2014 Yılı Mart Ayı İkizler Burcu Yorumu

TİTAN

*Melekler Mekanı*
2014 Yılı Mart Ayı İkizler Burcu Yorumu
2014 mart ikizler burcu, ikizler burcu mart ayı yorumu, 2014 yılı ikizler burcu


İkizler burcu meleklerimiz ve sayın misafirlerimiz için Astrolog Nuray Sayarı'dan 2014 mart ayı ikizler burcu yorumunu sizlerle paylaşıyoruz...


ikizler.jpg




2014 Mart İkizler Burcu Aşk ve İlişkiler

1-2 Mart arası: Mars geri hareketine başlıyor. Bu durum aşk hayatınız, çocuklar, zevkleriniz, hayatın güzelliklerini yaşama hevesinizi daha fazla yükseltecektir. Ancak bu yükseliş, tümüyle rehavete ve yanlış hedeflere sizi sürüklemesin. Buna dikkat ediniz. Hafta sonunda etkili bir enerjimiz var. Elimizden geldiğince aşkta adil olmaya ve en azından ilişkide uyumu yakalamaya çalışıyoruz. Ancak partnerimizin duygusal baskıları karşısında bir hayli sıkılabiliriz.

3-9 Mart haftası: Venüs Kova burcunda seyrine başlıyor ve bu geçiş sosyal ilişkileri canlandırıcı, yeni insanlarla tanışmanızı sağlayıcıdır. Farklılık arayışı bir hayli yükselecek. Özgürce ilişkiler yaşamak, hayata aktif bir şekilde yaklaşmak sizin için önemli hale geliyor.

10-16 Mart haftası: Haftaya genel olarak baktığımızda iletişimin gereksiz meseleler yüzünden sekteye uğraması mümkün. Hala bazı konularda karar vermiş değiliz. Arzumuz özgürce paylaşımda bulunmak, canlanmak, arkadaşlık etmek ve farklı bir ilişki yaşamak. Ancak tam anlamıyla karşımızdaki kişinin niyetini anlamakta zorlanacağız. Bir yerde takılmış gibiyiz sanki. Sürdürüyoruz fakat dengesizlikler canımızı sıkmakta.

17-23 Mart haftası: Hafta içinde yeni kişilerle tanışabilirsiniz. Sürpriz karşılaşmalar söz konusu. Bir yolculuk, bir davet, bir arkadaşınız vasıtasıyla yakınlaşmalar gündemde yer alıyor. Hoş ve sizi bir hayli heyecanlandırıcı olduğunu söyleyebilirim. Bu hafta karmik gelişim yolumuzu işaret eden Kuzey düğüm Terazi burcunda ilerleyecek. Bu da gösteriyor ki, aşkta şansımız yükseliyor. Uyum, paylaşım, uzlaşı, ortaklaşa hareket edeceğiniz kişilere çekilebilirsiniz. Arkadaşlıklardan ziyade özel ilişkilere daha fazla önem verebilirsiniz.

24-30 Mart haftası: Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler yaşanabilir. Haftanın ortalarında Venüs ve Mars burcunuzla uyumlu görünüm yapacak. Bu ilişkinizde paylaşımın işaretçisidir. Denge ve uyumluluk ilişkinizde sağlanabilir. İkizler burç mensupları bu hafta yeni birisiyle karşılaşabilirler. Arkadaşça paylaşım ve birbirinizi tanıma yönünde enerjiniz olumludur. Yeniay Koç burcunda sosyal ilişkilerinizi güçlendiricidir.

iremSU – Astroloji Danışmanı
Mart 2014 İkizler Burcu İş ve Kariyeri

1-2 Mart arası: iş ilişkilerinde özverinin bir sınırı olması gerektiğini düşünürsünüz. Sorumluluklarınızın farkında olarak çalışıyor ve maddi anlamda kendinizi güvende hissediyorsanız tabii ki keyfiniz yerindedir. Tam tersi bir durum söz konusuyla iyi niyetin bazen bir işe yaramadığını düşünebilirsiniz. İş konularında etkili olacak Balık burcundaki Yeniay, hedef anlamında bilinçli gözden geçirmelerin bir hayli önemli olduğunu vurgulayacak.

