2014 Yılı Mart Ayı Başak Burcu Yorumu

TİTAN

*Melekler Mekanı*
2014 Yılı Mart Ayı Başak Burcu Yorumu
2014 mart ayı başak burcu yorumu, başak burcu mart yorumu, aylık burç yorumları


Sevgili başak burcu meleklerimiz ve sayın misafirlerimiz için 2014 yılı başak burcu mart ayı yorumunu merak edenler için işte Nuray Sayarı'dan öngörüler....



başak-burcu.jpg




Mart 2014 Başak Burcu Aşk ve İlişkiler

1-2 Mart arası: İlişkilerde özellikle güven duygusu ve ileriye dönük bir şekilde ortak hedeflerin gözden geçirilmesi yararlı olacaktır. İyi niyet tabii ki beraberlikte önem taşıyor. Fakat bundan daha önemlisi, ortak hedeflerinizin aynı olmasıdır. Eğer bu ilişkide, her ikiniz de, davranış ve düşünce anlamında aynı yolda iseniz gayet olumlu duygularla bu iki günü geçirebilirsiniz. Balık burcunda oluşacak Yeniay, ilişkinizle alakalı konular üzerinde etkilidir. Aranızdaki sevgi birliği güçlü ise, bu Yeniay olumlu gelişmelere işarettir. Ancak beraberliğinizde bir taraf belirsiz davranıyorsa, mutlaka akıllıca ilişkinizi gözden geçirmenizde yarar vardır. Hafta sonunda Aşk hayatımızla ilgili konularda aradığımız ciddiyet ve mali anlamda sıkıntılı bir yaşam sürmemek. İşte bu beklentiler karşılanmıyorsa, keyifsizleşiriz.

3-9 Mart haftası: İlişkide karşı tarafın ılımlı yaklaşımları çok önemli. Siz her şeyi ciddiye alıyorsunuz. Onun da rahatlatıcı, güven verici davranmasını beklemektesiniz. Haftanın başında birbirinize destek olmanızı sağlayan enerjiler mevcut.

10-16 Mart haftası: İlişkilerde diyalog her iki taraf için de önemlidir. Farklı doğrularınız, görüşleriniz, hayata bakış açınız olması doğal karşılanmalıdır. Zaten bu farklılık sizi birbirinize bağlayıcı veyahut uzaklaştırıcı olduğu için, hoşgörülü ve aklı başında düşünmekte ya

rar vardır. Başak burcunda oluşacak Dolunay, işte bu farklılıkların aranızdaki sorunları tetiklemesine neden olabilir.

17-23 Mart haftası: Bu hafta ikili ilişkilerde etkili olmaya başlayacak Merkür-Balık burcu seyriyle başlıyor. Ancak bu burçta yanılma payımızı göz ardı etmeden partnerimizi gözden geçirmenin önemini işaret ediyor. Partnerimiz de aynı şekilde bizi ele almak durumunda. Çünkü gelecek düşünüyorsak, birbirinizle bir ömür sözü vermek için bu gözlem kesinlikle şarttır.

24-30 Mart haftası: ilişkimizde hem geleceğe dönük şekilde hareket etmenin hem de ortaklaşa bir ruh bütünlüğü içinde paylaşımda bulunmamız gerekiyor. Haftanın ilk girişinde bu konular üzerinde duracağız. Her ne kadar karşıt evimizde Merkür bizi zorluyor olsa da, sevgimiz her türlü güçlüğün üstesinden gelmemizi sağlayabilir.

Mart Ayı Başak Burcu İş ve Kariyeri

3-9 Mart haftası: Bu hafta Venüs-Kova burcunda seyrine başlıyor. Çalışma evinizde etkili olacak bu geçiş süresince iş arkadaşlıklarında bazı istenmeyen durumlar oluşabilir veya belirsizlikler canınızı sıkabilir. İş koşullarının yoğunluğu zaman zaman sizi zorlayabilir. İşinizin toplumsal alandaki yeri çok önemli. Kendinizi ve yaptığınız işi sabırla tanıtmalısınız. Sorumluluklarının sizin gibi farkında olmayan kişilere ulaşmakta, işleri düzenlemekte zorlanabilirsiniz. Bu haftaki enerjiler, işinizdeki yeniliklerin, kurulan bağlantıların önemini vurguluyor.

10-16 Mart haftası: İş konularında zorluk yaratabilecek enerjilerle baş edebilmek için, hem titiz bir incelemeye ihtiyaç var hem de bilinçli düşünmek zorundayız. Mali konular bizim için bir hayli önemli. İş tercihlerimizde veya mevcut işimizde iletişim problemleri ve finansal konular üzerinde duracağız.

