2014 Yılı Mart Ayı Oğlak Burcu Yorumu

TİTAN

*Melekler Mekanı*
2014 Yılı Mart Ayı Oğlak Burcu Yorumu
aylık burç yorumları, 2014 oğlak burcu mart ayı yorumu, oğlak burcu mart ayı yorumu


Sevgili meleklerimiz ve sayın misafirlerimiz için 2014 yılı mart ayı oğlak burcu yorumlarını Astrolog Nuray Sayarı'nın öngörülerinden alıyoruz...


oğlak-burcu.jpg



Mart 2014 Oğlak Burcu Aşk ve İlişkiler

1-2 Mart arası: Bu iki gün boyunca yakın çevre ilişkileri başta olmak üzere partnerinizle olan paylaşımlar anlamında olumlu gelişmeler yaşanabilir. Birbirinize olan güven duygunuz artabilir. Siz, kendine güvenen insanlardan hoşlanıyorsunuz. Bu anlamda da ilişki seçeneklerinizi değerlendirirken, hem davranışlara hem düşüncelere hem de bu güvenilirlik olgusuna önem veriyorsunuz. İyimser olsun ama dibi boş olmasın, birlikte yürünsün ancak dürüst olunsun diye düşüneceksiniz. Balık burcunda oluşacak Yeniay, hassas duygularınızı, kırılganlıklarınızı öne çıkartıcı olsa da, her yeniay bir tohum gibidir toprağa ekilen. Şimdi siz de güzellikler ekeceksiniz ve iki hafta sonra bunların karşılığını göreceksiniz. Dinlenmeye önem veriniz. Ancak yapılacak işleri de yine planlı bir şekilde gözden geçiriniz. Yakınlarınıza bu Yeniayda tüm şefkatinizle yanaşacak ve onların da aynı şekilde sizi sevgiyle sarıp sarmalanmak isteyeceksiniz. Mistik çalışmalar, sanat, soyut yöndeki faaliyetlerde bulunabilirsiniz.

3-9 Mart haftası: Yeni haftanın ilk etkili enerjisi, çevrenizle olan uyumlu, ılımlı paylaşımların işaretçisi. Sizi bir hayli takdir etmekteler. Bu durum tabii ki sizi teşvik ediyor, onurlandırıyor.

10-16 Mart haftası: Haftanın başlangıcında fikirlerimizi tarafsız bir şekilde ifade etmemiz gerekecek. Evet, bize uymayan durumlar var. Ancak bireysel ve sosyal ilişkilerde uyumlu davranmamızda yarar var. İlerleyen günlerde böyle davranmanın güzel neticelerini göreceğiz. Haftanın sonlarına doğru meydana gelecek Başak burcundaki Dolunay mantık ve hassasiyet arasındaki dengeyi kurmamızı sağlayacak. Çevremizde bulunan kişiler olsun veya başkaları hiç fark etmez. Sizin temelleriniz gayet sağlam ve bu Dolunay sizi kuvvetlendirici.

17-23 Mart haftası: Merkür yeniden Balık burcunda ilerliyor. Bizler yine çevremizle olan ilişkilerimizi, yakınlarımızla olan temasımızı ılımlı bir şekilde sürdürmeye çalışıyoruz. Ancak yanılma payı bırakmayı da ihmal etmiyoruz. Bize yaklaşan dost görünen ancak tam olarak tanımadığımız kişilere karşı dikkatli olacağız.

24-30 Mart haftası: Bu hafta ilişkilerde illaki karşınızdaki kişiden beklemeden, siz güzel düşüncelerinizi ona iletmeyi deneyiniz. Olumlu enerjiler sayesinde, arzu ettiğiniz sonucu görebilirsiniz. Hani iyi bir zamanlama deriz ya, işte haftanın ilk günleri bu anlamda hoş gözüküyor. Yeni tanışmış iseniz, birbirinizin fikirlerini öğreniniz. Siz de ılımlı bir şekilde ifade ediniz. Koç burcunda oluşacak Yeniay ise, ailevi konularda etkilidir. Biraz agresif veya isteklerimizi kabul ettirme yönünde hırslı davranabiliriz.


Mart Ayı Oğlak Burcu İş ve Kariyeri

1-2 Mart arası: Mayıs ayının üçüncü haftasına kadar etkili olacak Mars geri hareketi bu hafta başlıyor. Bu durum, kariyer hayatınızı ilgilendiren konularda çok fazla girişken, atılımcı, dediğim dedik tarzda hareket etmenizin önüne geçebilir. Karşılıklı anlaşmak, uzlaşıdan yana olmak gayet akıllıcadır. Bu dönemde otoriteler de size karşı aynı şekilde davranmak zorundadır. Ne de olsa bu geçiş tüm burçları etkiliyor. Ekip ve ortaklık çalışmalarında işin başarısı adına hareket etmek zorundayız. Bencilce hareket edemeyeceğiz. Bu süreçte işlerinize ağırlık veriniz ve disiplinli çalışınız.

3-9 Mart haftası: Hafta başındaki enerjiniz, gayet dikkatli bir şekilde işlerinize odaklanmanızı sağlarken, gücünüzü kanıtlamak, dönüşüm ve yenilikte bulunmak arzunuz da bir hayli öne çıkıyor. Hem ılımlı hem de ciddi bir şekilde kendinizi ifade edebilirsiniz. Gizli ilimler, çeşitli ruhsal çalışmalar, sanatsal konularda olumlu etkiler mevcut.

