2014 Yılı Mart Ayı Yengeç Burcu Yorumu

TİTAN

*Melekler Mekanı*
2014 Yılı Mart Ayı Yengeç Burcu Yorumu
2014 mart yengeç burcu, yengeç burcu mart ayı yorumu, aylık burç yorumları


Sevgili meleklerimiz ve sayın misafirlerimiz, Astrolog Nuray Sayarı'nın öngörülerinden yola çıkarak 2014 yılı mart ayı yengeç burcu yorumunu bu sayfamızdan sizlerle paylaşıyoruz...


yengeç-burcu.jpg




2014 Mart Yengeç Burcu Aşk ve İlişkiler

1-2 Mart arası: Ailevi konular, yuvanız, birlikte aynı ortamı paylaştığınız kişilerle ilişkiniz ve gelecek hedefleriniz anlamında etkili olacak Mars geri hareket döneminde bir hayli zorlanabilirsiniz. Bir yandan kendi arzularınız, diğer taraftan başkalarına uymak zorunda kalışınız sizi yorabilir. Balık burcunda oluşacak Yeniay, hayata bakış açınızı olumlu yönde parlatan bir ışık gibi. Tabii ki, rehavete de kapılmadan, amacımıza uygun şekilde tespitlerde bulunmayı da ihmal etmeyeceğiz. Gelişimi mutlaka önemseyeceğiz. Hafta sonunda partnerimizin ilişkimizle alakalı mesafeli, baskıcı, yönetken tavırları bizi huzursuz edebilir.

3-9 Mart haftası: Partnerinize önem vermektesiniz. Ancak onun da aynı şekilde ılımlı ve sevgi dolu davranmasını bekleyeceksiniz. Mesafeli duruşu sizi rahatsız ediyor. Buna bir çözüm bulmalı diye düşüneceksiniz. Bu hafta Venüs-Kova burcunda ilerlemeye başlıyor. Sizin için ilişkinizdeki paylaşım, arkadaşlık olgusu çok önemli hale geliyor. Partnerinizin kendine dönük halleri rahatsız edici olabilir. İlişkiye biraz heyecan katabilirseniz, bu dönemi hoş geçirebilirsiniz.

10-16 Mart haftası: Bu hafta ilişkiler anlamında iki önemli görünüm var. Sizin düşündüğünüz şekilde bir iletişim, aranızda bir türlü sağlanamadığından gereksiz olsa da, bir çok şeyi kafanıza takabilirsiniz. Fakat diğer enerjiniz, bu sıkıntıları hafifletici gözüküyor. En azından tartışmaların önüne geçiyor. Birbirinize kırıcı davranmak yerine neler sorun çıkarıyor bunlar üzerinde konuşabilirsiniz. Yeni tanışmalarda ise, çiftlerin birbirine ciddi şekilde yöneleceğini söyleyebiliriz. Hafta sonundaki Dolunay, çiftlerin iletişim anlamında biraz daha dikkatli olmaları gerektiğini işaret ediyor.

17-23 Mart haftası: Merkür-Balık burcunda ilerleyecek. Sizler inancınıza, görüş açınıza, hayatı ele alış biçiminize göre ilişkilerde bulunacaksınız. Ruhsal yönden tatmin olmak arzusu bir hayli etkili. Sanatsal ve ruhsal çalışmalara olan meyliniz, bu alandaki kişilerle bağlantılar kurmanızı sağlayacaktır. Olumlu konuşan, insana huzur veren kişilerle konuşmak, bir araya gelmek isteyeceksiniz.

24-30 Mart haftası: Değerlerimizi önemsediğimiz gibi başkalarının da görüşlerine saygımız sonsuz. Bu duygular altında haftaya adım atacağız. İnsanlarla bağlantı kurmak, görüşlerini öğrenmek, biz de fikirlerimizi sunmak niyetindeyiz. Hayatı kucaklıyoruz. Hoş ılımlı duygularla sevdiklerimizi kucaklamak isteğiyle doluyuz. Aynı şekilde ilişkimizde de mutlu olmak, sorunlarımız varsa bunları birlikte çözmekten yanayız. Bazı konularda yaklaşım tarzı olarak partnerimizle ayrılıyoruz. Bu bizi çoğu zaman iç dünyamızda, evimizin sınırları içinde rahatsız ediyor.

iremSU – Astroloji Danışmanı
Mart 2014 Yengeç Burcu İş ve Kariyeri

1-2 Mart arası: İş hayatınızla ilgili konularda hem görüşlerinizi paylaşacağınız hem de sizi destekleyebilecek kişilerle bir araya gelebilirsiniz. Güvenceye önem verecek, ancak iyi niyetinizin de kullanılmasını istemeyeceksiniz. Davranışlarınız uyumlu, ılımlı olacak. Aynı şekilde insanların da size olumlu hislerle yaklaşmanızı bekleyeceksiniz.

