2015 Filli Boya Renk Kartelası İle Odalarınızdaki Değişim

Ayşegül AYRANCI

Daimi Üye
2015 Filli Boya Renk Kartelası İle Odalarınızdaki Değişim
Filli boya senelerin tercih edilen renk kartelaları ile odalarınızda her zaman değişim gerçekleştirmeye müsaittir. Birçok renk seçeneği ile her sene tutulan renklerin farklı tonları ve en çok tercih edilenleri ile sizlere renk kartelalarını sunarak odalarınızda bambaşka ortam zenginlikleri yakalamanıza yardımcı olacak olan Filli Boya sizlerin dekorasyon değişiminizi ekonomik yollu gerçekleştirebilmenize imkan tanıyıcı rol oynamaktadır.

Açık renkli oda dekorasyonu için ihtiyacınız olan şampanya, açık başak, açık damla, gül, fildişi, buz beyazı, mine, kum taşı, açık krem, krem, verde, nil yeşili, kese kağıdı, açık mavi, güneş gibi renkler arasından tercihte bulunabilirsiniz. Bunun yanı sıra biraz daha koyu renk tercihinde bulunacaksanız funda, zeytin, bordo, nergis, kalker, başak, damla, meltem, atlas gibi renk çeşitleri arasından tercihte bulunarak odalarınızda dekor bütünlüğünü gerçekleştirebilirsiniz.

En güzel renk tonları ile sizler için kaliteli görünümler yakalamanıza yardımcı olacak olan Filli Boya mağaza ziyaretlerini gerçekleştirmek için hala bekliyor musunuz?

2015-filli-boya-ic-cephe-renkleri-fikirleri-600x581.jpg
2015-filli-boya-iç-cephe-renk-kartelası.jpg
2015-filli-boya-renk-kartelası.jpg
2015-filli-boya-renk-kartelasi-renk-ornekleri.jpg
en-guzel-filli-boya-2015-ic-cephe-renk-kartelasi-galeri-resmi.jpg
Filli-boya-renkleri-evinizi-isitiyor-566ea.jpg
moda-filli-boya-2015-ic-cephe-renk-katalogu-resim-galeri.jpg
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri
Üst