3-9 Mart haftası: Fikirlerinizi paylaşacağınız, bir grup içinde yeni trendleri takip edeceğiniz enerjiler, size farklı ufuklar açabilir. Kurulan dostluklar iş anlamında da etkili olabilir. Hafta sonuna doğru, mevcut işinizi ve asıl yapmak istediklerinizi gözden geçiriniz. Ancak durum gösteriyor ki, işiniz görülsün istiyorsanız çok akıllıca yol almak lazım.

10-16 Mart haftası: Hatanın ikinci günü, işimizi pratik ve organize bir şekilde yapmak durumundayız. Yoğunluk yüksek. Ancak bunlar bizim pek de hoşumuza gitmiyor. Kendimizi kısıtlanmış gibi hissedebiliriz. Bir de iş ilişkilerindeki tatsızlık canımızı sıkabilir. Hafta sonunda oluşan Dolunay, iş anlamında bizi tatmin etmeyen durumları öne çıkartıcı gözükmekte.

17-23 Mart haftası: İş konularında mutlaka iyi düşünmek, sorumlulukları es geçmemek, işinizde başarıyı hedeflemek gerekiyor. Dikkatsiz, özensiz, aşırı hassas şekilde durumları ele almamak gerekiyor. Mesleği soyut alanlarda olan kişiler için başarılı girişimler söz konusu. İşinizde geleceğinizi mutlaka gözetmelisiniz. Güneş koç burcunda seyrine başlayacak. Bu, sizi sosyal hayatta bir hayli etkili kılacaktır. Amacınıza uygun şekilde girişimlerde bulunabilirsiniz.

24-30 Mart haftası: Kendinizi göstermek ve garantide hissetmek için girişimlere ağırlık vermekte yarar var. Ancak beklentiler konusunda sabırlı olmak gerekiyor. Bu hafta Yeniay Koç burcunda oluşacak. Bu sizler açısından kendinizi sosyal anlamda ve hedeflerinizi gerçekleştirme yönünde kuvvetlendiricidir. İş anlamında orijinal becerilerinizi ortaya koyabilmek için mücadele etmelisiniz.

iremSU – Astroloji Danışmanı
2014 Mart Ayı İkizlerin Para Durumu

1-2 Mart arası: Parasal konularda belirsizlikler yaşanabilir. Biz hayatın güzelliklerinin keyfini sürmek isterken, bu belirsizlikler canımızı sıkabilir.

3-9 Mart haftası: Parasal anlamda kazançlı ortaklıklara ihtiyaç duyabilirsiniz. Hafta başında hem işiniz hem de ortaklaşa kazançlar, mali konular üzerinde durabilirsiniz.

24-30 Mart haftası: Genel olarak iş hayatınızla ilgili konularda kazanç meselelerine daha fazla eğilmek isteyeceksiniz. Özellikle işinizden elde ettiğiniz gelir ve ortaklaşa kazançlarda dikkatli olmalıyız. Bizim düşündüğümüz, istediğimiz, öne sürdüğümüz teklifler başkaları tarafından karşılanmayabilir veya miktar düşük olabilir.

iremSU – Astroloji Danışmanı
2014 İkizler Burcu Genel Yorum

Sevgili ikizler 2014 yıllın tamamı sizler için oldukça hareketli kendinizize her konuda önem vereceksiniz. Bol seyehat edeceksiniz. Yurt dışında çıkmak veya kendinizi eksiknhissetiginiz konularda yeni eğitim programlarına katılabilirsiniz. Özel hayatınıza önem vereceksiniz. Aşk yaşamı ve flörtler öne çıkıyor. Sosyalleşmek ve iletişim icinde olmak heran önem kazanacak. Dış görünümünüzü giyiminizi değiştirin.

Astrolog Nuray Sayarı
 
Geri
Üst