2015 kış sezonu şal kemer trendi

THESECRET

"Adalet olunca yiğitliğe lüzum kalmaz"
2015 kış sezonu şal kemer trendi
2015 kış sezonu şalları,2015 kış sezonu şal ve kemer modelleri,2015 kış sezonu kemer ve şal modası,en şık kemer ve şal modelleri

Yine kışın soğuk havasında giymekten mutluluk duyacağımız, bizi üşütmeyecek ve sonuç olarak 2014-2015 kış sezonunun vazgeçemeyeceğimiz trendlerinden biri olacak “şal ve kemer“ trendi.

Özellikle Burberry Prorsum 2014-2015 Sonbahar/Kış Koleksiyonu‘nda öne çıkan ve moda dünyasını kasıp kavuran bu trend, artık sokak modasında daha sık görülüyor.
Uzun elbiselerin üzerine takılan ince şallarla 2014'ün yaz aylarında da gün yüzüne çıkan şal&kemer trendinin, aynı hızla yola devam ettiği bir gerçek. İnce şalların yerini yün şallara bırakması ve bu şalların kabanların üzerlerinde konumlanmasıyla renk ve desen bakımından zengin kombinler ortaya çıkar oldu.

Bu trendin sıkı takipçisi olmak istiyorsanız, tek yapmanız gereken en iddialı, en renkli şalınızı kabanınızın üzerine atmak ve belinizden bir kemer geçirmek. Şalın yanı sıra uzun ve kalın atkılarınızla da farklı bir stil yakalamanız mümkün. Bu trend sayesinde, dikkat çekici olmanız kaçınılmazken, üşümeyecek olmanızda bir başka ayrıcalık.
trend_şal_kemer_16.jpg

bur-31.jpg

trend_şal_kemer_2.jpg

trend_şal_kemer_5.jpg
trend_şal_kemer_7.jpg
trend_şal_kemer_13.jpg
trend_şal_kemer_15.jpg
 
Geri
Üst