10-16 Mart haftası: İş girişimlerinde özellikle ilişkilerimizi mantıklı bir çizgide sürdürmemiz gerekiyor. Mars geri hareketinde otoritelerle ve dış dünyada huzur bulmanın yolu biraz da böyle davranmakla mümkün. Zaten sizin de çatışmak gibi bir niyetiniz yok. Başak burcundaki dolunay, çalışma hayatınızla ilgili konularda yeteneklerinizi öne çıkartıyor.

17-23 Mart haftası: İş evimizin yöneticisi Merkür-Balık burcu seyri, hedeflerimizin bilinçli bir şekilde farkında olmamız gerektiğini gösteriyor. Mistik konular, sanatsal becerilerimiz, insanlarla olan samimiyetimizi sürdürürken, hayati anlam taşıyan konularda gözümüzü de dört açacağız. Güneş Koç burcunda ilerliyor bu hafta. Ailevi ve yuvamızla ilgili konular üzerinde etkin rol oynayacağız. Kuzey düğüm Terazi burcunda bize kariyer konularında işbirliği yapma, mantıklı kararlar verme, nazik ölçüler dahilinde başkalarıyla irtibatta bulunma yönünde gelişim dersleri verecek.

24-30 Mart haftası: Çalışma evimizin yöneticisi Merkür, iş ortaklıkları ve fikirlerimizi başkalarına iletme yönünde önem taşıyor. Geniş açıdan ve zamanlamayı iyi tespit edebilirsek, olumlu görüşmelerde bulunabiliriz. Bunları Mynet sitemizde günlük yorumlarda geniş şekilde açıklayacağım. Dikkat etmemiz gereken bir görünüm var. 29 Mart tarihinde oluşuyor. Otoritelerle ilişkilerimize dikkat etmemiz yönünde bizi uyarıyor.


2014 Mart Oğlak Burcu Para Durumu

1-2 Mart arası: Sorumluluklar hem sizin hem de genel olarak başkalarının üzerinde bir hayli etkili olacağından maddi konularda çatışmak, benim dediğim doğru demek yanlıştır.

3-9 Mart haftası: Bu hafta kazanç evinizde seyrine başlayacak Venüs, parasal anlamda özgür hareket etmek, şöyle keyfinizce alışveriş yapma arzunuzu işaret ediyor. Farklı işlere yönelebilir, çeşitli kişilerle bağlantı kurabilir, yeteneklerinize göre para kazanabilirsiniz. Finansal anlamda genelde dikkatli biri olsanız da, bu geçişte parasal konularda biraz dikkatli hareket etmekte yarar var.

10-16 Mart haftası: Bu hafta iki önemli görünüm, mali konularda hızlı ve aktif olmamızın önüne geçiyor. Kafamızın içindeki planlara uymayan durumlar oluşabilir. Sizin beklentileriniz ile dışarıdan sunulan teklif arasında fark oluşabilir. Ancak iyi bir iletişimle, güven duygunuzla bu farklılığı, lehimize Söndürebiliriz. Dikkatli konuşmamızda yarar var.

17-23 Mart haftası: Parasal konularda hafta içinde olumlu bir görünüm var. Ancak hesabımızı şaşmadan, belli sınırlar dahilinde evimizin ve kendi ihtiyaçlarımızın giderilmesinde yarar görüyorum.

24-30 Mart haftası: Mali konularda otoritelerle görüşmek, işimizle ilgili yenilikleri onlara sunmak yönündeki tüm işlerimizi ılımlı ve akıllı bir şekilde yapmamız gerekiyor. Ne baskıcı ne isyankar ne de her şeye susar tarzda hareket etmeyelim. Amacımızı ve güven duygumuzu hissettirmeye çalışalım.


2014 Yılı Oğlak Burcu Genel Yorumu

Astrolog Nuray Sayarı Oğlaklar için 2014 yılının genel bir yorumunu yaptı.

Sevgili oğlaklar yeni seneye burcunuzda gerilemekte olan venüs ve pulüto enerjisi ile giriş yapıyorsunuz. 1 Marta kadar aşk ve ilişkilerde ciddi adımlar atmayın Evlenmek nişanlanmak ve ani görseliğiniz ile ilgili estetik operasyonlar yapmak için acele etmeyin Venüs gerilerken yapılan estetik ve görsel değişimler başarılı sonuç vermez bunedenle için beklemede kalın. 1 Ocak – 5 Ocak ve 11 – 31 Aralık günlerinde ilişkiler ciddiyet kazanabilir. İlişkilerde maddi konular ve hayatın gerçekleri öne çıkabilir. Sevginizi göstermekte zorluk yaşayabilirsiniz, ikilemde kalabilirsiniz. Yine de sosyalleşin Bazılarınız ayrılırken bazıları da tutkulu bir birlikteliğe başlayabilir. 6 Nisan-3 Mayıs tarihlerinde ilişkilerde duyarlılık affedicilik ve romantizm öne çıkıyor. İkili ilişkilerde aşkta güzel haberler alabilir, sorunlara çözüm getirebilirsiniz. Bazılarınız da birlikteliklerini noktalamak zorunda kalabilirler. 29 Mayıs-23 Haziran günlerinde Maddi konular ve girişimleriniz başarılı sonuçlanıp size mutluluk getirecek.

Astrolog Nuray Sayarı
 
Geri
Üst