2015 dekorasyon renkleri

THESECRET

"Adalet olunca yiğitliğe lüzum kalmaz"
2015 dekorasyon renkleri

2015 renkleri,2015 dekorasyon renk trendleri,2015 moda renkleri,2015 yılı dekorasyon renkleri hangileri,2015 dekorasyonda moda renkler




İşin uzmanları marsala rengi ile en çok klasik mavi ve ten rengi tonlarının yakışacağını düşünüyorlar. Bu yıl marsala, mavi ve açık kahverengi dışında gri, pembe, zeytin yeşili, turuncu, açık sarı ve lavanta rengi öne çıkan diğer renkler olacak.
2015 yılının bu farklı rengi hem cesur bir renk hem de epey cazibeli. Kahverengiye yakınlığıyla da ayakları yere sağlam basan bir renk. Özellikle örneğin Tv arkası gibi tek duvarda farklı renk uygulamak isteyenler için oldukça elverişli bir ton gibi görünüyor. Açık renk oturma gruplarını tamamlayacak aksesuar rengi olarak da düşünülebilir.
Marsala renginin önemli bir avantajı yeşil, kahverengi, bej gibi evlerde sıkça kullandığımız renklerle de uyumlu olması. Yine de bu rengi evde kullanırken açık tonlarla dengelenmesi önemli. Özellikle de ev fazla ışık almıyorsa marsala rengini beyaz ya da kremle eşleştirmek daha doğru olacaktır.Canlı renklerden hoşlananlar da yine 2015’te turuncunun sıcaklığını ve mavinin ferahlığını evlerine taşıyabilirler. Hatta yeşil tonlarını da bu tabloya dahil etmeleri mümkün.Tatlı bir pembe ve lavantanın yan yana oluşturduğu romantik ve sıcacık bir görüntü için de yine 2015 yılı en uygun zamanlardan biri olarak görünüyor. Daha çok yatak odası ve aksesuarda rastladığımız pembe ve lila renklerine bu yıl evlerde daha geniş yer ayrılabilir.
duvar-rengi5.jpg

pembe-dekorasyon1.jpg

turuncu-salon.jpg

moda-renkler1.jpg
 
Geri
Üst