2016 en yeni kitaplık modelleri

Uzman SühaN

Administrator
2016 en yeni kitaplık modelleri
Kitaplıklar ev ve ofislerin vazgeçilmez mobilyalarından biridir.Kitaplıklar genellikle küçümsenemeyecek oranda yer kaplayan mobilyalardır. Kitaplıklar sadece dekoratif bir mobilya değil aynı zamanda bir hayat tarzının yansıma olmuş durumda.2016 kitaplık modelleri hem dekoratif tasarımları hem de ihtiyaca cevap verecek tasarımlarıyla göz dolduruyor.Özellikle de farklı yapıda tasarlanmış olan ve evin dekorasyonuna göre şekillendirilen kitaplıklar son yıllarda ön plana çıkmaktadır.


Bulunduğunuz ortamın büyüklüğüne ve döşenme tarzına uygun olarak tercih edebileceğiniz pek çok kitaplık modeli bulunmaktadır. Kitaplık yerleri belirlenirken dikkat edilmesi gereken; boyut, alan hacmi, kullanılacak kitaplık şekli, kitaplık konulacak alanın hacmi gibi özel detaylar vardır.Bu kriterlere dikkat ederseniz özel bir kitaplık dekorasyonu yapılabilir, ev dekorasyonlarına görsellik kazandırabilirsiniz.


Kitaplıklara kitapların dışında çeşitli biblolar, tabaklar, fotoğraf çerçeveleri gibi objelerde kullanabilirsiniz.Eğer sizde ev veya ofisinize kitaplık yaptırmayı düşünüyorsanız sizler için seçtiğimiz şık kitaplık modellerini inceleyerek fikir edinebilirsiniz.Kitaplık için çok farklı alternatifleri,kitaplık dekorasyon örneklerini sizlerin beğenisine sunuyoruz..Çok uygun fiyatlara alabileceğiniz bu kitaplıklarla evinizin şıklığını arttırabilirsiniz.





1.jpg





2.jpg




3.jpg




4.jpg



5.jpg



6.jpg



7.jpg




8.jpg
 
Geri
Üst