2015/2016 Koçtaş Banyo Dolabı Modelleri

Ayşegül AYRANCI

Daimi Üye
2015/2016 Koçtaş Banyo Dolabı Modelleri
Koçtaş ev ürünleri evimizin hemen hemen her odasında yararlanabileceğiniz ürünler arasındadır. Banyolarımız evimizde titizlikle düzenlediğimiz dekorasyonunu en çok önemsediğimiz alanlar arasında kendini göstermektedir. Banyo dekorasyon değişiminizde yerdeki seramik ya da fayans modellerini değiştirmeye gücünüz yetmiyorsa sizler için en pratik değişim önerisi için banyo dolabı modelleri değişiminde bulunabilirsiniz.

harika-koctas-banyo-ornek-fikirleri.jpg

Yukarıdaki Koçtaş banyo dolabı modelini incelediğiniz zaman aynalı, raf seçenekleri bulunan harika bir banyo dolabını görmüş olacaksınız. Geniş ayna ve beyaz renkli banyo dolabı sayesinde banyolarınızda geniş alan yaratma fırsatını da yakalayabilirsiniz.

Koçtaş-bando-dolap-modelleri-29-600x564.jpg

Yukarıdaki modelde kırmızı ve beyaz rengi sevenlerin tercihi olabilecek bir banyo dolabı modelidir. Banyonuza kırmızı- beyaz renklerin uyacağını düşünüyorsanız yukarıdaki banyo dolabı modelini gözünüz kapalı tercih edebilirsiniz.


moda-koctas-banyo-fayans-modelleri-ve-fiyatlari-ODk2N.jpg

Beyaz rengin bütünlük kurduğu yukarıdaki banyo dolabı modeline ne dersiniz? Kapalı bölmesinin yanı sıra açık bölmelerinin de varlığı ile bu dolap modeli de hemen hemen her banyoda uyum gösterebilecek bir banyo dolabı modelidir.
sik-koctas-banyo-tasarimlari-galerisi.jpg

Ahşabın sıcaklığını banyolarınızda hissetmek istiyorsanız yukarıdaki Koçtaş banyo dolabı hem rengi hem de estetikselliği ile harika bir seçim olacaktır.

sik-koctas-banyo-tasarimlari-onerileri.jpg
trend-koctas-banyo-dekorasyon-modelleri.jpg

Yukarıdaki beyaz banyo dolabı cam rafları ve büyük aynası ile göz kamaştırmaktadır. Alt kısımdaki kapalı bölmelere deterjan, şampuan, sabun,i banyo lifi gibi malzemelerinizi koyabilir; açık bölmeli kısıma banyo havlularınızı yerleştirebilirsiniz. Siyah olan banyo dolabında aksesuarlarınız için farklı raflar yer almakta ve tüm malzemelerinizi yerleştirebileceğiniz kapalı bölmeler fonksiyonel kullanım sağlayabilecektir.

yeni-moda-koctas-banyo-tasarimlari-galeri.jpg
yeni-sezon-banyo-dolabi-ornekleri-8e2cd.jpg

Koçtaş'ın renkli banyo dolabı modellerinden faydalanmak istiyorsanız yukarıdaki fuşya renkli banyo dolabı modelini tercih edebilirsiniz.


yeni-sezon-koctas-banyo-tasarimlari-galerisi.jpg
 
Geri
Üst