2014 Yılı Mart Ayı Terazi Burcu Yorumu

TİTAN

*Melekler Mekanı*
2014 Yılı Mart Ayı Terazi Burcu Yorumu
2014 mart ayı terazi burcu yorumu, aylık burç yorumları, terazi burcu mart ayı


Sevgili meleklerimiz ve sayın misafirlerimiz için 2014 yılı mart ayı başak burcu yorumunu Astrolog Nuray Sayarı'nın öngörülerinden paylaşıyoruz...


terazi.jpg




Mart 2014 Terazi Burcu Aşk ve İlişkiler

1-2 Mart arası: Bu tarihlerde Mars burcunuzda geri hareketine başlayacak. Kişisel anlamdaki hedefler, ilişkinizle alakalı konular, dış dünya ile olan temaslarda tam olarak yön belirlemede zorlanmalar yaşanabilir. Bazen alttan almak zorunda kalırsınız kimi zaman tamam diyerek uygulamak istersiniz. Hedefe ulaşmak veya hedef belirlemek kolay değildir. Sağlığınıza mutlaka özen gösteriniz. İlişkilerde karşı tarafın üzerinizde baskısı olabilir. Bu baskı, zaman zaman sıkıntı vericidir. Bir yandan kendi istekleriniz, diğer taraftan onun beklentileri arasındaki dengenin sağlanması sizi yorabilir. Ev içinde özellikle iş veya ailenizle ilgili konularda hafta sonunda biraz sıkılabilirsiniz. Sorumluluklar, baskı nedeniyle kimseyi idare etmek istemezsiniz.

3-9 Mart haftası: Bu hafta Venüs-Kova burcunda seyrine başlıyor ve sizler için aktif, paylaşımcı, arkadaşlığa dönük, sosyal anlamda güçlendirici enerjiler devreye giriyor. Yeni tanışmalara işaret olan bu geçişte hayatın güzel yanlarını özgürce yaşamak isteyeceksiniz.

10-16 Mart haftası: Üzerinde durulmayan ancak sonrasında can sıkıcı olan ufak tefek problemler yine kendini hissettirebilir. Aslında karşı tarafın pek umurunda değildir ancak siz bunu içten içe dert edebilirsiniz. Değerlerinizin hafife alındığını düşünürsünüz. Mars geri hareketi nedeniyle karar vermekte zorlanabiliriz. Bir daha düşünmek, olan bitene bir bakmalıyız. Tamam derken, gelişen durumlar aşkta tekrar dememize neden olabilir. Ancak iyi düşünelim.

17-23 Mart haftası: Bu haftanın ortalarına doğru aşkta olumlu bir enerjimiz var. Hızlı bir şekilde tanışmaya, farklı biriyle karşılaşmaya işaret olabilir. Devam eden ilişkinizde arkadaşlık olgusu bir hayli etkili olur. Özgür ilişkilere, aşklara, kuralsız beraberliklere açıksınız. Güneş-Koç burcunda bu hafta ilerlemeye başlayacak. Bu, ciddi ilişkilerde özellikle partnerin baskın ifadesinin işaretidir. Kendini bu ilişkide hakim partner olarak görebilir. Hafta sonunda çok önemli bir karmik gelişim dersi başlıyor. Kuzey düğüm Terazi burcunda ilerleyecek ve böylece biz bir ilişkide paylaşım, uyum, huzur ve denge gibi hususlarda gelişmeye başlayacağız. Buna göre beraberlikler kuracağız. Bencil ve kaba hareket eden, kendi bildiğini okuyan kişilerle ilişkilerimizi sona erdireceğiz. Artık böylelerine ihtiyacımız yok.

24-30 Mart haftası: Hafta sonuna doğru, aşk hayatımız hareketleniyor, cinsel anlamda paylaşımlar güçleniyor, sevdiklerimizle temasımız olumlu yönde gelişiyor. Belki bazı noktalarda bizden farklı düşünen partnerimize içerlediğimiz oluyor ancak bu hafta sorunlarla pek uğraşmak niyetinde değiliz. Koç burcunda oluşan Dolunay, hem partnerimizin ilişkiye verdiği önem hem de bizim beklentilerimiz yönünde önem taşıyor. Baskıcı, sadece kendinden yana düşünen, beraberliği yenileştirici çözümler bulan bir partner özlemi içindeyiz. Bu yeniay, bizim de bütün bu noktaları ele almamızı, tespitlerde bulunmamızı sağlayıcıdır.


Mart Ayı Terazi Burcu İş ve Kariyeri

1-2 Mart arası: Çalışma hayatınızı ilgilendiren konular üzerinde güvencenin bir hayli önemi var. Siz işiniz söz konusu olduğunda, özverili çalışıyorsunuz. Elinizden geldiğince işinize dört elle sarılıyorsunuz. Ancak otoritelerin de bunun takdirini bilmeleri ve size karşı dürüst davranmaları gerekecek. İşte bu iki gün boyunca bunları şöyle bir kafanızın içinde gözden geçireceksiniz. Ayrıca sağlığınıza da özen göstermelisiniz. Balık burcunda oluşacak Yeniay, çalışma hayatınızla ilgili konularda etkili olup, özellikle sanatsal, mistik, artistik, insanlara hizmet konularında önem taşıyor. İşimizi gönülden yapmaya gayret ediyoruz. Ancak tabii ki işin koşulları, çalışma hayatının kendi içindeki zorluklarını da biliyoruz. İşte bu Yeniay, bu konularda durumumuzu gözden geçirmemizde de etkili olacaktır.

