2016'da yatak odalarımızı nasıl aydınlatalım?

Ayşegül AYRANCI

Daimi Üye
2016'da yatak odalarımızı nasıl aydınlatalım?
Son moda değişimleri yatak odanızda hissedeceğiniz farklı bir abajur modeli arıyorsanız 2016 abajur modelleri koleksiyon incelemesinde bulunabilirsiniz. Dekor tamamlayıcı rolünde tercih edeceklerimiz listesinde yer alan abajur tercihlerimizde öncelik vermemiz konular arasında yer alan aydınlatma tercihimizde özellikle dekorasyon stilimize göre bir tercihte bulunmayı tercih etmeliyiz. Estetiklik, dekoratiflik, sadelik, modernlik ya da şıklık...Tüm aradığımız bu unsurları yatak odamıza nüksetmeden önce tercihimiz yatak odamızdaki dekorasyon unsurlarındaki renk, desen çeşitlilik bütünlülüğünü ön plana almak olmalıdır.


2016-abajur-modelleri.jpg


Üstteki sade modellerinin yanında 2016 abajur modeli tercihinizde aşağıdaki şıklık katan lüks yatak odasına uyumlu 2016 abajurları tercihlerini de gerçekleştirmeniz mümkündür. Yaydıkları loş ışık ile tam bir dinlenme ortamını sunacak olan abajurlar öncelikle side rahatlatıcı etki oluşturmalıdır. Ardından okuma tercihlerinizi tamamlayacağınız modelleri ile karşınıza çıkabilir.


2016-yatak-odası-abajur-modelleri.jpg
Çok-şık-yatak-odası-abajur-modeli.jpg
Genc-Odasi-Abajur-Modelleri-2015-8.jpg

Manzara figürünün üzerinde toplayan yeni nesil ,genç odalarında da tercih edebileceğiniz üstteki model de son derece şık bir tercih olabilecek model çeşitliliği arasında kendini gösterebilmektedir.


Yatak-odası-abajur-modelleri-2016.jpg
 
Geri
Üst