2014 Yılı Mart Ayı Balık Burcu Yorumu

TİTAN

*Melekler Mekanı*
2014 Yılı Mart Ayı Balık Burcu Yorumu
aylık burç yorumları, 2014 mart balık burcu, mart ayı balık burcu yorumu


Sevgili balık burcu meleklerimiz ve sayın misafirlerimiz için AStrolog Zeynep Turan'ın öngördüğü mart ayı balık burcu yorumlarını alıyoruz....


balık-burcu.jpg



Mart 2014 Aylık Burç Yorumları
Sevgili Balıklar Mart ayı sizin için çok şanslı ve bereketli bir ay. Kısacası sizin ayınız diyebiliriz.Yalnız diikkat etmenzi gereken bazı durumlarda var tabi..Ay boyunca Mars’ın burcunuzda olması, sırf sizin aceleniz var, bir randevuya geç kaldınız ya da bir işi tamamlama konusunda heyecanlısınız diye beklenmedik bir anda bir aksiliğe sebep olabilir. Mart başında savunmasız olacaksınız ve gece düzgün bir uyku uyumakta zorlanabilirsiniz. Bu ay burcunuzdaki Yeni Ay sembolik Güneş yılınızın başlangıcını simgeliyor.

Kutlama sona erdiğinde, gelecek on iki ay için hedeflerinizi belirleyip harekete geçmelisiniz.. Olanları ortaya döktüğünüzden emin olun ve kendinize, her iki ayda kontrol edeceğiniz sözünü verin. Bu, rotadan şaşmamanın en iyi yoludur. 19′unda yedinci eviniz Başak burcundaki Dolunay ilişkilerinizi mercek altına alıyor, ilişkiniz varsa, ancak henüz ciddi bir adım almadıysanız, Ay enerjisi bir nişan kararını renkleyebilir. Kısmen yıllardır birlikte olsanız bile, aşk ve romantizmle dolu dizgin akşam veya hafta sonları planlayın.

Bu Dolunay aynı zamanda ar kadaşlık ve iş ilişkilerine fayda sağlar. 11 Mart’ta Uranüs ikinci eviniz Koç burcuna giriyor. Şimdi ve gelecek sekiz yıl için birikimlerinizi öncelik hâline getirin. Un, Uranüs’ün meşhur olduğu iniş ve çıkışlar için hazırlıklı olmanızı sağlayacaktır.

Şanslı Günleriniz:1.3.9.17.21.24
Dikkat Etmeniz Gereken Günler: 4,11,15,28,29
 
Geri
Üst