3-9 Mart haftası: Kendinizi güçlü bir şekilde ifade etmek, bilgi ve tecrübelerinizi başkalarıyla paylaşmak niyetindesiniz. Özellikle sizin yeteneklerinizi fark eden kişilerle bir araya gelerek paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

10-16 Mart haftası: İş anlamında kendinizi güçlü bir şekilde lanse edebilmenizi sağlayan enerjiler mevcut. Sizin için gerekli olanın farkındasınız. Fakat sizi rahatsız eden konu, insanların sunduğu tekliflerin veya önerdikleri şartların, sizin kafanızın içindeki kriterlere uymayışı. Siz de doğal olarak risk almak istemiyorsunuz. Bu hafta oluşacak Dolunay, iş hayatınız, çevrenizle alakalı meselelerin bir hayli önemli olduğunu gösteriyor. İnce eleyip sık dokuyorsunuz. Sistemsiz ve gayri ciddi bir iş ve ilişkiler sizi bir hayli zorluyor. İşinize odaklanmakta güçlükler yaşanabilir.

17-23 Mart haftası: İş anlamında özellikle hafta içinde dikkatli olalım. Fazla zora gelemeyeceğiz. Çabuk tepki gösterebiliriz. Bizi tatmin etmeyen durumlar, fevri çıkışlara neden olabilir veya üzerinizde baskı yaratabilir. İş anlamında Güneş-Koç burcu geçişi, sizlerin çok dikkatli olmasını gerektiriyor. Ancak ben bu geçişin sizi başarılı kılacak cesaret gücünü arttırıcı olduğunu söylemeliyim. İşini bilen kaptan misali. Biz de akıllı davranırsak, yükseler özgüvenimizle başarılı girişimlerde bulunabiliriz. Kuzey düğüm Terazi burcunda ilerliyor. Böylece iş alanında sert, taviz vermez hallerimiz son eriyor. Geleceğimizi düşünerek işbirliğinde bulunmamız önem taşıyor. Yuvamızda huzur olduğu sürece, işimizde başarıya ulaşabiliriz.

24-30 Mart haftası: Bu hafta Yeniay-Koç burcunda oluşacak. İş konuları, mesleki kariyerimizle alakalı konularda kendimizi ifade etmek, girişimlerde bulunmak isteyeceğiz. Bir yandan aktif olmamız diğer taraftan da kurallara, sisteme uymamız gerekecek. İş girişimlerinde güven duygumuz çok önemli. Baskıdan hoşlanmıyoruz. Buna göre değerlendirmede bulunacağız. Yenilikler gündeme gelebilir.

iremSU – Astroloji Danışmanı
2014 Mart Ayı Yengeçin Para Durumu

1-2 Mart arası: Sevdiklerimizi mutlu etmek amacıyla harcamalarda bulunabiliriz. Bir yolculuk veya bir davet nedeniyle alışverişe çıkabiliriz.

3-9 Mart haftası: Parasal konularda da etkili olacak Venüs-Kova burcu seyri, mali ilişkileriniz anlamında bir hayli önem taşıyacak. Hem durumunuzu bir gözden geçireceksiniz hem de size destek olanların üzerinizde baskı kurmasından hoşlanmayacaksınız. Parasal konularda başkaları kendi çıkarlarını daha fazla önemseyebilir.

10-16 Mart haftası: Parasal anlamda mutlaka hesabı bilmeliyiz. Mars geri hareketi, evinizle alakalı ihtiyaçların kimi zaman bütçenin dengelerini bozacağını işaret ediyor. Ayrıca kiminle ortak paylaşım içindeyseniz, bu kişilerin de mali konularda dikkatli olması gerekiyor. Çünkü bu, sizin de zorlanmanız anlamına geliyor. Miras, hisseli bir ev veya mülkle alakalı konularla uğraşabilirsiniz.

17-23 Mart haftası: Maddi konularda hafta arasında dikkatli olalım. Yanlış kişiler nedeniyle zarara uğramamak için, kimlerle bağlantımız varsa bu kişileri izleyelim. Biz de işimizi risk altına alacak kararlardan kaçınalım.

24-30 Mart haftası: Parasal konularda özellikle, birlikte yaşadığımız ailemiz, ortağımız ve eşimizle aramızda görüş farklılığı oluşabilir. Bir taraf fazla özgür ve kendi kurallarını dayatmaya çalışırsa, bizim geleceğimizi, yatırımlarımızı veya yapmak istediklerimizi gerçekleştirmemiz zor. Ev kredi borçlanmaları, ev satışı, bir malın paylaşımı gibi konularda etkili bir haftadayız. Ancak aceleci kararlar vermemeliyiz.

iremSU – Astroloji Danışmanı
2014 Yengeç Burcu Genel Yorum

Astrolog Nuray Sayarı Yengeçler için 2014 yılının genel bir yorumunu yaptı.

Sevgili yengeçler 2014 yılına huzurlu giriş yapmaya önem vermelisiniz. Yılın ilk yarısı aşk ve ilişkilerde ciddi adımlar atmakta zorlana bilirsiniz bunu göz ardı etmeyin biraz aşk hayatınızın geleceği için akışta kalmayı deneyin. Evlenmek nişanlanmak için beklemede kalın. İlişkilerde maddi konular, güven problemleri ve hayatın gerçekleri öne çıkabilir. Sosyal hayatınızda sevginizi göstermekte zorluk yaşayabilirsiniz, ikilemde kalabilirsiniz. İş hayatınıza yoğunlaşacaksınız. 17 Temmuz-14 Ağustos günlerinde çekiciliğiniz ve popülerliğiniz artacak.

Astrolog Nuray Sayarı
 
Geri
Üst