2016 Topuklu ayakkabı modelleri

Uzman SühaN

Administrator
2016 Topuklu ayakkabı modelleri
Topuklu ayakkabı sevmeyen bayan varmıdır? Ta çocukluk döneminde, annelerimizin giydiği topuklu ayakkabılarına başlar ilgi.Bayanların olmazsa olmazı dır topuklu ayakkabılar.Bir kıyafeti nasıl taşıdığımız giydiğimiz ayakkabılarla şekillenir.Topuklu ayakkabılar kalçanın daha yüksek ve derli görünmesini sağladığından, kıyafeti daha iyi sergilememizi sağlar.


2016 Bayan ayakkabı modellerine baktığımızda çok güzel tasarımlar karşımıza çıkıyor.Her bayanın zevkine hitap edicek bir model mutlaka var.Metal detaylı topuklu ayakkabılar,taş detaylı topuklu ayakkabılar,fiyonk detaylı topuklu ayakkabılar,arkası fermuarlı topuklu ayakkabılar ve daha bir çok sayamadığımız modeller.2016 Topuklu ayakkabı modellerinde çok renkli görüntüler mevcut.


Parlement mavisinden,pembesine,turanjından,siyahına bir çok renk mevcut.Kısacası her kıyafetinize kombinleyebileceğiniz ayakkabıları bu yıl temin edebileceksiniz.Biz 2016 topuklu ayakkabı modelleri hakkında araştırma yaptık ve en güzel modelleri sizler için derledik.İşte 2016 nın birbirinden güzel topuklu ayakkabı modelleri.





1.jpg



2.jpg



4.jpg



5.jpg



6.jpg



7.jpg



8.jpg



9.jpg




10.jpg



11.jpg




12.jpg
 
Geri
Üst