17-23 Mart haftası: Eğer bir ortaklık düşünüyorsak veya bir sözleşme, taahhüt altına gireceksek, şartları mutlaka bilinçli bir şekilde ele almamızda yarar var. Yenilik ve değişimler iş hayatında söz konusu olabilir. Yaptığımız işe göre, bu değişimlerin olumlu veya zorlayıcı yanları bulunabilir. Eğer biz sezgilere, mistik faaliyetlere, şifalandırma, tasarım ve sanatsal konulara dayalı bir iş yapıyorsak işlerimiz başarılı şekilde yürür. Bunun dışında hesap kitap işine dayalı mesleklerde tabii ki dikkatli olacağız.

24-30 Mart haftası: Hedeflerimiz gerçekleştirmek amaçlı bilgilenmeye, uzmanlaşmaya önem vereceğiz. Çıtamızı her seferinde yükseğe çıkarır ve sabırla çalışırsak tabii ki başarılı oluruz. Bunun yanı sıra mali konular ve işimizdeki özgürlüğümüz de önem taşıyor. Kazançlı çıkacağımız ve hakkımızı alacağımız bir ortam arzuluyoruz. Düşündüğümüzde iş şartlarımız bizi yoruyor ve getirisi de pek tatmin edici değil. Fakat devam etmek durumundayız.

2014 Mart Başak Burcu Para Durumu

1-2 Mart arası: Mars geri hareketi nedeniyle maddi konularda hesabı bilmek gerekiyor. Kazancınızı risk altına alacak yatırımlardan kaçınmak veya atılacak adımları çok iyi düşünmek lazım. Durgunluk, yavaşlama, gecikmeler doğal karşılanmalıdır. Bunlar, para konusunda daha dikkatli düşünmenizi sağlar. Ancak ortaklık, eş kaynaklı mali konular üzerinde veya beklediğiniz gelirleri elde etme anlamında zorlanmalar yaşanabilir. Hafta sonunda parasal konularda hesabımızı bilelim.

10-16 Mart haftası: Çalışma hayatınız veya günlük hayatta uğraştığınız işlerden ne gibi kazançlar elde etmektesiniz? Bu kazanç yeterli mi? Bunlar üzerinde duracağız. Mars para evinizde geri harekette olduğu için, tabii ki ani kararlardan kaçınıyoruz.

17-23 Mart haftası: Parasal konularda Güneş-Koç burcu geçişi önemlidir. Birileri kendi payını daha fazla önemseyebilir. Bizim de gözümüzün açık olması lazım. Bu arada karmik gelişimin işaretçisi olan Kuzey düğüm Terazi burcunda etkili olmaya başlıyor. Bu size kazanç anlamında ortaklar, destekler, ilişkiler kazandıracaktır. Bencil ortaklar, sırf kendi payını düşünenlerden uzak duracaksınız. Maddi kazanç anlamında doğru kişilerle iş yapmayı, herkesin kazançlı çıkabileceği ortaklıkları önemseyeceksiniz. İşte böyle insanlarla karşılaşma şansınız yükselecek. Tercihlerinizi artık çok akıllı yapmayı öğreneceksiniz.

24-30 Mart haftası: Maddi konularda hafta ortasında biraz zorlanabiliriz. Getiri-götürü hesabı yaptığımızda hesap dışı durumlarla karşılaşabiliriz. Koç burcunda ortak kazançlar evinde oluşacak Yeniay, kimlerle bölüşümde bulunuyorsak, ne gibi mali yükümlüler içindeysek bunları mutlaka ele almamız gerekecek.

2014 Yılı Başak Burcu Genel Yorumu

Astrolog Nuray Sayarı Başaklar için 2014 yılının genel bir yorumunu yaptı.

Sevgili başaklar 2014 yıllı sizler için ilk iki aylık dönemi sakin hareket etmeli hicbir konuda acele enerji ile hareket etmeyin. Özelikli 1 Mart’a kadar olan dönemde aşk ve ilişkilerde ciddi adımlar atmayın. Evlenmek nişanlanmak ve görseliğinizi değiştirmek için ve estetik operasyonlar için beklemede kalın. Venüs aşk ve flörtler evinizde geri giderken eski aşklar, güven problemleri, kıskançlıklar öne çıkabilir. İş ve kariyer hayatınız için yeni başlangıçlar 24 Nisan döneminde önem kazanırken iş ilişkilerinizde ciddiyet kazanacak. Maddi konular ve hayatın gerçekleri öne çıkabilir. Sağlıklı olmak ve yaşamak için mutlaka spor yapmayı ihmal etmeyin.

Astrolog Nuray Sayarı
 
Geri
Üst