2015 Yılının Renkleri Tütün ve Grinin Tüm Tonları

THESECRET

"Adalet olunca yiğitliğe lüzum kalmaz"
2015 Yılının Renkleri Tütün ve Grinin Tüm Tonları
2015 renkleri,2015 trendleri,2015 moda renkleri,2015 kış renkleri,2015 kış moda renkleri,2015 renkleri hakkında bilgiler



tütün-rengi-kıyafetler1-200x300.jpg

İyi giyinip modayı takip edeceğim derken bir takım yanlışlıklardan da kaçınmak gerekir. Mini etek, tayt pantalonlar, şortlar ve vücudu saran balık kıyafetler ince bir fizik gerektirir. Bunları mutlaka giyeceğim diye hastalık boyutuna ulaşan yanlışlıklar yapılmamalıdır. Her bedenin kendine uyan bir giyim tarzı oluşturulabilir. Eğer şahıs zorlanıyorsa bir tasarımcıdan yardım alabilir. Kilolu olup çok şık ve olduğundan zayıf görünen insan küçümsenmeyecek kadar fazladır.

İyi Giyinmek İçin 10 Altın Kural

1-Çok koyu makyajlı olmayı seçtiğiniz gün kıyafetinizi mümkün olduğu kadar sade seçmelisiniz.

2-İşlemeli yada abartılı kıyafetlerle sade takılar, taşsız ayakkabılar tercih edebilirsiniz.

3-Balık eti vücuda sahipseniz ne çok bol ne de çok dar kıyafetler tercih etmemelisiniz.

Elbise 4-Omuzlarınız darsa enine çizgili elbiselerin riskli olduğu bir gerçek! Ancak eğer çok kilolu değilseniz bu tarz modern çizgileri çok rahatlıkla taşıyabilirsiniz.

5-Boynunuz kısaysa V ya da olabildiğince geniş kare yakalarla daha uzun ve zarif bir boyuna sahip olabilirsiniz.

6-Omuzlarınız genişse spagetti askılı elbiseler tam size göre.

7-Bedeniniz XXX Large' sa..sezonun gözde trendi tunik elbiseler tam size göre! V yakalı modern formlu elbiselerle fazlalıklarınızı rahatlıkla kamufle edebilirsiniz.

8-Göğüsleriniz küçükse V yakalı elbiseleri rahatlıkla taşıyabilirsiniz. Tek dikkat etmeniz gereken daha zarif bir görünüm için elbisenizi kemerle tamamlamak!

9-Kollarınız çok kalınsa geniş kollu tuniklerden faydalanın. Böylece hem daha havalı hem de daha ince görüneceksiniz.

10-Üst kısmın alt kısmına göre daha topluysa bu durumda bacaklarınızı ortaya çıkarmalısınız. Üzun kollu salaş görünümlü mini bir elbiseyle kimse vücudunuzdaki orantısızlığı anlamayacak!
 
Geri
Üst