3-9 Mart haftası: Hafta başında iş hayatımızla ilgili konularda dikkat dağınıklığı, özverili çalışma, başkalarını idare etme, yardımcı olma yönünde etkili bir görünüm var. Bitirilmeyen işler eve taşınabilir. Rahatlamanızı, enerjinizi yükseltmenizi, stresten etkilenmemenizi sağlayacak meditasyon, yoga, alternatif yöntemler size iyi gelebilir.

10-16 Mart haftası: Bu hafta çalışma hayatımızla ilgili konularda mutlaka bitirilmesi gereken işlere öncelik tanıyalım. Başkalarına yardımcı olayım derken gereksiz işler yüzünden zor durumda kalmayalım. Pratik olmamız gerekiyor. Aklımız bazen karışabilir. İşimiz gereği bir hayli yorulabiliriz. Yarım kalan işleri tamamlamak, sağlığımıza da dikkat etmek şart. Başak burcunda oluşacak Dolunay, iş ve duygusal anlamdaki meseleler yüzünden zorlandığımızı işaret ediyor.

17-23 Mart haftası: İş konularında Merkür-Balık burcu seyri bir hayli etkili olacak. Bu hafta devreye girecek bu geçişte işlerinizi çok iyi takip etmelisiniz. Dalgınlık, dağınıklık, bir işi yaparken başkaları nedenli zaman kaybetmekten kaçınınız. Sezgiye, şifaya, sanatsal becerilere yöneltici olan bu geçişte disiplin çerçevesi dahilinde planlı çalışmayı ihmal etmeyiniz.

24-30 Mart haftası: İş konularında etkili bir haftaya adım atacağız. Mesleki kariyerimizi ve yaptığımız işin niteliği, bizi tatmin edip etmediği üzerinde düşüneceğiz. Mekanik ve teknik anlamda bilgimizin yeterli olması gerekiyor. Medya ve yayıncılık, işimizle ilgili sunum ve paylaşımlarda önem taşıyor. Sadece iş değil günlük tempoda da bunu önemseyeceğiz ve etkili olmak isteyeceğiz.


2014 Mart Terazi Burcu Para Durumu

1-2 Mart arası: Yuvanızla ilgili harcamalarda bulunabilirsiniz. Bütçenizin sınırlarını aşmayınız. Kiralama, satın alma gibi hayati konularda lütfen aceleci kararlar vermeyiniz. Kira artışınızla ilgili konular üzerinde mutlaka iyi düşününüz.

3-9 Mart haftası: Hafta sonunda parasal konular üzerinde geleceğe dönük düşünmeli, bütçenizin sınırlarına taşmamalısınız. Sizi mali anlamda geliştirici, destekleyici kişilere ihtiyaç duyabilirsiniz.

10-16 Mart haftası: Kazanç konuları bir hayli önem taşıyor. Sağlığımızla ilgili harcamalarda bulunabiliriz. Dikkatli hareket ettiğimiz halde, tahmin ettiğimizden biraz daha fazla paraya ihtiyacımız olabilir.

17-23 Mart haftası: Parasal konular üzerinde de bu hafta duracağız. Özellikle kazandırıcı işlere yöneleceğiz. Sağlığımızla ilgili harcamalar yapacağız. Alternatif tedavi yöntemleri bir hayli etkili olacak.

24-30 Mart haftası: Maddi konularda önemli bir görünüm haftanın sonlarına doğru etkilidir. Paramızın kıymetini bilerek hareket etmeliyiz. Evet, siz sosyal anlamda etkili olmak, paylaşımda bulunmak, keyifli ve güzel olan her şeyi yaşamaktan yanasınız. Fakat günlük harcamaların da limitini bilmek lazım.


2014 Yılı Terazi Burcu Genel Yorumu

Astrolog Nuray Sayarı Teraziler için 2014 yılının genel bir yorumunu yaptı.

Sevgili teraziler yeni yılldan çok umutlu olacaksınız. Aşk ve ilişkilerde Bir dargın bir barışık, uzlaşmakta ilişkinizi sürdürmekte zorlandığınız stresli bir ilk yarı geçirmeniz olası olsada umudunuzu hiç kaybetmiyorsunuz. 5 Mart – 5 Nisan günlerinde aşk ve flörtler, yaşamın keyif veren yönleri yaşamınızda daha çok öne çıkacak. 21 mart itibari ile sosyalleşip dışarı çıkımak spora yapmak, hobi faaliyetlerine ağırlık vermek ön planda olacak öfke duyduğunuz. Eski sevgilinizden haber alabilir, yeniden olabilir miyimi sorgulamanızda olası Süre giden ilişkilerde bazı Teraziler evlilik kararı alırken bazıları da ilişkilerini sonlandırabilirler. 24 Haziran – 18 Temmuz günlerinde başarı ve önemli olmanız olası olurken fikir ve sohbetler teklifler öne çıkacak. İş ve kariyeriniz için seyahatlerde, yurt dışında veya eğitim aldığınız yerde bulabilirsiniz.

Astrolog Nuray Sayarı
 
Geri
Üst