2015 deri elbise modelleri

THESECRET

"Adalet olunca yiğitliğe lüzum kalmaz"
2015 deri elbise modelleri
2015 deri elbise modelleri,en şık deri elbise modelleri,en değişik deri elbiseler,en güzel deri elbise modelleri,deri elbise modelleri

2015 yılında bayanların yeni gözdesi deri elbise olacağa benziyor. Şık ve seksi görünümüyle bu yıl çok tercih edilen bu modelleri sizde denemelisiniz.

Deri elbise zor kombinlenen bir parçadır. Bu nedenle maalesef her kadın giymeye cesaret edemiyor. Bizde herkes deri elbise modellerini denesin diye naçizane birkaç kombin önerisi sunmak istiyoruz. Görüldüğü üzere deri elbise modelleri şık parçalardır. Türkiye’de daha çok abiye elbise modelleri yerine tercih edilmektedir. Bu nedenle gündüzleri pek kimsenin üzerine göremediğimiz bu modelleri gece sıklıkla görebilirsiniz.

Deri elbisenin üzerine kesinlikle deri bir ceket önermiyoruz. Bunun yerine uzun bir ceket veya palto alabilirsiniz. Deri elbiseyi çıplak bacakla giyebileceğiniz gibi giyeceğiniz mevsime bağlı olarak siyah opak çorapta tercih edebilirsiniz. Eğer elbisenize bir parça olsada parlaklık katmak istiyorsanız bu senenin popüler modasından olan büyük kolye modellerini tercih edebilirsiniz. Ayrıca işaret parmağınıza takacağınız ışıltılı yüzüklerde dikkat çekecektir.
deri-elbise-modelleri4 - Kopya.jpg
deri-elbise-modelleri5 - Kopya.jpg
deri-elbise-modelleri6.jpg
deri-elbise-modelleri8.jpg
deri-elbise-modelleri9.jpg
deri-elbise-modelleri10.jpg
deri-elbise-modelleri14.jpg
deri-elbise-modelleri17.jpg
 
Geri
Üst