2015 yarıyıl tatili ne zaman ? 15 tatil ne zaman başlıyor ?

THESECRET

"Adalet olunca yiğitliğe lüzum kalmaz"
2015 yarıyıl tatili ne zaman ? 15 tatil ne zaman başlıyor ?
2015 sömestr tatili ne zaman,okullar yarıyıl tatiline ne zaman giriyor,15 tatil ne zaman başlıyor,karne tatili ne zaman,
YARIYIL-TATİLİ.jpg


2015 Kimimizin 15 tatil dediği kimimizin sömestr, kimimizin yarıyıl tatili dediği okul arası tatil dönemi yaklaştı. Bu ayın 23 nde yani 23 ocak cuma günü başlayacak olan tatil 6 şubat’a kadar devam edecek. 9 Şubatta 2nci dönem başlayacak.

Konuyla ilgili Milli eğitim bakanlığı basın müşavirinin açıklaması şu şekilde: ““Yaryıl tatili haberleri doğru değil. Bakanlığımız tarafından daha önce yayınlanan çalışma takvimine uygun olarak tüm eğitim kademelerinde okullar, 23 Ocak Cuma gününden itibaren yarı yıl tatiline girecek. 26 Ocak-6 Şubat’ta da yarı yıl tatili yapılacak. 2. dönem ise 9 Şubat’ta başlayacak, 12 Haziran’da da sona erecek. Yani takvimde bir değişiklik söz konusu değil. Sayın Bakanımızın da eğitimin aksamaması adına yarıyıl tatilinin yarıya indirilmesini uygun gördüğünü şeklindeki haberler de tamamen asılsız. Velilerimiz ve öğrencilerimiz bu tür haberlere itibar etmesinler, Bakanlığımızın doğrudan açıklamalarını dikkate alsınlar ve resmi internet sayfamızı ve sosyal medya hesaplarımızı takip etsinler” diye konuştu.
 
Geri
Üst