

1-2 Mart arası: Kendinizi güçlü ve güvende hissetmek isteğiniz, bu iki gün boyunca yüksek olacak. Zaten siz dürüst davranışlarla karşılaştığınızda, elinizden geldiğince herkese yardım etmektesiniz. Yeter ki, davranışları ve düşünceleri bir olsun, ben o zaman iyimser yaklaşabilirim diye içinizden geçireceksiniz. Görüşleri sizinle aynı yolda olan kişilerle görüş alışverişinde bulunabilirsiniz. Kariyerinize bir hayli önem vermektesiniz.

3-9 Mart haftası: Bir şeyler üretmek, temelini sağlamlaştırmak, kendinizi tecrübeli olduğunuzu alanlarda göstermek isteyeceksiniz. Ev içinde uğraşılar edinebilirsiniz. Bunları başkalarıyla paylaşarak kendinizi geliştirebilirsiniz.

10-16 Mart haftası: Hedefimize varmamızın, isteklerimizi elde etmemizin önüne geçen, son zamanlarda bir hayli zorlayan Mars geri hareketi nedeniyle, iş hayatında odaklanma sorunları yaşıyor olabiliriz. İşimizdeki teknik sorunlar, yavaşlıklar, mecburen bizi düşünmeye sevk ediyor. Birçok güçlükle uğraşmak zorundayız. Ailevi konular da bunlara dahil. Bizim elimizde olmayan gecikmeler bizi yorabilir. Başak burcunda oluşacak Dolunay, hedeflerimizi tekrar ele almamızda önem taşıyor.

17-23 Mart haftası: Yaratıcı tarzda yeteneklerimizi ifade edebileceğimiz çalışmalara ağırlık vereceğimiz Merkür-Balık burcu seyrinde ticari konularda mutlaka dikkatli olalım. Hesap hataları yapmayalım. Mistik konularla ilgilenebiliriz veya bu yönde faaliyetlerde bulunabiliriz. Güzel konuşma ve yazı, güçlü sezgiler, sanatsal yaratıcılık, insanlara yardımcı olma yönündeki mesleklerde başarılı çalışmalar verilebilir. Güneş-Koç burcu seyri, çalışma hayatımızla ilgili konularda etkili olacak. Bir yandan detaylı işlerle uğraşacağız diğer yandan aktif ve cesur bir şekilde kendimizi öne sürmek isteyeceğiz. Üzerimize gelinmesinden veya bizi sıkboğaz etmelerinden hoşlanmayacağız. Kuzey düğüm Terazi burcunda ilerliyor. Bu durum ilişkiler ve iş ortaklıklarında mantıklı düşünmek, işbirliğinde bulunmak, adil davranmak gibi konularda bize gelişim dersi veriyor.

24-30 Mart haftası: İş konularında etkili olacak Koç burcundaki Yeniay, bazı baskıları, yılgınlıkları devre dışı bırakmak ve kendi isteklerimizi öne sürmek yönünde bizi itekliyor. Ne olursa olsun kimliğimiz ve beklentilerimiz önemli. Anlıyoruz ki, biz sistemin insanı olmaktan yorulduk. Çalışıyoruz, çabalıyoruz ancak gereksiz kurallar, adım kayırmalar, ikinci plana itilmeler bize göre değil. Biz de hem durumumuzu hem de isteklerimizi öne sürmekten yanayız. Ancak şunu belirteyim. Mars geri hareketini sürdürmekte. Onun için biraz daha dikkatli hareket etmek ve iş ilişkilerinde dengeyi korumak durumunda kalabiliriz.

2014 Mart Akrep Burcu Para Durumu

1-2 Mart arası: Parasal açıdan rahatlatıcı etkiler söz konusu. Hoşunuza giden bir şeyler satın alabilirsiniz. Sevdiklerinizi mutlu etmek isteyebilirsiniz. Maddi anlamda geleceğe dönük düşünürsünüz.

17-23 Mart haftası: Ortaklaşa kazançlar anlamında mutlaka hesabınızı iyi biliniz. Ticari konularda yapacağınız finansal anlaşmalara veya daha önce yapılmış olanlara bir daha bakınız. Hesabınızı yapmadan yatırımda bulunmayınız, spekülatif ve risk içeren kazanç ortaklıklarına karşı dikkati olunuz. Hesaplarınızı kontrol ediniz.

24-30 Mart haftası: Parasal konular bizim için öncelikle hayatımızı rahat ve huzur dolu geçirmemiz yönünde önem taşıyor. Becerilerimizi sosyal hayatta paylaşımda bulunarak göstermemiz işimize yarayabilir. Bu bize mali anlamda katkı sağlayabilir. Ailemizden destek görebiliriz.




2014 Yılı Akrep Burcu Genel Yorumu

Astrolog Nuray Sayarı Akrepler için 2014 yılının genel bir yorumunu yaptı.

Sevgili akrep yeni yıllar artan sorumluluklarınızla giriş yapıyorsunuz. Özelikle değişen iş ve kariyer şartlarınıza sizi paniğe sokmasın.6 Nisan – 3 Mayıs tarihleri aşk ve ilişkiler gündeminizin ana temasını oluşturabilir. Keyifli romantik zamanlar geçirmek sizin elinizde! İlişkilerde duyarlılık ve bağışlayıcılık öne çıkıyor. Sosyalleşip kalabalık ortamlarda olmak isteyeceksiniz. Hobi faaliyetlerine ağırlık veriyorsunuz. 21 Mayıs – 23 Haziran günlerinde günlerin de kendinizi daha tutkulu ve özgüvenli hissedeceksiniz. Bazı Akrepler kalıcı birlikteliklere adım atarken bazıları da ayrılık kararı alabilirler. Kendilerine yanlış olan aşkı ve arkadaşlığı hayatlarında barındırmayacaklar 18 Temmuz - 12 Ağustos günlerinde kendinizi daha duygusal ve sevgi dolu hissedeceksiniz.

Astrolog Nuray Sayarı
 
Geri
Üst