2015 bahçe dekorasyon önerileri

Ayşegül AYRANCI

Daimi Üye
2015 bahçe dekorasyon önerileri
Bahçe dekorasyonları ilkbahar mevsiminde hazırlık içine girdiğimiz dekorasyon çeşitleri arasında en çok özen gösterdiğimiz dekorasyonlardır. Yaz yaklaştıkça bahçe dekorasyonunu nasıl hazırlayacağımız ile ilgili daha çok telaşa kapılıp hazırlık içine gireriz. Bahçede oturup çayınızı kahvenizi yudumlarken keyifli dakikalar geçirmek ve sevdikleriniz geldiğinizde de bahçe keyfinize devam etmek isteyenler arasında iseniz sizler için aşağıya ekleyeceğim bahçe dekorasyon önerileri için eklediğim resim görsellerine mutlaka göz atmalısınız. Şimdiden en güzel bahçeler sizlerle olsun...

2014-2015-Dinlenme-Bahçe-Dekorasyon-Modelleri.jpg

Özellikle hasır bahçe mobilyalarının hakimiyetini devam ettirdiği bahçelerimizde yukarıdaki bahçe mobilyasının bahçenizde olması sevdiklerinizle kahvaltı keyfi ya da ikindi vakitleri çay keyfi yapmanız için olmazsa olmazınız olacaktır. Geniş havuzlu bir bahçeniz varsa bu model bahçe dekorasyonunuz için ideal bir seçim olabilir.

2014-2015-Harika-Bahçe-Dekorasyon-Modelleri.jpg
2014-2015-Muhteşem-Bahçe-Dekorasyon-Modelleri.jpg

Bahçe salıncağı tercihinde bulunarak bahçenizin bir köşesinde kitabınızı okuyabilir; ya da şekerleme yapma keyfini temiz hava eşliğinde gerçekleştirebilirsiniz.
2014-2015-Yeni-Bahçe-Dekorasyon-Modelleri.jpg

Geçen senede en çok tercih edilen bahçe dekorasyonu modelleri arasında yer alan modelli ağaç kesimleri bu senede bahçelerde kendini göstereceğe benziyor. Yukarıdaki kesim bahçede insanın içini açan bir görünüm oluşturmuş. Bayıldım doğrusu.

2015-bahçe-mobilya-örnekleri.jpeg

Hasır modelli karşılıklı oturacağınız yukarıya eklediğim modelde arkadaşınızla, eşinizle, kızınızla, oğlunuzla, annenizle, babanızla havuz başında keyifli sohbetler yaparken son derece konforlu alan zenginlikleri yaratacaktır.

2015-yili-bahce-aksesurlari-dekorasyonu-ve-modelleri-modeli-resmi.jpg

Küçük bir bahçeniz varsa ahşap bu tarz bir havuz ve aşağıya eklediğim dekoratif sandalyeler ve çiçekler ile de istediğiniz kaliteli görünümü yakalayabilirsiniz.


bahce-tasarimlari-2.jpg
bellona-bahce-salincagi.jpg

Bellona mağaza ziyaretlerinde bulunarak yukarıdaki yeni trend bahçe salıncağı alımı ile hem derginizi okuyabilir; hem de saksı yerlerine yerleştireceğiniz güzel kokulu çiçeklerinizle keyifli zaman geçirme fırsatını kendiniz için oluşturabileceksiniz.


dogal-tastan-dekoratif-zemin-kaplama-modelleri.jpg

2015 yılında doğal taşlarla döşenmiş yürüyüş bantları oluşturarak bahçenizde dolaşma tadını çıkarabilir; akşam saatleri aşağıdaki dekoratif ışıklı saksılarla romantik ortamlar oluşturabilirsiniz.


ışıklı-bahçe-saksı-modelleri-2015.jpg
koctas-2015-bahce-mobilyasi-modelleri.jpg


En son modelimizde ister yemek saatlerinize eşlik etsin; dilerseniz sohbet etmek amacı ile yararlanacağınız bahçe sandalye, masa takımınız olsun. Hasır oluşu ile temizleme kolaylığı sağladığı gibi son trend hasır modasını bahçenizde yaratma fırsatını da size sağlamaktadır.
 

Ekli dosyalar

  • yazlik-bahce-dekorasyon.jpg
    yazlik-bahce-dekorasyon.jpg
    460,2 KB · Görüntüleme: 739
Geri
Üst