2016 En yeni tesettür tunik modelleri

Uzman SühaN

Administrator
2016 En yeni tesettür tunik modelleri
Yeni sezon 2016 tesettür tunikler çok şık ve zarif tasarımlarıyla göz dolduruyor.Tesettürlü hanımlar bu yılki tasarımlarla adeta şıklık yarışında olucaklar.Renklerin canlılığı, spor kesimler,klasik modeller hayli memnun edici.


Bu yıl tesettür modasında en çok tercih edilen renkler,yağ yeşili,pudra,fuşya,mürdüm, oksit sarısı,lacivert en çok tercih edilen renkler arasında olucak.2016 tunik modelleri ilgiye değer güzellikte.. Bohem tarzı tunikler, hayli dikkat çekenler arasında.Bu yıl yarasa kolları da yine görücez..


Tuniklerin boyu uzun yada diz üstü olabildiklerin tesettürlü hanımlar bu modelleri rahatlıkla tercih ediyor.Özelliklede pantolonla kombin edildiğinde tarz bir görünüm yakalamak mümkün.Bu yıl tunik modellerini farklı formlarda görüceksiniz.Her yaşa her zevke hitap eden modeller ister genç ister orta yaşlı tüm bayanları memnun edicek.



Salaş giyinmeyi seven genç kızlarımızın bu yıl bu tasarımlar la mutlu olacaklarını söyleyebilirirm.Konumuzu tunikle açmışken sevgili hanımlar,genç kızlar 2016 tesettür tunik modellerimize ve tesettür günlük spor tunik modellerimize de göz atmanızı tavsiye ediyorum.2016 nın en şık tesettür tunik modellerini sizlerin beğenisine sunuyoruz..


tesettür tunik 1.jpg



tesettür tunik 2.jpg




tesettür tunik 3.jpg





tesettür tunik 4.jpg




tesettür tunik 5.jpeg




tesettür tunik 6.jpeg





tesettür tunik 7.jpg





tesettür tunik 8.jpg
 
Geri
Üst